1 Läs mer >>
Hade en jättekul kväll igår kom hem från mamma och pappa, nattade Jacob och allt var frid och fröjd tills jag skulle gå och lägga mig. Hade precis krypit under täcket när Jacob vaknar och skriker som en galning. In och kolla vad som hänt inte ett dugg han är mätt har torr blöja och allt var bra. Lägger honom i sängen igen och han börjar gallskrika igen. provar få honom att somna själv fungarar inte. In igen han provar lägga oss i vårat sovrum så han somnar hos mig. Gick inte för ljust och för mycket att klättra på. Tillbaka till Jacobs rum igen han vill fortfarande inte sova men lägger sig tillrätta på min axel. Så jag får lägga mig i Johannes säng och somna Jacob dock vaknar han IGEN när jag ska lyfta över honom i sin säng. Bara att lägga sig igen och när han somnar smög jag upp och mörklade vårat sovrum ordentligt om ifall att han skulle vägra sov i spjälsängen igen. Men när allt var fixat lyckades jag lyfta över honom i spjälsängen och smyga t utan att han vaknade så jag fick sova ensam i dubbelsängen. HÄRLIGT! Vet inte vad det var som flög i honom som gjorde att han inte skulle sova kanske ont i magen kanske något annat...

Sömnproblem...

1 Läs mer >>
Idag är det morsdag och jag har blivit gratulerad av både Jacob och Felicia :) Fick en jättefin ros i kruka och en kruka till den som var som en vattenkanna i trä. Den var jättefin <3 Sen fick jag glas/koppar/vaser av Felicia tror typ jag ska ha dom som vaser till småblommor typ snödroppar och så.

Har ringt och dustat med TryggHansa idag igen. Fick fel på räkningen denna månaden också. Han jag pratade med skulle kolla upp vad som hänt och hur det ska vara och återkomma i eftermiddag. Får se vad det blir av det.

Uffe har åkt och jobba och Felicia har åkt med honom så nu är Jacob och jag själva hemma igen. Ska bort till Nytäppsvägen och spela bingo och fira morsdag sen i eftermiddag.

Morsdag

2 Läs mer >>
Jippi har gått och blivit dunderförkyld! Näsan rinner hela tiden blir ju spännande när man ska jobba hela dagen imorgon. Jaja isäng tidigt ikväll så kanske man blir bättre tills imorgon.

Jacob ska vara hos gammelfarmor en stund idag för jag ska in till stan och handla kläder med Felicia hon fick ju pressentkort i födelsedagspressent och även till konfirmationen. Så nu ska vi sätta sprätt på dom pengarna. Hoppas på att Uffe kan komma hem tidigt idag hade varit skönt :) men jag vågar inte tro på det ännu även om det ser ganska lovande ut nu.

Prosit

0 Läs mer >>
Idag har vi haft en del att hitta på fakitskt. Först planterade jag om blommorna i blomlådorna och satte dalielökarna.

Sen i middags fick Jacob äggröra till lunch. Det var INTE bra. Han fick plitor och svullnade i hela ansiktet. Hade tid på BVC en halvtimme senare så vi åkte dit och som tur var gick svullnaden ner och när vi hade gjort BOEL-testet och mäta/väga hade det försvunnit. Helt klart är han kännslig mot ägg så vi ska undvika det tills han har passerat 1år sen kan vi prova igen och se vad som händer då.

BOEL-testet gick sådär han följde jättefint med blicken men sen fick han pinnen som sköterskan hade när hon kollade blicken och då hade inte Jacob tid med att lyssna på hennes bjälror. Lyckades tillslut få honom att reagera på ena örat men inte på andra så vi får ta det nästa gång vi ska mäta och väga. Jacob väger nu 10480g och är 73cm lång så han växer.

Bvc

0 Läs mer >>
Håll dig i spiskroken sa vi till Jacob idag när han ett tu tre hemma hos mamma och pappa tar fjärrkontrollen till TVn släpper bordet och bara står utan något stöd i en liten stund. Gud vad det händer grejor för tillfället! Han när sig massa nytt hela tiden :)

Håll dig i spiskroken...

0 Läs mer >>
Idag väckte Jacob mig genom att stå upp i spjälsängen och kalla MAMMA helt underbart. Innan har det varit tup mama mmmamba och bababa men nu har det ett riktigt klockrent mamma och han sa det flera gånger <3 stora killen nu.

Har varit och gratulerat farmor idag hon fyller 68 idag.

Igår var det kalas för Anna trevligt värre. Och gooood mat! Rökt lax med potatis och sås, ostbricka med rökt korv och tårta. Ska bort till dom ikväll igen och spela bingo. Är egentligen våran vecka men kändes som om don gärna kan få bjuda på middag :)

MAMMA! <3

0 Läs mer >>
Grattis syster yster på födelsedagen!

Ja Anna fyller 19år idag men blir inget kalas för henne förän imorgon. Ikväll ska vi nämligen till Osby och gratullera svågern Janne fyller år så vi ska dit på kalas. Han ska få en cykle som man planertar blommor i (Harald Nyborg) och så har jag planterat i lite olika kryddväxter i den som han kan ha när han kryddar brännvin. Är jättesvårt att hitta på pressenter till någon som hat ALLT *3 typ och det dom inte har kan dom köpa. Men men hoppas det uppskattas :)

Har även lyckats leta fram halsbandet jag fick i bröllopspressent av svågrar med familjer. Ett halsband av Luigi Marcolin jättefint och det passar bra till kläderna jag ska ha ikväll.

Jacob och Uffe är i stan nu och hämtar barnen dom kommer med tåget sen ska dom tillbaka till K-ham imorgon. Jag ska jobba extra imorgon och Jacob ska hälsa på gammelfarmor en stund så Uffe kan klättra upp och besiktiga taket och se hur pass akut det är att byta det. Sen blir det kalas imorgon kväll också för Anna det ryktas om varmrökt lax. MUMS!

Fick ett tråkigt besked från banken igår igen. Fick nej igen på våran låneansökan. Så nu skiter vi snart i detta :(

Grattis Anna

0 Läs mer >>

20100519064 (MMS)

Negativt ingen bebis på väg ännu iaf.

SMS-inlägg

0 Läs mer >>
Har bestämt mig för att Jacob och jag nu i så stor utsträckning det går ska äta samma mat. Börjar bli trött på burkarna. Dessutom är jag slarvig på att laga mat till mig så äter vi samma måste jag ju laga i vilket fall som helst. Så idag har det blivit kokt lax med potatis och örtsås riktigt gott och Jacob gillade det också. Men mellanmålet var ju snäppet godare. Sörgås med mjukost han skulle fått frukpurre också men den ville han inte ha utan åt istället upp en bit till av min smörgås. blev ju extra kul när jag delade mackan i små bitar så han kunde sitta och pilla själv. En riktig 10p till mellanmål tycker Jacob. Ikväll får vi nog äta omelett innan Uffe kommer hem. Har förberett lunch till Jacob till imorgon med lax och potatis då med.

Är förövrigt totalt kass i mitt knä kom knapt upp för trappen igår när vi skulle lägga oss och det är ett under att både jacob och jag kom ner hela imorse så jag har riggat vagnen så Jacob får sova i vagnen idag vill liksom inte gå med honom mer än nödvändigt i trappen ifall man ramlar. Hoppas det är bättre tills imorgon när jag ska jobba.

Mat

0 Läs mer >>
Fattar inte vad det är med Jacob så fort vi kommer hem till mamma och pappa. Han ska allt och inget. Vill inget och är en liten terrorist. Idag fick jag honom ändå att sova där borta en stund och han åt som han skulle men han är inte nöjd där borta på något vis precis som om där är för mycket saker som är roliga och som han vill upptäcka men inte riktigt hinner med.
Så blir han ju trött när han har roligt och leker men han har så mycket mer han vill hinna med så då vill han inte sova och sen blir det ju lagom kul med en övertrött liten kille.



Jacob = Terrorist hos...

0 Läs mer >>
Såja då har man jobbat 10 timmar idag. Längsta arbetspassen jag har men också dom roligaste :) Jobbar då med min man som folk utifrån kallar oss. Tobbe och Jag tillhör väl inventarierna snart på macken och har jobbat mycket ihop känner varandra väl och beter oss väl som ett gammalt gift par...Så idag kom frågan igen: När ska ni gifta er? Sorry vi är båda 2 gifta på vars ett håll och har inga planer på att ändra på det. Men det är väl något som gör att folk tror vi är ett par. Är hon likadan hemma? Är ni gifta? osv är inga jättekonstiga frågor när vi jobbar ihop.

När jag kom hem från jobbet var gästerna redan på plats så det var bara att hoppa i kläderna och fixa smilet :) Det blev ett lite lagom kalas med lite grillat och paj till efterrätt. Lagom med folk och trevligt att kunna sitta ner och prata med Uffes brödrar och deras fruar. Men nu lockar sängen kan jag säga.

Jobb+kalas =Trött

0 Läs mer >>
Idag är det fredag och det har varit en gansa bra sådan. Lyckades dock imorse göra samma tabbe som jag brukar göra 2-3ggr i veckan så det kom ju inte som någon överraskning när jag imorse laddade tvättmaskinen för att 2min senare kliva in i duschen. Inte så smart med tanke på att tvättmaskinen tar kallvattnet för duschen så det blir jätteVARMT när tvättmaskinen tar in vattnet... Men i övrigt har det gått ganska bra idag.

Uffe fick tag i tandläkartid när han ringde runt och kollade vid 8tiden imorse. Sen var det bara att ringa och skräma liv i barnen Felicia har ju lov från skolan så dom fick ta tåger så vi hämtade dom 11.30 vid tåget när Uffe var hos tandläkaren.

Sen i em har jag bakat inför imorgon blir ju kalas när jag kommer hem från jobbet. Men nu ska jag nog fundera på sängen för 10timmars jobb imorgon sen kalas...känns som om jag kan behöva all sömn jag kan få.

Fredag :)

0 Läs mer >>
Idag har jag och skrutten varit på EKO blev lite handlat Jacob fick en liten pool till att ha i sommar och bollar att ha i den lite shampoo och ja lite smått och gott.

Sen promenerade vi hem till mina föräldrar och så fick Jacob leka lite och så åt vi mat. Sen blev det promenad hem så nu e vi helt utsalgan :) Jacob sover som en stock och jag sitter här men känns som om det snart är dax för sängen även för min del. Ska baka imorgon inför Felicias kalas på lördag och sen ska vi hälsa på Åsa och Jonathan en runda på em.

Stackars <3 har tandvärk igen :( Hoppas det går över och han får sova inatt. Annars får jag ringa tandläkare imorgon och se om dom har någon akuttid. Just nu lutar det åt att han kör hem ikväll så får jag fixa tandläkartid imorgon. Stackaren jobbat sen 5 och så kommer tandverken nu. Tycker så synd om honom! <3

EKO

0 Läs mer >>
Yes, yes, yes!!!! Fan vad underbart! Vi har fått huset värderat till 375 000kr! Nu gäller det att hålla tummarna för att banken också är samarbetsvillig. Mäklaren lovade skicka papperna om värderingen på posten idag så då har vi dom på fredag. Dessutom är mamma ledig på måndag så hon kan följa med till banken med tanke på att det i första hand är som vi vill ha som borgenärer.

Det var riktigt kul med att se mäklaren för det är samma mäklare som sålde huset till oss och hon såg ju verkligen förändringen :)

375 000kr :)

0 Läs mer >>

20100511062 (MMS)

Jacob har fått tågbana! En jättefin Briobana för dom minsta. Har tittat på den ett tag men tyckt han varit för liten och att det varit för dyr. Men han fick den idag av gammelfarmor :)

SMS-inlägg

0 Läs mer >>
Vad gjorde vi midsommar förra året? Det var frågan som kom upp igår när vi spelade bingo med Anna.
Tja...var vi hos Jönssons? eller vad gjorde vi?
Anna skrek rakt ut HALLÅ!!! NI GIFTE ER!

Fy fan vad kass man e och vilken koll man har! Hur många tror vi kommer komma ihåg våra bröllopsdag???

Vad gjorde vi förra m...