0 Läs mer >>
Mamma är orolig för att vi inte ska hinna med allt som ska göras inför festen. Så hon och pappa var här en runda igår. Slutade med att tvätten åkte med dom hem. Alltid trevligt! Sen åkte pappa med mig och hämtade golv bord och stolar till tältet som vi hyrt. Ösregn prickade vi in till både i och urlastning men så är det. Uffe har städat färdigt och bakat tårtor. Han är verkligen hur duktig som helst min man! 3smörgåstårtor kvar att slå ihop imorgon sen ska maten hämtas. Felicia kommer, huset dammsugas, tältet dukas och ställas i ordning. Känns som om vi har att göra men det blir hur bra som helst!

Möbler

0 Läs mer >>
Det blev ingen städning för min och Jacobs del utan vi sorterade leksakerna i tv-rummet och räfsade gräsmattan. Ja sen har jag ju handlat det sista till kalaset. Blir kanske lite komplettering imorgon det vet man aldrig...
Tältet har kommit upp ikväll med TOPPEN!!! Imorgon ska badrum och uterum städas. Möbler och golv till tältet hämtas tårtor göras. Rabatterna skulle med behöva en omgång. Får se om det hinns med. Annars får det se ut som det gör. Är ju inte kungen som ska komma.

Gräsmatta

0 Läs mer >>
Idag städar Uffe, Jacob och jag håller oss undan. För Jacob och jag är inte så bra på det där med städning. Men vi har iaf sorterat Jacobs leksaker. Tänkte se om Jacob och jag med ska sätta fart med något vi med.

Städar

0 Läs mer >>
Igår var det 27/6 och Victor fyllde 23år. Så kvällen tillbringade vi på Nytäppsvägen med smörgåstårta och prinsesstårta. Trevligt:)och Jacob underhöll oss till 1000. Victor fick tandemhopp så han ska hoppa fallskärm. Kan ju säga att han blev väldigt lycklig!

Dagen igår ägnades till bygget. Uffe reste väggstommarna:) han är så duktig! Jag klippte gräset och körde med trimmern.

Victor

0 Läs mer >>
Nu är det fart på bygget igen stommarna till 2av väggarna är gjorda. Det blir bygge imorgon med sen blir det lite paos inför festen på lördag som ska förberedas. Mycket att göra känns det som...
Var och köpte fler blommor idag med mamma. Har planterat dom med skulle bara behöva vattna dom får se om det bli ikväll eller imorgon.

Bygger

0 Läs mer >>
Dagen idag har bestått av saftkokning i massor! Blev bra:) så nu är frysen full av saft.
Har varit på Maxi med idag och köpt sommarblommor till halva priset:) får plantera imorgon. Blir kanske en tur till Maxi imorgon igen.

Saft och blommor

0 Läs mer >>
Fömiddagsfika hos farmor idag:) mysigt! Slutade med att Felicia fick en av hennes skinnfotöljer. Så nu har hon den uppe i Olofström.

Benny kom ikväll och åt pizza med oss. Mumsigt! Dessutom hade han med sig en påse rabarber. Närmare bestämt 6kg! Så nu har jag tärnat dom och lagt i vatten för imorgon ska det kokas saft! Har en sats jordgubbssaft som står och drar pluss 6 satser med rabarber. Känns som om jag kommer ha att göra imorgon.

Rabarber

0 Läs mer >>
Ikväll har Anna varit här och vi har ätit lax och spelat spel. Köpte ullaredsspelet när vi var på Gekås. Väldigt prisvärt och roligt spel. Dock miss i protokollet att Anna vann båda gångerna. Men men vi tar igen det nästa gång!

Spel

0 Läs mer >>
Igår var vi i Nosaby och firade midsommar hos Elinor, Sebastian och Elsa. Det var en toppen dag på alla set och vis. Trevligt sällskap god mat och dricka. Tjejerna vann kubbspelet:) och Uffe och jag var sämst på filmfrågorna. Inte så konstigt vi var sämst på film frågorna med tanke på att vi aldrig tittar på film. Jacob var jätteduktig hela kvällen:) så ett jättetack till Elinor med familj för en toppenmidsommar med många skratt och nya vänner.

Midsommar

0 Läs mer >>
Igår var vi på Gekås fyndade lite till och efter lunch åkte vi hem. Körningen gick smidigt och Jacob har varit jätteduktig hela semestern både på djurparken och på Gekås.
Väl hemma tömde vi bilen och sen begav vi oss bort på Nytäppsvägen för lite mat. Dom bjöd på nypotatis, ägg och sill.
Sen blev det glass till efterrätt. Jacob var helt toppad av allt han skulle berätta och visa. Men det var jättetrevligt.

Idag väntar midsommarfirande hos Ellinor, Sebastian och Elsa. Ska bli jätteroligt!

Men nu får jag nog ta tag i att packa upp lite av våra inköp.
Glad midsommar:)

Igår

0 Läs mer >>
Idag fyller jag 25år. Dagen har jag firat på Borås djurpark och efter en tur där åkte vi vidare till Ullared för lite shopping. Nu har vi gått ett varv i varuhuset några tusenlappar fattigare blev vi. Blir en runda dit imorgon med innan vi ska åka hem igen. Har varit en toppen semester:) nu ska vi mysa ner oss i soffan och titta på lite tv.

25år

0 Läs mer >>
Idag har jag och <3 3årig bröllopsdag. Tycker inte alls det var så länge sedan jag stod höggravid tältet i trädgården och sa ja. Men så är det tiden går.

Dagen har tillbringats på Borås djurpark och det har varit toppen. Lite kalt och blåsigt men uppehåll. Det var verkligen en lycklig kille som fick se elefanter, giraffer, pingviner och mycket mer. Åkte tåg genom djurparken med. Sen fick Jacob handla lite i shoppen. Blev en buffel, en tröja och en dinosaurie.

Sen åkte vi in till Borås och gick lite i affärer. Uffe köpte skor 2par Foppa ett par sandaler och ett par gympaskor. Så nu har han uppdaterat sin skogarderob. Det blev pizza till kvällsmat:) nu är vi tillbaka i stugan och Jacob tittar på lite barnprogram innan det är natt för honom.

Bröllopsdag