0 Läs mer >>
Mitt nya kvällsnöje:) 

Kvällsnöje

0 Läs mer >>
Efter 1,5 dygn utan ström var vi väldigt lyckliga när den kom tillbaka 8,30 imorse. Så skönt! Även om vi haft det toppen med hjälp både från farmor och mamma, pappa, Anna så är det ändå lite bökigt. 
Igår var vi inne på sikö på eftermiddagen Uffe, Selma och jag och kollade på en soffa som var på auktion då våran är riktigt risig nu. Dock var den soffan inget för oss:( inte heller kunde vi fynda på litauiskan. Tråkigt för vi behöver verkligen en billig soffa nu. Ingen som har en på lut? Vi var även inom Erikshjälpen idag på jakt efter soffa men inget napp där heller:( 
Felicia kom i em så nu är det fullt hus här. 

Onsdag

0 Läs mer >>
Lilla Fia har vänt sig idag från rygg till mage:) lilla gumman börjar bli stor. 

Lilla Fia

0 Läs mer >>
Glöm det jag skrev igår om att jag var bättre:( för det har gått över!
Hostar mer och mer och varje gång jag hostar tror jag att huvudet ska dela sig på mitten. Dessutom börjar Selma hosta igen:( hoppas det inte blir mer för henne än det är nu. Vill att vi ska bli friska NU! 

Glöm det!

0 Läs mer >>
Igår var jag allmänt kass:( idag är det lite bättre inbillar jag mig. Hostar dock massor:( 
Uffe har städat idag. Jag har sorterat värdepapper hela förmiddagen en hel del som ska göras av med. Hittade Jacobs BVC bok som varit försvunnen. Viste att jag lagt den på ett sånt bra ställe som lägger jag den här vet jag var den är typ. Tog bara 4 månader att hitta den...  Sorterade även Selmas kläder massor som hon redan växt ur:( min lilla bebis växer! 
Farmor ringde med och ville ha hjälp med datorn och byta modem men när vi kom dit visade det sig att hon hade lyckats själv:) 

Kass

0 Läs mer >>
Mamma ringde idag och frågade om Jacob ville ha Viking kängor. Det var kampanj på Intersport så dom var nersatta från 999:- till 499:-. Jacob godkände dom så medan Jacob var på dagis åkte mamma, jag och Selma till stan med vår pappersfot. 
Köpte kängorna som var riktigt snygga och Jacob gillade dom direkt han såg dom:) 

Mamma skulle in till stan och köpa skor till sig med på Wallenbergs så det blev en tur dit med. Och även jag fick ett par nya skor:) 

Så nu är vi skodda allihopa utom Uffe som får shoppa ett par skor imorgon. 

Skor

0 Läs mer >>
Har börjat fundera lite på julklappar men tycker det är sjukt svårt! Ska försöka ha en ganska slimmad budget till julklappar i år då vi verkligen har massor av utgifter nu känns det som. Fakturan kom på takbytet igår, juristen ska ned fakturera (delar dock fakturan), betalar av på bilrepetaton + att forden ska besiktigas och ev repareras den med, soffan går mer och mer isönder, vi behöver nya glasögon både Uffe och jag och så ska huset färdigställas innan sommarn är det är dax för värdering... Ja det var nog allt. Men det löser sig. Vi tar en sak i taget. 

Julklappar

0 Läs mer >>
Idag har det varit stora tippendagen känns det som. Hade bokat släp och när jag skulle hämta det mötte jag mamma och pappa dom hade med ett lass som skulle till tippen så vi körde och fixade deras först. Sen körde dom med hem till oss och hjälpte till att lasta vårat lass. Uffe gick all in och massor av skit åkte till tippen:) säckarna vi fick veden i är återlämnade med vilket är skönt! Studsmattan är nerplockad för säsongen också. Grillade lite korv till lunch snabbt och lätt:) 
Uffe tog även ett race med gräsklipparen så nu är trädgården redo för vintern. 

Tippen

0 Läs mer >>
Om någon känner för att bli fattig kan jag rekommendera en tur till juristen. 11000kr kommer kalaset gå på. Men nu har vi fått testamente skrivit, äktenskapsförordet kompletterat, gåvobrev på halva huset och en revers fixad. Sura pengar kanske just nu men förhoppningsvis har vi nytta av det sen. 

Fattig

0 Läs mer >>
BVC idag igen för att kolla om lilla tjejen växer. Givetvis äter hon som en mus idag. Men så är det hoppas iaf på viktuppgång. På längden är det iaf tid att rensa ur garderoben även om hon skulle kunna ha 56 på brädden. Men så är det lilla hönan är inte så stor. Har börjat fundera lite på hennes smakportioner som hon ska börja med om ca 3 veckor. Standard är ju havregröt och diverse rotfrukter. Men eftersom Felicia och Johannes har gluten funderar jag på att välja risgröt till henne. För den är ju glutenfri. Havregröten är låg glutennivå men den innehåller ju fortfarande gluten så tror jag bestämt mig för risgröten men ska fråga lite på BVC. 

Sen ska vi till juristen med idag och jag ska bli delägare i huset och alla papper ska ses över. Mycket att tänka på iom att Uffe har barn sen tidigare. Men det får juristen hjälpa oss med. 

BVC, jurist

0 Läs mer >>
Just nu är jag trött på allt! Mest på min hals som är en allmän pina just nu. Men även på allt annat som kommer i min väg. Ryggen gör även den sitt för att bättra på humöret... Jaja ny dagishämtning nya tag imorgon. Ska träffa juristen bland annat så hoppas på en bättre dag imorgon. Nu drar jag täcket över huvudet och säger godnatt. 

Blä

0 Läs mer >>
Sjukskrivningen fortsätter för Uffe. Tråkigt att han inte blir bra men så är det. Blir fortsatta undersökningar för honom och håller tummarna för att dom ska hitta något. 

Fortsatt sjukskriven