0 Läs mer >>

Inte mycket som hänt idag tycker jag. En runda till macken för att ha en kille och kolla på ac. Sen blev det att beställa lite varor. Varit och handlat lite med. Fick inte riktigt med oss allt vi behövde när vi storhandlade men så är det. Hämtade även ut paketet idag som kommit madrass, sängkläder, kudde mm till bebisens säng. Så nu kan vi snart plocka fram spjälsäng mm.

Fredag

0 Läs mer >>

Igår var vi och köpte en bäddsoffan till ludan. Det var en på Facebook som sålde en fin bäddsoffa för 400:- så vi slog till. Johannes kommer ju nästa vecka och ska sova här iaf 3nätter så då är det ju trevligt om han har någon stans att sova. Iofs kan han ju låna Felicias säng men då lär han inte få sova så länge med tanke på att den står i Jacobs rum. Och eftersom det är Sweden rock så är det nog trevligt om han får lite sovmorgon iaf.
Jacob hade önskemål om att han och Felicia skulle sova över där ute med i sommar. Får väl se om Felicia vill det eller hon helst sover inne.

Har tittat på hur vi ska fixa till i nya sovrummet med idag. Blir nog vit väv på väggarna och sen ska vi spänna upp tyg som en fondvägg mot gaveln. Tror det kommer bli bra och betydligt billigare än tapeterna eftersom vi redan har tyget:)

Satt även och kollade lite på blocket på bilar om inte Volvon går igenom besiktningen. Iofs 2månader kvar innan den ska besiktigas men bra att kolla lite vad man får för pengarna och vad man skulle kunna tänka sig för modell. Just nu lutat det åt en Ford Fusion eller en Ford Focus (ej kombi) om inte Volvon går igenom vilket vi hoppas på.

Började även planera födelsedagskalas för mig idag. Det var vist tid att fylla år snart. Så har börjat planera lite smått iaf. Blir inget avancerat men lite folk kommer det.

Bäddsoffa

0 Läs mer >>

Igår var det cirkus på dagis. Barnen har ju haft det som tema och övat massor hela våren. Jacob blev dock lite blyg för allt folket men tillslut gjorde han sitt tigernummer och hoppade genom dom brinnande ringarna.
Mamma/mormor var också med på uppvisningen. Vi stannade dock inte och grillade efter utan åkte direkt till Nytäppsvägen och åt hemmagjord pizza. Mormor Lena ( min mormor) kom också så det var trevligt. Glass och jordgubbar till efterrätt. Jacob fick även sin jag kan gå på toaletten present igår. En klocka med pirater:) så fin! Han har ju verkligen traggat om en klocka med i månader så det var toppen:)

Cirkus

0 Läs mer >>

Jag har funderat på en sak idag. Fick ju nya örhänge av Jacob idag och dom satte jag i direkt( med lite assistans av Uffe). Vilken skillnad det blev i hur jag uppfattar mig själv. Fick liksom ett mer positivt intryck av mig själv. Lite konstigt att en sån sak som nya örhänge kan göra så stor skillnad. Men det gjorde det.

Örhänge

0 Läs mer >>

Efter att Uffe åkt iväg imorse hamnade Jacob och jag vid TVn. Jacob kollade barnprogram och jag halvsov på soffan. Jacob hade ju bokat in tidigare i veckan att han skulle sova hos farmor Sigbrit på söndag. Så vi ringde och bestämde, packade väskan och åkte bort. Morfar och Anna var med där och gratulerade farmor på morsdag så det var ju toppen tyckte Jacob. Sen busade han lite osv medan jag hjälpte farmor framkalla lite kort och åt lunch. Sen talade han om för mig att nu var det minsann dax att åka hem för nu skulle han vara hos farmor Sigbrit själv! Så det var bara att bege sig hemåt. Har inte gjort så mycket i em utan mest suttit vid datorn och kollat tapeter osv till nya sovrummet så man har lite koll på vad det kostar... Sen blev det middag och Bingolotto på Nytäppsvägen. Ingen vinst som vanligt:(

Söndag

0 Läs mer >>

Det blev en tidig morgon idag. Uffe börjar tidigt idag så Jacob och jag fick med gå upp tidigt. Jag fick ett par superfina örhänge av Jacob <3.

Morsdag

0 Läs mer >>

Vad man kan bli glad för bajs! Jacob har äntligen bajsat på toaletten:) så skönt! Håller alla tummar på att det flyter på nu.

Äntligen!

0 Läs mer >>

Idag slutade Uffe tidigt:) lastbilen skulle på verkstad så han var hemma så vi kunde hämta lilleman tillsammans:)
Blev en tur till stan i eftermiddag. Jacob skulle shoppa morsdagspressent och sen blev det mat på trendie. En tur till skopunkten och nya skor till Jacob. Lite blöjor på Willys och lite andra bra att ha saker. Sen hade dom extrapris på kattmat så vi fick 10kg för 499:- billigt! Blev light variant då Loke behöver banta så får vi se vad han tycket om det..,
Biltema fick med ett besök och inhandlades ett nytt handtag och lås till toadörren då det börjat kärva.
Har även beställt från Ikea.se idag. Skulle ju ha spjälsängsmadrass, spjälskydd, 2nya lakan, kudde mm. Kollade runt lite på nätet skulle jag köpt det jag beställde i stan istället hade det kostar 2500-3000:- och nu kostade det 660:- ink frakt. Ett bra köp tyckte jag:)
Nu dax att sova några timmar till för imorgon väntar en dag i Åhus.

Sluta tidigt:)

0 Läs mer >>

Stackars lilleman har fått förstoppning:( har inte bajsat på 2,5 dygn nu. Så om det inte kommer något under natten får det bli microlax imorgon bitti. Hoppas bara det hjälper och hoppas inte detta sabbar hans vilja att gå på toaletten nu då det verkligen går jättebra nu.

Förstoppning:(

0 Läs mer >>

Strax över 50 dagar kvar till bf. Känns både avlägset och väldigt nära då det är mycket som ska hinnas med innan dess. Men det blir nog bra. Jag tar det som det kommer. Måste dock börja ta tag i förberedandet snart så man inte står där med skägget i brevlådan hux flux...

Jacob hade varit jätte duktig på dagis igår med toabesöken och hade samma byxor när jag hämtade som han hade på morgonen. Stora killen:) 6dagar utan blöja nu! Men ännu har det inte lyckats med bajs på toaletten men det kommer så småningom. Är väldigt glad över att han kommit så här långt då han tyckt att detta varit jobbigt.

51

0 Läs mer >>

Igår kväll var det kalas för Anna. Vi hade shoppat loss på bodyshop till henne. Tyckte det blev bra:)
Hon bjöd på varmrökt lax, potatis och filsås. Riktigt gott! Från Martins rökeri. Efterrätt blev glass och jordgubbar:) kan liksom inte bli fel!
Idag är Jacob på dagis och jag har varit och pantat. Passade på att fixa pressent till farmor med som fyller år imorgon. Sen fikade jag hos farmor och då ringde Anna och frågade om jag hade någon bild på morfars cortina som blev förstörd i branden på ljungen för ett tag sedan. Har gått igenom mina, Uffes och farmors bilder men hittar ingen. Är helt säker på att jag set en bild på bilen men kan inte för mitt liv hitta den! Försäkringsbolaget ville se bild på bilen för att kunna bedöma skicket men jag kunde tyvärr inte bidra med någon bild.

Kalas, panta , cortin...

0 Läs mer >>

Igår var vi också i åhus. Fullt ös hela dagen:)
Idag var det dax för dagis för lilleman. Efter många dagar hemma längtade han dit:) Blev en liten olycka i byxorna när dom var ute och lekte men vi tar nya tag imorgon.
Uffe och jag var i stan när Jacob var på dagis. Anna fyller ju år idag så vi fixade paket. Det vi hade tittat ut var slutsålt så vi fick improvisera men det gick bra iaf.

21/5

0 Läs mer >>

Gräva gräva gräva är vad Uffe gjort idag i åhus. Jacob och jag tog sovmorgon idag. Regn och åska imorse ju så vi slappade till det lite. Sen blev det att baka lite paj på rabarberna vi skördade igår. När pajen var klar åkte vi till åhus och bjöd på fika:) lite fika och allmänt tragg, trevligt!
Hemma igen lagade jag wok med potatis och kyckling till kvällsmat. Mumsigt:)
Anna kom och åt och spelade Bingolotto. Och X i taket så vann jag:) två sverigelotter blev det.

Åhus

0 Läs mer >>

Ikväll har vi varit i Nosaby och grillat med Elinor och Sebastian. Haft en riktig kanonkväll! Jacob och Elsa har lekt massor:) sen blev det ju lite traktoråkning med vilket lilleman tyckte var super:) har haft en mysig kväll med mysiga vänner.
Jacob är förresten superduktig med kalsongerna idag med:) hade bara blöja när han sov middag och den var torr när han kom upp igen så han är verkligen duktig och gick på toa när vi var i Nosaby med utan problem och hade kalsonger på där med tills det var dax för pyjamas. Ännu har han inte bajsat på toan men det kommer nog snart. Fortsätter öva imorgon och måndag här hemma sen är det ju dagis på tisdag och då håller jag tummarna för att det är en kalsongkille jag lämnar och hämtar där:)

Nosaby

0 Läs mer >>

Idag blir det först en dag i trädgården. Uffe skulle grävt i åhus hos några kompisar men det blir imorgon istället. Går lika bra det. Vi hade inget planerat iaf. Sen blir det fika i åhus på måndag med:) och lite återvinnings körning med stubbarna som ska grävas upp imorgon.
Trevlig helg!

Lördag

0 Läs mer >>

Igår hade jag sammandragningar till och från hela dagen. En period tyckte jag tom att det pressade på lite neråt men det släppte efter lite vila. Tog det lugnt hela eftermiddagen med. Sen bakade Uffe efter att jag lagt mig. Ska bjuda på tårta idag när det är sista dagen på jobbet.

Jacob övade med kalsonger igår med och det gick jättebra! Inga olyckor och 3-4ggr var han och kissade. Dock passade han på att bajsa när han fick blöja på igen men då kan det gå. Jättestolt och glad var han varje gång han lyckades kissa på toaletten. Hoppas det släpper nu! Han och Uffe får iaf fortsätta öva idag och sen får vi hjälpas åt i helgen.

Fredag