1 Läs mer >>
Vet inte vad som hänt men har inte fått några pengar från försäkringskassan vet inte om dom inte har varit med och fixat rätt på dagarna jag fick av Uffe eller vad som hänt. Intressant är dock att jag har inte fått ett öre från dom 1000kr kvar nu när räkningarna är betalda känns inspirerande va??? Eller kanske inte måste tanka volvon till Uffe med. Och kan ju säga att det blir nog inget takfixande i Asarum för oss om vi inte får pengar från F-kassan. Kan ju inte köra dit på luft... Jaja vi får se vad som händer.

Har haft byggnadskontrollanten här idag också (morfar) :) Och nu är uterummet uppe. Väggar skjutpartier osv:) HÄRLIGT!
Sen har Lotta varit här i em Trevligt! och Benny kom också en runda o åt lite mat.
Imorgon åker Uffe och jobbar tråkigt men så är det...

Pank!

0 Läs mer >>
Kyrkans barntimmar var verkligen jättetrevligt idag! Roligt att träffa andra barn och föräldrar leka och pyssla:) Kan verkligen rekomendera det 8,45-11 på måndagar dom har en grupp på onsdagar också men där har vi inte varit ännu. Får se om vi går dit med vid tillfälle...

Ikväll ska vi till "farmor" Gunnel och äta middag :) Ska bli roligt att träffa henne och sitta ner en stund och prata.

I övrigt är det mest fullt ös med uterummet. Imorgon ska vi hänga glaspartierna och fönsterna på plats om allt går som planerat. Jag längtar verkligen efter mitt uterum!

Kyrkans barntimmar :)

2 Läs mer >>
Kan säga att jag är lite stolt över paketen till Ida för hon blev jätteglad:) Var lite osäker om hon skulle gilla eller inte...

Nu får det bli sängen för min del ska ju till kyrkan imorgon så då får man väl försöka vara lite pigg när man kommer dit...

Idas paket:)

0 Läs mer >>
Känns som om detta är en ganksa seg helg. Händer inte så mycket jobbade igår fm annars har det inte hänt mycket.

Ikväll ska vi på kalas och gratulera Uffes brorsdotter som fyller år. Har köpt pressent till henne i fredags när jag och Anna var i stan. Köpte en skylt till henne. Är jättesvårt att köpa pressent till någon som lever i en ekonomisktoberoende familj och har en ganska speciell stil med häng och dreadlocks. Det är väldigt svårt att hitta något som man tror hon ska tycka om. Det gäller bara att hålla tummarna.

Imorgon ska vi gå på kyrkansbarntimmar:) Ska bli roligt! Hoppas det blir lyckat. Och imorgon kväll ska vi hälsa på Gunnel :)

Helg

0 Läs mer >>
Idag har jag fått tummen ur röven och skrivit ihop en dagisansökan. Känns skönt att ha det gjort nu återstår bara att vänta och se. Undrar om jag får tillbaka den för jag har skrivit fel. Man vet aldrig tyckte det var lite klurigt att fylla i men det blir nog bra i slutändan. Har iaf ansökt om dagis från 31/1 3timmar om dagen.

På måndag har vi bestämt att vi ska börja på kyrkansbarntimmar. Ser fram emot det hoppas det blir roligt!

Dagisansökan

0 Läs mer >>
Idag är det ingen bra dag skulle inte gått ur sängen över huvud taget! Vaknade inatt av en duns trodde det var markisen i sovrummet som stog och slog eftersom jag inte drog upp den igår när den var blöt. Så jag drog upp den och trodde allt var frid och fröjd. Upptäckte dock några timmar senare när jag skulle göra välling till Jacob att det var inte alls markisen som smällt inatt det var fönsterna till vårat uterum som vält och exploderat. JIPPI! Kan säga att jag är lagom lycklig över det. Lite lagom knäckt kan man väl uttrycka det som då vi ska ha kalas för Jacob 26/9 och då kommer det ca30pers vi behöver ha uterummet färdigt tills dess. Och detta lilla missödet kostar pengar och gör att det försvinner en hel del tid som vi kunde använt till att bygga. Som vi nu får lägga på blocket.se för att leta nya skjutfönster som passar inte det lättaste kan jag säga. Kan ju inte köpa hur dyrt som helst heller då budgeten är begränsad och vi dessutom ska ha kalas för Jacob innan nästa löning...

Gnäll, gnäll det löser sig nog på något set.

Varför gick jag ur sä...

0 Läs mer >>
Jörgen kom igår käll och hälsade på. Tyvärr var kl 22 när han kom så det blev en sen kväll innan vi hunnit äta och prata lite osv. Kan säga att jag hade lite svårt att hålla mig vaken med tanke på att jag först jobbat hela dagen 10timmar och sen hem och ladda om inför besök. Men trots allt var det trevligt. Åt frukost tillsammans med Jörgen imorse med innan Uffe skulle åka och jobba och Felicia skulle åka hem. Sen har Jörgen varit inne här ikväll och ätit middag är dok lite svårt att prata med någon man inte känner sådär och dessutom på tyska som jag är kiss kass värdelös på. Känner sig lite otacksam men det kändes skönt när han gick ut till lastbilen för en stund sedan. Men så är det.

Jörgen på besök.

0 Läs mer >>
Imorgon kväll ska vi få tyskbesök:) Jörgen Sprie kommer och hälsar på ska bli jätteroligt har inte träffat honom sen i julas. En mysig liten gubbe. Han har köpt paket till Jacob ska bli spännande att se vad det kan vara för något... Bästa med Jörgen är att han pratar svenska:) eftersom att min tyska är kisskass värdelös underlättar det väldigt mycket!
Dock en liten miss att jag jobbar 10timmars pass imorgon innan Jörgen sen kommer på kvällen men det får gå. Har dessutom fått veta att Stefan och Sylvia kommer och firar nyår här:) Massa roligt att se fram emot.

Tyskbesök :)

0 Läs mer >>
Jag har fått mina fönsterlampor uppsatta:) Tack älskling!

Fönsterlampor :)

0 Läs mer >>
Jacob och jag fick ett infall idag när vi varit inne i stan och ätit frukost och handlat PL400 till Uffe så vi körde ut en runda på Hedentorp för att kolla om Lotta och Amanda var hemma och det var dom :) Så vi har haft en jättemysig förmiddag tillsammans bara snackat skit och haft det mysigt hela tiden. Jacob sover för tillfället som en stock i bilen. Han somnade på vägen hem för han hade ju inte tid att vila när vi var där. Ska gå ut och sätta mig i mitt blivande uterum för då ser man honom när han sitter i bilen.

Mys på Hedentorp:)

0 Läs mer >>
Har färdiga fönsterlampor till TVrummet som ligger på matsalsbordet och bara väntar på att skruvas upp. Om jag ber riktigt snällt hur stor är då sannolikheten att jag får fönsterlampor innan lördag kväll? Inte särskillt stor jag vet. Uffe är aldrig hemma själv när det är mörkt och ser liksom aldrig hur tråkigt det är när rummet blir kolsvart. Jag VILL ha fönsterlampor tror till och med jag ska sätta dom på timer för Lokes skull. 

Fönsterlampor...

1 Läs mer >>
Har suttit och tittat på Livet på BB eller vad det heter på TV ikväll. Tänker på vilken upplevelse förlossningen och graviditeten var. Riktigt fräckt på något vis att man tagit sig igenom en förlossning att man klarat det och har ett levande bevis på det här hemma. En underbar liten kille det är faktiskt ett år sedan nu som vi började åka in och ut på förlossningen med jämna mellanrum. Gud vad tiden går fort. Hoppas vi snart blir gravida igen. Men det är ju inget man kan beställa även om det hade varit underbart.

Livet på BB