0 Läs mer >>

Händer inte så mycket här för tillfället. Eller kanske en del...Igår hämtade vi dom stora barnen och hade lite julafton med dom. Jacob fick en skittuff skinnjacka av Johannes. Super! Den var 100% verkligen. Sen fick Jacob lite plastmat av Felica och det tyckte han var väldigt roligt.
Jag fick rökelse av Johannes och ett liv (kalender) av Felicia.

Jag jobbar fram till nyår med nu så det är fullt ös. 3 dagar i streck länge sedan man jobbade så många dagar.

Nyår ska vi tillbringa i Huaröd hos mosters pojkvänn. Ska bli trevligt! Uffe ska kocka så det blir gott:) I övrigt blir det lugnt inte så mycket folk och så har vi ju Jacob och Felicia. Får se om vi bestämmer oss för att stanna över eller om vi kör hem. Har inte bestämt ännu. Är ju lite bökigt med allt som ska packas med om man ska sova över.
Måste ta tag i att fixa barnvakt med till när vi ska ut och dansa. Vilken fantastisk framförhållning man har.

Snart nyår.

0 Läs mer >>
Idag hade vi sovmorgon! 10.30 vaknade jag och Jacob, HÄRLIGT! Lite julfrukost och sen kom mamma och pappa hit med lite julklappar till Felicia och Johannes och så fikade vi lite och då kom mormor och morfar med så då blev det lite kaffe till. Trevligt värre tycker vi!

Sen har Loke Tok gjort det igen! Han har bränt svansen. Och bränt katthår luktar ILLA! Blev inte något större av det men lite kortare päls längst ute på svansen. Så går det när man ska ställa in sig för att få räkor. Tur han inte brände sig mer.

Juldagsfika

2 Läs mer >>

God Jul till er alla:)

Igår firade vi jul hemma hos mamma och pappa och spelade Bingo. Ingen vinst på varken Bingo eller V75 men det gick bra iaf. Delade julklapparna med familjen också så det inte blir så mycket att asa med sig idag till på Gården. Fick jättemycket fint och bra. Bla en lampa, kläder, en väska, 2 ljuslyktor och men hett önskade klänning från Kläddilin som jag fick av <3 redan igår så att jag kan ha den på mig idag på Gården:)

Idag blir det julstäd, har liksom inte hunnit det när vi lagt golv osv. Skotta snö lär vi också få göra. Sen ska julklapparna från igår monteras. Blir Julfirande på Gården med idag:)

JUL

0 Läs mer >>

Igår stog det julbak på schemat lite drygt 300kakor blev det:) Så jag tror vi ska klara julafton iaf. Ska ha med en  liten burk hem till mamma och pappa med idag. Kokte mer knäck igår också 2 satser blev det får räcka nu tycker jag kanske blir att jag slår ihop en sats tills när barnen kommer men det blir ju inte förän 28/12

Idag ska vi in och slåss med alla andra i stan JIPPI! Måste handla lite mat och 2st 50kr julklappar till paketleken. Sen blir det säkert en himla massa annat smått och gott:) Har hittat en matta som vi vill ha och den är på rea denna veckan så vi får väl åka inom och kolla läget om det är något i så fall kanske vi slår till.

God jul på er

Julbak:)

0 Läs mer >>
Så nu är golvet inne i mellanrummet så nu är det nästan klart lister och så kvar och taket ska ju med fixas till så småningom... Men snart klart för nu:) Är jåttenöjda blev verkligen så mycket bättre!

Golv

0 Läs mer >>
Tapeterna är uppe! Underbart:) Tror det kommer bli jättebra när tavlorna och min spegel är uppe. För det ser ju lite konstigt ut när man bara ser väggarna utan tavlor, gardiner och med möblerna i oordning. Imorgon satsar vi på att lägga in golvet iaf i ett rum håller tummarna för att vi ska hinna båda men tror det är lite optimistiskt. Sen jobbar jag ju måndag och tisdag sen är det ju nästan jul så vi får sätta fart!

Tapeterna är uppe!

0 Läs mer >>
Nu är vi på G igen:) Uffe spacklar mellanrummet för första gången nu. Ska spacklas en gång till ikväll tror jag det blir. Sen blir det nog tapetering imorgon. Ska även bära in det nya golvet som ligger på uterummet och väntar. Det ska ligga inne i rumstemperatur i minst 1 dygn innan man lägger det på plats. så det ska bäras in nu så får vi se när det läggs på plats. Hoppas det blir snart!:) Längtar tills det blir klart så vi får det riktigt fint här hemma. Sen är det bara taket och valvet kvar den är nedanvåningen ganska så klar:D

Spackel

0 Läs mer >>
Idag har jag skrivit adresser och skickat iväg alla julkort som ska postas och nu ligger dom säkert på lådan. Har korten som ska innom Tollarp kvar för dom kör jag och lämnar när man kör förbi.

Har även gjort 3 mini fotoalbum idag det ena har jag skickat iväg och sen är det 2 kvar 1 till mormor och 1 till farmor i julklapp.

Apoteket fick jag med köra bort om en runda idag och hämta ut mer mollipect till Jacob och köpa nässpray för det går åt nu i förkylningstider!

Julklort!

0 Läs mer >>
http://www.alltforforaldrar.se/happilyeverafter/2010/december/tredjeadventtavling.html?_tmp=e9f1022d5d521a0f9a8c864e0a23e8c247685891

Är med och tävlar:)

0 Läs mer >>
Får väl erkänna att jag är cocacolist som min kära bror brukar kalla mig. Så har bestämt mig för att försöka dra ner på coca colan. Och igår blev det faktiskt ingen coca cola alls blev 3 koppar kaffe istället. Idag har jag börjat dagen med 2koppar kaffe så får vi se hur det går. Har iofs 2sockerbitar i kaffet men det är ju mindre socker än det är i coca colan iaf. Får se hur detta kommer gå. Håller tummarna!

Coca Cola

1 Läs mer >>
Vi har sjukstuga här hemma Jacob och jag. Jag är dunderförkyld och Jacob har sin krupp+förkylning så vi nyser i kors och torkar varandras näsor typ. Bler apoteket imorgon och köpa mer näsdroppar till Jacob.

Felicia har klätt julgranen idag som står på uterummet:) Så fint när man står och tittar på den från köket!

Ingen bingovinst ikväll heller.

Sjukstuga

0 Läs mer >>
Inatt vaknade Jacob när vi skulle gå och lägga oss och fick ett falsk krupp anfall. Fick ett värre anfall inatt än vad han fått innan. Jobbigt att se. Men det var bara att hålla sig lugn,ta upp honom och ge bricanyl och sen ut på trappen. Och efter en stund släppte det ganska bra. Sen fick vi sitta och mysa i soffan en stund innan han var redo för sängen igen. Har dock haft en orolig natt med många avdrott men inga mer anfall. Han är ganska rosslig nu på morgonen igen så han har fått mer bricanyl så får vi se hur dagen blir.

Falsk krupp