Lung dag + VDC Degeberga

Igår var vi hos Maria, Mira och Lasse och åt langos :) Jättegott! Och i samma veva som vi skulle åka berättade Felicia att hon hade ont i sitt öra. Visade sig att hålet till öronhänget är inflamerat så det heter duga! Hade blivit som typ en ruva över hela ploppen så vi bestämde oss för att vänta tills idag innan vi började operera...

Så idag fick vi börja lägga på emlakräm och sen efter många om och men lyckades jag få bort ruvan som satt över ploppen. Och då visar det sig att ploppen har växt in i örat! Ingen trevlig syn kan jag säga. Stackars Felicia! Hon kämpade jätteduktigt själv men lyckades inte få ut den förstår att det måste gjort jätteont. Jag fick knapt röra örat. Så det slutade med att vi fick ringa ner till VDC i Degeberga och fick som tur var träffa en sköterska idag. Och hon lyckades få ut ploppen snabbt och effektivt.

Felicia var jätteduktig är riktigt stolt över henne för hon har en väldigt låg smärtgräns men hon bet ihop.
Så när vi kom hem fick hon dykan ner i min Oriflame låda och kolla vad hon kunde kompleteras sin sminkväska med. Slutade med att hon valde lite läppstiftprover, ett puder, en lotion och ett tvål.

Kommentera här: