0 Läs mer >>
Då var det dax för feber på lillkillen. 39,7 när han vaknade skållhet.
Har pratat med vdc vätska och alvedon som gäller så får vi se hur han mår imorgon om man ska gå på öppenmottagning då eller om han är bättre. Han har iaf fått i sig en flaska välling, en burk med barnmat och 3,5dl saft. Kissar gör han som han ska så det är bra.
Får se hur detta fortlöper hoppas han blir bättre till imorgon!

Feber

0 Läs mer >>
Det blev julskyltning igår trots allt inte med Uffe som planerat utan med Anna. Bestälde Uffes julklapp hoppas bara den hinner komma innan jul! Annars får det kanske bli en födelsedagspressent så får jag hitta på någon annan julklapp det löser sig.
Det blev bingospel hemma igår eftersom att lillfisen inte var på topp. Men det gick bra det också. Anna vann en bingokalender och jag vann som vanligt inget.
Idag blir det nog en lugn dag hemma känns det som. Lockas inte direkt av att gå ut i detta vädret när det blåser så mycket.

Julskyltning

0 Läs mer >>
Fy fan vad jag blir besviken och ARG på Uffes chef som är totalt handlingsförlamad när det gäller organisation och planering. Ganska illa med tanke på att han är chef. Uffe ringde och fråga om tanken fortfarande var att han skulle börja jobba imorgon bitti som planerat. Nej det var det vist inte Uffe var tvungen att kasta sig i kläderna och köra NU till Malmö och hämta en lastbil för att köra tjockolja till Vänersborg. Står vist en annan lastbil och väntar på honom i Sölvesborg som ska hjälpa honom och lasta osv. Blir så jävla trött på att det aldrig fungerar med vaken planering, arbetstid eller något i den stilen. Det finns faktiskt fler än chefen på det åkeriet som har familj och barn och ett liv.

I övrigt har Loke varit duktig nu på mogonen och fångat en mus. Uffe hade ihjäl en igår han också så nu har vi 2-0 till oss mot mössen.

Besviken!

0 Läs mer >>
Imorse när jag kom upp markerade Loke på sin låda. Jag trodde han tyckte den var full. Lovade honom byte senare och gick upp med välling till Jacob. Kom ner igen och då markerade han igen. Jaja tänkte jag då är det bara att dra ut lådan och byta men när jag drar ut lådan börjar en av "sandklumparna" (vilket jag trodde att det var) röra sig och sprang in under trappen. Det var en MUS! Stackars Loke med som jagat in musen i skåpet där hans låda står och låg och vaktade den och så släpper jag ut den.

MUS!

0 Läs mer >>
Troligtvis har Jacob fått maginflensa:( vill inte detta men han har kräkt 2 gånger idag riktiga kaskader och bajsat 4ggr så det är riktig utränsning tyvärr. Han har ätit dåligt hela dagen också ett par skedar yoggi då och då men inget mer fick i honom 1dl välling nu innan han gick och lade sig hoppas på att han får behålla det lille killen. Har varit uppe och kollat till han 2ggr redan och han har inte kräkt upp det ännu:)

Förmodar maginflensa:...

0 Läs mer >>
Nu är stjärnorna upp:) vi tog ett ryck igårkväll så nu ska det bara bytas gardiner sen är här fint till advent.

Idag kommer Åsa och Jonathan och hälsar på oss. Om det inte vräker ner aldeles för mycket snö vill säga. Vill ju inte riskera något med tanke på att dom bor uppe i Ilnestorp så vi får se men tanken är att dom ska komma. i övrigt blir det väl att skotta lite snö och ta ett litet bus med Jacobs leksaker.

Stjärnorna uppe

0 Läs mer >>
Nu håller vi på i mellanrummet där nere. Känns som om vi inte gör annat än renoverar. Gipsar, reglar, isolerar, drar ström mm kommer det någon gång ta slut? Just nu är jag ganska trött på att ha kaos överallt. Vill ha huset så pass klart nu att man bara kan hålla på med lite småfix ibland när man tycker det är kul. Inte ha kniven på strupen och vara tvungen att hålla på hela tiden. Slippa ha dåligt samvete om man inte lägger största delen av Uffes lediga veckor på att renovera huset.
Men men fint blir det så nu gäller det bara att bita ihop och fortsätta.

Renovera mera...

0 Läs mer >>
Nu var det länge sedan jag skrev något här. Har varit ganksa mycket . Jacob har ju haft lite strul med andningen och så. Sen har Johannes och Sara varit här och hälsat på en sväng. Uffe håller på att sluta röka. Vi har varit och hämtat ett snöblad till traktorgrävaren till morfar.

Farmor har fått vårat gamla vitrinskåp. Tycker det är väldigt trevligt för nu har vi blivit av med det. Vi har helt enkelt inte plats för det så det var toppen att hon ville ha det. Dessutom tyckte hon att det kunde vara hennes julklapp så då blev det hela ännu bättre:D

Igår var Anna och jag i stan och köpte sista minuten födelsedagspressent till mamma. Härligt när man är ute i god tid!

Och sen idag fyller mamma år så det blir att åka bort där och gratullera henne någon gång under dagen.

I övrigt håller Uffe på att regla upp och isolera mellanrummet. Han har bestämt sig för att vi ska ha tapetserat och fint där innan jul:) Han tror även han ska hinna med köket innan jul. Lite optimistiskt i min tankevärld men vi får se...

Nu var det länge seda...

0 Läs mer >>
Imorse när vi vaknade hade Jacob en hemsk hosta och rosslade i rören så vi körde bort på öppen mottagning. Blev en inhallation med ånga och så fick vi flytande bricanyl med oss hem. Så nu mår han bättre. Det är tråkigt när förkylningen sätter sig på andningen han har ju det jobbigt nog ändå min lille prins.

Inhalation

0 Läs mer >>
Idag är det farsdag och Uffe har sedan tidigare fått en cyckel av Jacob med barnsadel. Han fick även 3 par kalsonger.

Till morfar köpte Jacob en murarspann eftersom hans mormor tagit sönder morfars gamla. Vi var på Nytäppsvägen och åt middag potatis och purjolöksoppa blev det. Pappa fick själv välja...Anna och Jag röstade på att vi skulle lagat något kött sådär... Men farsdag får far bestämma middag. Dock blev det våfflor till efterrätt och det gillar vi:)


Farsdag:)

0 Läs mer >>
Typ så låter det från Jacob mest hela tiden nu. Han är riktigt snorig (grönt). Har lite feber till och från så vi får se hur helgen blir. Jag jobbar hela lördag och tanken var att Uffe och Felicia och Jacob skulle åka till Lund. Men vi får se hur jagcob mår lite senare idag och imorgon för det är ju inte läge att åka iväg till Lund med honom om han inte blir bättre.

Atjooooooh

0 Läs mer >>
Idag har vi fått en tidig julklapp av mormor en soffa:) Hittade en jättefin soffgrupp på blocket som mormor köpte till oss i förtidig julklapp. Nu kommer vi att få göra en ommöblering i TV-rummet men det gör vi så gärna:) Jag ÄLSKAR att möblera om!

I övrigt så har julkorten kommit idag så det blir väl att sätta sig och skriva dom en dag.

Tidig julklapp:)

2 Läs mer >>
Igår var vi på Nytäppsvägen och spelade bingo ingen vinst som vanligt. Fick UNDERBAR middag iaf oxfile, potatisgratäng, kantarellsås och sallad. Det var verkligen toppen!

Nu kl 9 har uffe gått in hos doktorn. Han ska på lite utredning med sitt blodtryck och hjärta och lite så. Hoppas det går bra och att doktorn kommer på vad som är fel. För det är inte roligt när man ser att han inte mår bra.

Doktor

0 Läs mer >>
Då vad jacob fotograferad som pepparkaksgubbe:) Så nu har jag bestält 35st julkort. Hoppas jag inte glömt altförmånga på min lista.  

Har även knepat och knåpat ihop papperna om inkomst osv till dagis hoppas det blev rätt.

Julkort

0 Läs mer >>

Har börjat skriva lite önkelistor lite småt och även fundera ut vad vi ska köpa i julklappar. Är en del att fundera över. Skriver önskelista åt Jacob, Uffe, mig själv och en gemensam till både Uffe och mig.

UFFE
Joggingbyxor
Termomugg
Glasögon
Snickarbyxor
Kaffebryggare
Plånbok

JACOB
Täcke (Juniorsäng)
Kudde (Juniorsäng)
Bäddset (Juniorsäng)
Bondgård
Fönsterlampa
Jabadabado trämat
PlanToys
Bilar
Gungställning
Sandlåda

GEMENSAM
Hörnsoffa
Biljetter till Fredriksdalsteatern
Hörnskåp (Furu med vitrin och spröjs där uppe och spegeldörr nere)
Duschdraperi (Jotex, vitt med guldänglar) = Moster

JAG
Kläder

Känns som om jag får ta tag i att fundera ut fler saker som jag kan önska mig. Men det är ju ett tag till jul så jag kommer nog på något.

Önskelistor

0 Läs mer >>
Idag är det lördag och alla helgona helg. Blir nog lugnt för våran del. Uffe ska antingen fixa på Jacobs rum eller hjälpa morfar flytta på traktorer på gården beroende på väder. Får se hur det blir...

Har en vänn som uppenbarligen inte mår så bra förtillfället. Och har då gått in för att alla andra också måste må dåligt. Är fruktansvärt tråkigt. Är väldigt irriterande med små tjuvnyp hela tiden. Men jag har lagt locket på och komenterar det inte. Får se hur det slutar...

Lugn helg.