0 Läs mer >>

Har varit på tur idag en liten runda. Skulle köpa lite färg till uterummet och uteplatsen bland annat och en födelsedagspresent till pappa och en till Lukas. Började med ett stopp på Harald Nyborg för en ny blandare till handfatet på toan. En engrepps balndare:) har haft en 2grepps innan och det är värdelöst, speciellt med tanke på att vårat varmvatten kan skolla vem som så är det livsfarligt med barn. Så nu ska den bytas ut.
Sen blev det wallgårds för att köpa färg.
Efter det tog vi Maxi och köpte blommor till uterummet. Blev även födelsedagspresent till pappa och Lukas där. Skönt att ha det fixat. Fiskade även i kassa 14 på Jacobs önskemål. Mjukglass:)
Har även passat på att skicka iväg dopinbjudningarna idag. Har lite dåligt samvete över att jag inte gjort det innan men nu är dom iaf skickade och utlämnade:)
Har inte hunnit med att få ordning i uterummet idag men vi får ta det imorgon eller en annan dag...:)

Färg

0 Läs mer >>

Nu är fönstret på plats i uterummet med:) så nu ska det bara tas ett rejält ryck att städa upp och få iordning där igen. Tanken är att det ska hinnas med imorgon.

Jag och barnen var på Biltema med en runda idag och köpte extra skumisolering till fönsterna. Sen i eftermiddag har Jacob och jag tagit ett ryck bland hans leksaker. Så nu är småsakerna på hans rum och dom mer bebis vänliga sakerna där nere. Får se hur det funkar.

Har även funderat på en sak idag. Varför är det mycket roligare att tvätta Selmas kläder än våra? Tar ju mer tid att göra vid hennes tvätt eftersom jag inte torktumlar hennes utan hänger det. Men tycker iaf det är mycket roligare med hennes tvätt än våran om nu tvätt kan vara roligt...

Färdigt

0 Läs mer >>

Pappa och Uffe jobbar på med skjutpartierna till uterummet. I nuläget är dörrpartiet bytt och imorgon byter dom fönstret. Är ju en del som ska plockas undan och förberedas innan fönstret kan bytas.
Vi har även haft besök av Bosses fru Lisa från Ronneby. Hur mysigt som helst:) hon hade köpt en fin pyjamas och en filt till Selma.
Efter att Lisa kört ringde Jacob efter farmor Sigbrit så nu är hon här och leker lite.

Fönster

0 Läs mer >>

Igår kväll kom mamma och pappa förbi. Det slutade med att pappa och Uffe rätade golvet i uterummet inför dagens fönsterbyte. Sen blev det pizzakväll:)
Nu har Selma precis ätit frukost så nu ska vi mysa en stund i sängen till innan vi börjar dagen.

Pizza

0 Läs mer >>

Är vad vi har gjort idag. Ganska effektivt dock. På 4timmar har vi hunnit med Harald Nyborg, Maxi (storhandling), Byggmax och Rinkaby rör. Tyckte vi hann med mycket. Tur vi har snälla barn när man ska på storhandling!

Handla handla handla

0 Läs mer >>

Idag är det en del som händer BVC med Selma 3960g och 54cm så hon växer bra tjejen:)
Sen har Jacob namnsdag idag så vi har varit i leksaksaffären så Jacob fick välja en sak. Blev en betonglastbil. Sen kom mamma och pappa och gratulerade honom med en traktor med släp och en orm. Han hittade en orm bland leksakerna hemma hos dom häromdagen och den var ju toppen så nu har han en egen.

Dessutom har höjdpunkten idag varit att Johannes kommit på besök. Han kom och hälsade på småsyskonen:)

Besök

0 Läs mer >>

Jacob har ju haft blöja på natten enbart ett tag. Men nu verkar det som att han ska släppa den med:) för i förrgår ville han inte ha någon utan skulle bara ha kalsonger som pappa. Och det gick jättebra. Likadant igår skulle han inte ha blöja utan kalsonger och ingen olycka ännu. Men det behöver man nog inte vara så orolig över att tvättkorgen ska svämma över pga läckage för blöjorna har varit torra 98% så detta blir nog toppen och skönt att det är hans eget initiativ:)

Kalsonger

1 Läs mer >>

Selma

1 Läs mer >>

Tittade på bilder från förra sommaren och nu. Vist ser man lite skillnad:)

Viss skillnad

0 Läs mer >>

-18,1kg visade vågen idag sen jag började gå ner för ett år sedan. Härligt! Dessutom har jag ju varit gravid under största delen av tiden. 14,4 kg kvar till första stora målet. Hoppas jag kan nå det till jul.

-18,1

0 Läs mer >>

Då var inbjudningskorten till dopet/kalaset beställda. Beställde dom på allfoto så skulle dom bli färdiga på en arbetsdag så då kommer dom väl hem i lådan så jag hinner skicka ut dom denna veckan. Är en del adresser som ska skrivas. 58pers blir det till dopet om alla kommer så det blir gott om folk i församlingshemmet. Men det är säkert så att inte alla kan så vi får se hur många vi blir. Ska iaf beställa smörgåstårta och tårta till dopet för Uffe jobbar 4dagars vecka både veckan vi har dopet och veckan efter + att vi har tyskbesök så jag lär ha röven full utan att laga mat till ett dop med.
Glömde fotografera inbjudningskorten innan jag beställde dom så blid får komma senare när jag fått hem dom.
Beställde en boken om mig typ till Selma med häromdagen så hon med får en bok. Hoppas bara den är lika bra som jag tänkt mig.

Inbjudningskort

0 Läs mer >>

Ringde igår för att boka datum till Selmas dop. Eftersom att Stefan ska komma från Tyskland och Victor från Norge ville vi ha dopet den 15/9 när båda kunde. Men prästen jobbade inte igår så fick ringa idag för att få besked. Som tur var gick det att ordna så vi kan ha dop 15/9. Gudstjänst för små och stora skulle det vara och då passar det ju bra med dop. Bokade även församlingshemmet i östra vram för mottagningen efter dopet. Ska även passa på att fira Jacobs 4års dag samtidigt som Selmas dop så tror det kommer att bli bra. Smidigt när man kan slå ihop båda kalasen när det är i stort set samma folk.

Dop