1 Läs mer >>

Började dagen med bullfrukost:) sen blev det inte riktigt som planerar men bra iaf...
Vi hade planerat att vi bara skulle ta det lugnt och njuta av dagen tillsammans. Tji fick vi! Mamma och pappa kom med växter som skulle jordslås eftersom att vi inte har gjort vid rabatterna så vi kunde plantera dom direkt... Jaja så kan det gå...
Sen hade vi färs vi var tvungna att göra vid så vi har lagat biffar på 4kg färs idag. Perfekt till Uffe att ha med sig till lastbilen. Det blev en hel del av det. Vi åt middag idag och så gjorde jag 3 matlådor med potatis, sås och biff. Sen frös jag biffar till lagom portioner så man bara behöver koka pasta eller potatis till och det blev nog 7 portioner av det så nuvarande vi lite snabba middagar i frysen till honom:) skönt att inte behöva laga så mycket nu på ett tag. Dock känns det som att det kommer stå biffar ut genom öronen på Uffe...
Ikväll har vi ätit chokladpudding med grädde då jag lovade Jacob det igår. Att vi skulle ha det idag. Han ville ha det redan till frukost men det tyckte inte jag var så passande...

Lördag

0 Läs mer >>

Hade prästen här i eftermiddag. Gick igenom dopet osv. Jacob ska hälla upp vattnet i dopfunten osv.
Valde även en psalm:
Jag tänder ett ljus.
Nya barnpsalmboken 212
Har tyckt det var skitsvårt att välja psalm! Har liksom inte hittat någon som varit vi liksom. Men när jag satt och googlade på doppsalmer kom den upp och jag gillade den så det var liksom bara att slå till.

Pappa hade läst i tidningen att fröjds började slutrean idag så jag körde dit en runda ikväll. 4 body och ett par byxor blev det till Selma allt i Jacobs storlek var slutsålt:(

Prästen

0 Läs mer >>

Nu har vi varit på dagis för lite fotografering:) Jacob var toppad till 1000! Men det blir säker jättefina kort precis som vanligt. Är dock väldigt spänd på syskonfotot som jag lyckades få fotografen att ta. Hoppas det blir lika fint som jag tror:)

Fotografering

0 Läs mer >>

Volvon fick ny ruta igår och blev besiktigad. Gick igenom också:)

Idag har Selma och jag varit på Eko och köpt dukar till dopet. Passade även på att köpa lite plastblommor då de är de ända blommor vi kan sköta...

Imorgon är det fotografering på dagis. Spännande hoppas kortet blir bra!

Torsdag

0 Läs mer >>

Vi har börjat fixa lite inför dopet. Går ju snabbt dit nu! Ringde och kollade upp med kylar, kaffekokare, diskmaskin osv. Tyvärr fanns det ingen diskmaskin i församlingshemmet i östra vram så vi har bestämt oss för att använda det fina porslinet (papperstalrikar osv). Ska maila om tårtorna med idag. Sen har vi börjat köpa hem dricka med så man inte behöver asa på allt sista minuten.

Volvon har vi lämnat i stan för byte av ruta. Ska hämta den imorgon och besiktiga den är det tänkt. Håll tummarna att den går igenom!

Förbereder

0 Läs mer >>

Igår var sista anmälningsdagen till dopet. Igår var vi 36pers anmälda idag 49. Ganska hög ränta där men nu blir vi nog inte fler tror jag.

Har kollat runt lite på smörgåstårtor och pris med mera. Konstaterade att det skiljer ca 300:- i pris på en 15pers smörgåstårta om vi köper den i Tollarp eller i Svensköp. Helt otroligt vilken skillnad! Och eftersom vi blir många som ska äta känns det ganska givet att vi kör till Svensköp.

Ska ringa kyrkan imorgon och kolla med porslin, kaffebryggare, kylskåp och diskmaskin. Är liksom ganska bra saker att ha koll på...

49

0 Läs mer >>

Igår var Elinor, Sebastian och Elsa barnvakter till våra <3. Uffe hade flirtat in sig hos Elinor så att vi skulle kunna gå på bio och se Hur många kramar finns det? Alltid lite pirrigt första gången man ska lämna barnen. Men det hade gått hur bra som helst:)
Bion var super och vi hade det hur mysigt som helst!

Bio och barnvakt

0 Läs mer >>

Lotto och Jerry har varit här och fikat idag. Jag hade bakar chokladkaka. Mumsigt!!!
Bakade även en kaka till Elinor och Sebastian som ska passa barnen ikväll när Uffe och jag ska på bio. Mysigt!

Fika

0 Läs mer >>

Igår hade vi kräftskiva med Elinor, Sebastian, Elsa, Rebecka, Jocke ,Nike och Lukas. Hur trevligt som helst! Precis som vanligt:) massor av kräftor och annat gott. Jag slog till på ett glas vitt vin. Riktigt gott:) Selma tyckte det var lite stökigt med mycket folk men det gick bra.

Kräftskiva

0 Läs mer >>

När Uffe skulle köra och handla idag så frågade han om det var något speciellt jag ville ha.
Du skulle ju kunna köpa en blomma till din fru, sa jag.
Och när han kom hem så hade han med sig en stor fin bukett<3

I övrigt måste jag erkänna att just nu har vi flyyyyt med det mesta:) skulle lätt kunna vänja mig vid det!

Blommor

0 Läs mer >>

Just nu flyter allt på och livet känns allmänt bra:) så vi firar med lite vin och vitlöksbröd ikväll. Mumsigt och myyysigt <3

Lyx

1 Läs mer >>

Uffe,Selma och jag har varit i stan nu när storebror är på dagis. Handlade överdragsbyxor till Jacob, kofta till Uffe och sen valde Uffe lite kläder till Selma. Passade även på att köpa nytt sidenband till dopklänningen. Systemet fick med ett snabb besök för lite vin/ öl till helgen:)

Mys

1 Läs mer >>

Mycket på schemat idag!
Jacob har varit på dagis och Selma på BVC. Lilla <3 har fått för sig att hon bantar eller något så nu är det matning varannan timme som gäller. Ny vägning på tisdag och hoppas på att hon går upp mycket tills dess.
Farmor hämtade Jacob på dagis idag för att vi skulle på banken. Ännu inget klart men vi håller tummarna allt vad det går. Fick ju iaf inte nej.
Efter banken hämtade Uffe Jacob hos farmor och åkte upp till Felicia i Olofström. Jag fick lite egentid vid pantmaskinen på Ica. Passade på att panta allt vi hade hemma + handla inför helgen.
Jönsson och Linus var ute på cykeltur ikväll och tittade inom en sväng. Kvällsmat blev pizza ikväll:)

Onsdag

0 Läs mer >>

Gud vad Selma har haft ont i magen ikväll. Så maktlös man känner sig. Och verkligen ingenting som har hjälpt:( funderar på om jag ska prova Sempers Lemolac till henne. Kanske kan hjälpa även om jag inte tycket hon är hård i magen... Annars är det väl kanske så att hon har fått kolik:( hoppas verkligen inte det!

Ont i magen

0 Läs mer >>

Idag har vi gjort stan. Frågade Jacob imorse om vi skulle gå på mixgruppen eller åka till stan och han valde åka till stan. Passade kanon då jag behövde en hel del nya kläder. Och jag fick en del med mig hem 3 par byxor/leggins 3 linnen 3 tröjor och en klänning så nu kan jag se ordentlig ut igen.

Mina gamla kläder har jag ju haft när jag väntade Selma och dom är för stora och fällda så behövde verkligen uppdatera min garderob lite.

Gjort stan

0 Läs mer >>

Jacob kör stenhårt med att det är en tråkig dag idag. Spelar ingen roll vad man gör eller inte gör.
Frågade honom idag om det fanns någon rolig dag. Och det fanns det julafton alla andra var tråkig dag. Eventuellt kunde hans födelsedag med vara rolig dag men han skulle tänka på det innan han bestämde sig...

Tråkig dag