0 Läs mer >>
Igår efter jobbet fick jag köra in till stan och kompletera lite saker som Uffe inte fått med sig hem när han var och handlade. Vi håller ju på och ska bygga uterum:) Så jag körde till stan Jacob sov så Felicia satt inne och hade kol på honom Uffe körde traktorgrävare. Ha ganska många projekt igång här hemma känns det som nu. Ska göra parkeringsplats och uterum:) + alla dom småprojekten vi håller på med där inne. Ledstång i trappen vägg till Felicias sovalkov osv...

Jag var iaf på j*vligt dåligt humör igår mycket på jobbet, trött, inget går som jag vill... Så jag tänkte när jag körde till stan att jag fick göra något så jag skulle vara på bättre humör när jag kom hem så det blev ett varv till frissan:) dock försvann det lillla bra humör jag lyckats få hos frissan när inte Uffe såg jag hade klippt mig utan jag fick berätta det för honom. Tror humöret sviktar för att vi inte fått vara själva på länge. Inte haft möjlighet att sitta ner och prata själva på några veckor nu.Färgade äveen håret igår. SVART:) Blev fräckt!

Idag vaknade Jacob när Uffe startade traktorgrävaren kl7 jippi! Jag som set fram emot sovmorgon...jaja det får väl bli en annan dag...Nu har lilleman ätit så jag tror jag ska packa ner honom i vagnen och ut och gå en runda.

Klippt mig:)

0 Läs mer >>
Idag har jacob och jag varit på bvc och han har haft läkarkontroll också. Han hade gått ner lite inte så konstigt med tanke på att han är så aktiv och ätit dåligt när det varit så varmt. Han hade växt 2,6cm på längen :) Blir vägning nästa månad med för att se om han går upp då. Doktorn tyckte han var duktig och lungor och hjärtat lät bra så det var roligt.

Har varit i stan med en snabb runda idag Willys och ÖoB behövs fyllas på ibland. Välling går ju alltid åt och så passade jag på att handla kaffe till jobbet. Hårfärg till Felicia blev det också så nu har hon en lite röd/brun färg på håret. Svårt att se resultate innan håret torkat ordentligt...

Felicia har varit med Anna i Åhus och spelat minigolf och ätit glass. Det var väldigt uppskattat kan jag säga!

Nu får jag väl ta och fundera på sängen. Hjärat kommer hem snart men jag måste i säng för jag ska upp och jobba imorgon bitt.

27/7

0 Läs mer >>

20100726140 (MMS)

SMS-inlägg

0 Läs mer >>
Idag har Jacob varit hos mormor och morfar och jag har jobbat i förmiddag. Felicia var hemma själv och när jag kom hem hade hon fixat diskmaskinen och städat + varit ute med soporna även påsen med bajsblöjor. Jätteduktig hade hon varit var jättekul att komma hem :) Vi har haft en slapp eftermiddag och ätit bakad potatis mumsigt värre.

Ikväll ska vi klippa madame överraska Uffe när han kommer hem med att hon är nyklippt. Hon har själv hittat en frisyr på nätet så ska vi försöka efterlikna den... Blir förhoppningsvis bra.

Idag blir Jacob 10månader och igår hade han namnsdag min lille prins :) imorgon är det dax för bvc och läkarundersökning.

26/7

0 Läs mer >>
Idag har vi varit nere vid Svedala och köpt en ny (begagnad) sängram. Då våran varit sönder en tid. Vi har ju knäckt profilen i mitten så vi vligger i nerförsbacke i den gamla sängen. Uffe har lagat den typ 4ggr men det hjälper inte så idag har vi varit och köpt en ny furusäng med sängbord och sänglampor för 600kr ett överkomligt pris tycker jag.

Nu väntar jag på att Uffe ska komma hem med mina koltabletter. Vill verkligen få ordning på min mage nu! Vill inte jobba imorgon om jag inte blir bättre.

Ny säng :)

0 Läs mer >>
Idag blir det att åka till apoteket och köpa koltabletter. Magen har varit kiss kass värdelös sen i förrgår kväll :( så det var ingen kul upplevelse på jobbat igår kan jag säga. Åt en påse popcorn som stoppade upp lite i magen igår men nu är det fritt blås igen så kl 11 ska jag hänga på låset på apoteket i stan.

Älsklingen skulle egentligen börjat jobba idag men hans chef ringde igår kväll och sa att det räcker han börjar på måndag morgon! :) <3 Det tyckte jag lät underbart! Sen jobbar han bara måndag och tisdag sen har han ledig vecka :) Känns som om han får en bra mjukstart efter semestern.

Jag jobbade mina första 10timmar igår och veckan som kommer väntas jobb måndag, onsdag och torsdag. Blir en dag mer än det brukar vara men så fick det bli för att vi skulle kunna pussla ihop semester schemat.

Felicia stannar nog 1,5vecka till här verkar det som. Men nu har hon varvat ner rejält så nu funkar det riktigt bra :)

Jacob ska på 10mån kontroll på tisdag både läkarkontroll och mäta+väga. Kan bli spännande för han äter väldigt dåligt för tillfället men men det går nog bra.

Apoteket

0 Läs mer >>

Igår var vi hos Maria, Mira och Lasse och åt langos :) Jättegott! Och i samma veva som vi skulle åka berättade Felicia att hon hade ont i sitt öra. Visade sig att hålet till öronhänget är inflamerat så det heter duga! Hade blivit som typ en ruva över hela ploppen så vi bestämde oss för att vänta tills idag innan vi började operera...

Så idag fick vi börja lägga på emlakräm och sen efter många om och men lyckades jag få bort ruvan som satt över ploppen. Och då visar det sig att ploppen har växt in i örat! Ingen trevlig syn kan jag säga. Stackars Felicia! Hon kämpade jätteduktigt själv men lyckades inte få ut den förstår att det måste gjort jätteont. Jag fick knapt röra örat. Så det slutade med att vi fick ringa ner till VDC i Degeberga och fick som tur var träffa en sköterska idag. Och hon lyckades få ut ploppen snabbt och effektivt.

Felicia var jätteduktig är riktigt stolt över henne för hon har en väldigt låg smärtgräns men hon bet ihop.
Så när vi kom hem fick hon dykan ner i min Oriflame låda och kolla vad hon kunde kompleteras sin sminkväska med. Slutade med att hon valde lite läppstiftprover, ett puder, en lotion och ett tvål.

Lung dag + VDC Degebe...

0 Läs mer >>

20100721123 (MMS)

SMS-inlägg

0 Läs mer >>

20100721122 (MMS)

SMS-inlägg

0 Läs mer >>

20100721112 (MMS)

SMS-inlägg

0 Läs mer >>

20100721117 (MMS)

SMS-inlägg

1 Läs mer >>
Idag har jag och Felicia varit i stan och uppdaterat hennes garderob då hennes mamma inte brukar riktigt alvar med att skicka hit kläder. Så vi har varit och köpt en klänning, ett linne, ett skärp och en höstjacka allt detta för 400kr och Felicia är superglad :) Ska skicka kvittona som en liten fin pik i ett kuvert till Camilla undrans tro om hon förstår det? Skulle inte tro det men man kan ju hoppas. Någon som man vet om man kan dra av kläderna på underhållet? Camilla ska ju stå för kläder till Felicia. Vet inte hur sånt fungerar.

Lägger upp bilder på Felicia sen.

Uppdaterat Felicias g...

0 Läs mer >>
Har varit i Asarum nu i ettpar dagar. Det var väldigt trevligt dock lite irriterande att dom hela tiden snackar on hur dyrt det är och att dom inte har pengar osv. (Dom ska åka på semester i 3 veckor nu) Uffe och Benny har varit snälla och gjort detta jobbet med att byta garagetaket till dom gratis och så gnäller dom på att mrtl är dyrt. Kan bli lite irriterad på sånt men i övrigt har det varit jättetrevligt.

Har varit och shopat med Felicia, Carina, Nadine, Melvin och givetvis Jacob ;) Blev att vi bara handlade till Felicia (Hennes mamma ska egentligen köpa kläder osv till henne men det funkar inte alltid så bra) köpten en Bh till henne en riktigt Bh då hon inte har mer än en ordentlig Bh och den finns i Karlshamn. Hon fick även en liten paket av mig köpte en liten sminkväska till henne med mascara och ett nagellack. Hon blev superlycklig :) Tänkte jag fick pigga upp henne lite när Camilla håller på och terrar henne som hon gör.

Asarum

0 Läs mer >>

20100717097 (MMS)

Jacob och Stefan våran tyske kompis som var här på middag ikväll när han körde förbi:)

Jacob och Stefan våra...

0 Läs mer >>

Felicia kom hit idag extra. Är vist riktigt strul mellan henne och Camilla och dom kommer inte alls överäns tyvärr. Synd om Felicia för man märker att hon lider :(

Nog om det idag har vi köpt en altandörr att sätta i köket :) hittade den på blocket igår i Tollarp tom så det var toppen alla andra vi ringt på har varit sålda. Men nu har vi fått tag i en :) Sakta men säkert går det framåt i vårat lilla hus :)

Felicia kom idag

0 Läs mer >>
Igår var jag och <3 och såg Eva Rydbergs teater Gröna hissen på Fredriksdahlsteatern. Fick det i födelsedagspressent av Uffe och det var verkligen super! Mysigt att åka iväg själva med fikakorg och gå på utomhusteater. Det var aldeles lagom väder och vi hade fått platser i skuggan så det var toppen!
Gröna hissen har ju fått jättefina resentioner och den är verkligen jättebra!

Nu är det dax att hoppan in i duschen innan vi ska hämta lilleman som igår var med Moster Anna, Rille och Gammelmormor på Degeberga marknad. Ska bli spännade att se om du har fyndat något :)

Eva Rydberg! :) <3