0 Läs mer >>
Jessica och Kevin var här i fm och planerade lite smått inför kalaset i augusti. Skrev inbjudningarna med och delade upp. 10 pojkar inbjudna så om alla kommer blir det 12 pojkar i stackedala:) 
Körde en sväng i em och delade ut våran del av inbjudningarna. Skönt att ha det gjort! 

Postis Pär

0 Läs mer >>
Lugnt idag med. Uffe och Jacob körde tillbaka Felicia till Olofström igen. Jag har lagat lite matlådor till Uffe men annars är det lugnt. Imorgon kommer Kevin och Jessica en runda:) 

Söndag

0 Läs mer >>
Mysig dag idag:) inte gjort så mycket utan mest slappat. Uffe och Jacob var och köpte lite lister till köket. Sen har Uffe målat dom med annars har vi mest flutit med. Vi fick ju hem kalvkött häromdagen så det blev dillkött ikväll. Så gott! Dock lite tråkigt slut på kvällen med att Uffe fick åka iväg till F men så blir det ibland. 

Lördag

0 Läs mer >>
En härlig dag idag:) 
Var hos Palmzon i morse. Konstaterade att jag behövde fylla på lite D-vitamin. Tydligen därför min mens kommer när den vill och hur den vill. Men har ju varit bättre sista tiden och det troligtvis pga att det varit ganska fint väder så jag varit ute lättklädd i solen. Ska iaf ge D-vitamin en chans och prova 8veckor. 

Körde inom Linderöd på vägen hem och shoppade. Hade ju fått mail om 3plagg för 500kr så jag slog till:) en fräsig grön kjol med mycket mönster, ett par glitriga svarta långbyxor, ett par tunna svarta 3kvarts byxor och sen fick ett svart linne med följa med hem. 4plagg för 600kr tyckte jag kändes helt ok. 

Eftermiddagen har bara bestått av mys här hemma:) 

Härlig dag

0 Läs mer >>
Bakat pizzabullar till mellanmål till pojkarna:) 

Pizzabullar

0 Läs mer >>


Verkar bli fullt upp denna veckan:) idag lagade vi mat på Nytäppsvägen med farmor. Innan idag har jag fixat lite i köket. Långt ifrån klart men iaf ett steg på vägen. 

Imorgon ska Knut följa med hem från dagis och leka en stund och på torsdag kommer Sixten och leker när Jacob varit på dagis. Roligt för honom att ha lite kompisar att busa med här hemma också. Hoppas bara han är snäll och uppför sig för han har varit på ett fruktansvärt humör nu ett par kvällar. Men det går säkert bra. Han behöver göra av med energi här hemma med. 

Leka

0 Läs mer >>
Selma och jag har varit på Eko idag. Skulle köpa lasyr till Uffe. Blev som alltid lite annat också... 
Födelsedagspresent till Selma och flisilin till gardinerna så nu är dom upplagda och nytt nyckelskåp:) 
I stan köpte jag 2 par öronhänge ett par <3 och ett par stjärnor. 20% på guldfynd så jag passade på:) 

Stan

0 Läs mer >>
Har ju inte visat klockan jag fick i födelsedagspresent av Mamma och Pappa 

Klocka

0 Läs mer >>
Idag har det blivit mycket fix här hemma. Jacob stannade kvar hos farmor och ska sova dör en natt till. 
Fläkten kom upp idag och belysning under vitrinskåpet, gardinstänger och lite annat pyssel. Så ikväll har jag strukit och hängt upp gardiner. Ska bara köpa sånt band som man stryker så man kan lägga upp dom. 


Gardinerna

0 Läs mer >>
Igår var ju mamma och pappa här och jag fick en klänning och en klocka:). 

Midsommar firande i Nosaby härligt som vanligt:) fick en fin ljuslyckta och ljus i födelsedagspresent 

Farmor ringde efter Jacob idag så han har åkt dit för att baka och sova över. 
Anna var här och åt lunch och Uffe tapetserar. 

Selma har provat sin nya badbalja 


Midsommardagen

0 Läs mer >>
Idag är det min födelsedag:) 
Mamma och pappa kommer med frukost och paket om några timmar. Sen ska jag dekorera smörgåstårtan jag satte igår med hjälp av farmor. Hoppas den blir fin och god! Senare bär det av till Nosaby för sill, potatis och bebismys<3 

Glad midsommar:) 

Födelsedag

0 Läs mer >>
Idag har jag och Uffe 5årig bröllopsdag<3
Fick fina blommor idag:) 

Loggade in på komvux sida nu ikväll och om inte annat är jag antagen till en kurs där till hösten:) 

Bröllopsdag

0 Läs mer >>
Pantning och handling på Maxi med farmor blev det idag. Skönt att ha det gjort! 
Uffe har varit och fixat plåtar till uterummet och så har vi haft Benny här på middag:) trevligt! Längesedan han var här. 

Handlat

0 Läs mer >>
Fick hem Jacobs kontaktarmband idag. Riktigt nöjd👍

Jezzp.com

0 Läs mer >>
I eftermiddag var vi i stan en runda. Farmor åkte med. Lunch på Trendie sen gick vi till Hemtex för jag skulle köpa gardiner till köket. (Hade tittat ut) gillade inte alls dom jag tänkt mig men hittade andra. På rea dessutom! Ännu bättre blev det när farmor sa att jag fick dom i födelsedagspresent :D 

Var även och köpte tapet till köket på rusta. Valde en annan färg på tapeten än den vi tittat ut hemma.(Tyckte den blev lite dyster) men denna gillade jag och känner mig helnöjd! Hoppas det blir som jag tänkt mig nu med bara:) 

Födelsedagspresent

0 Läs mer >>
Idag blev vi bjudna på frukost hos Jessica och Kevin ❤️ En härlig förmiddag! 



Frukost