0 Läs mer >>
Fy fasen vad trött jag är! Hade verkligen varit underbart att kunna sova hela dagen idag typ. Har inte sovit ordentligt på hela veckan så det börjar ta emot nu:(
Som kronan på verket valde ju Jacob som alltid sover hela natten utan att säga ett pip att vakna inatt av att han drömt något och vara rädd kl2. Då var det bara att plocka upp honom byta blöja och ge honom en vällingflaska sen somnade han igen. Dock inte jag har inte lyckats somna om ordentligt sen dess utan bara legat och snurrat. Somnat kanske 15min vaknat igen osv. Gick upp 6.30 för då orkade jag inte ligga kvar längre.

Jaja får väl hinka i mig kaffe när jag kommer till jobbet kl9 så jag vaknar och orkar hålla igång idag. Ska hjälpa moster kopla in sit teliapaket idag med och sen blir det bingolotto ikväll.

Sova hade varit sk...

0 Läs mer >>
Idag är det fredag jag vaknade kl 5 av att Jacob vaknade till då. Som tur var somnade han om men det gjorde dock inte jag...Så jag har tillbringat morgonen med ett så roligt projekt som våran tvätt. Har haft ett BERG med rentvätt som skulle vikas(skulle nog behöva struka med men hoppar på det) men nu är det borta:) Tvättar igen och kör tumlaren för högtryck så nu kanske vi snart kan se botten på tvättskorgen igen...men det är nog att hoppas på förmycket.

Ska köpa lite mera garn idag då jag har konstaterat att jag köpt aldeles förlite garn till min halsduk. TYPISKT! Bara att hålla tummarna på att hon har mer kvar i garnaffären.

Fick ett sms redan nu att Sharanen har fått sin nya ruta:) Ska åka in med Anna senare i em och hämta den. Ska bli underbart att slippa ha sprickan mitt i synfältet när man kör.

Betalade räkningarna igår sista minuten som vanligt. Blev dock lite fundersam om jag missat någon räkning för jag tyckte det var mer pengar kvar än väntat med tanke på att vi ska betala 2075kr i självrisk för bilrutan. Men jag ska absolut inte klaga. Hittar säkert hål att stoppa dom pengarna i!

Fredag 29/10

0 Läs mer >>
Idag har det varit en lite konstig dag. Uffe åkte och jobbade imorse känndes inte så br med tanke på att han varit hemma så länge då är det alltid tuffare än det brukar. Men extra tufft idag för vi fick ju inte veta förän igår eftermiddag att doktorn tyckte det var ok för honom att åka iväg. Då hinner man inte förbereda och så som man brukar göra i lugn och ro.

Jacob har sovit i sitt nytapeserade rum första gången natten till idag. Han sov jättegott var lite orolig att han skulle tycka det var läskigt med tanke på att det bara är hans säng och bäddsoffan som finna på rummet ännu. Men han sov hur bra som helst.

Har varit i stan idag och köpt en vinterjacka med:) Det behövdes! Kom på häromdagen att jag inte hade någon vinterjacka alls som passade och såg ordentlig ut men nu är det inhandlat.

Var inom och kollade Litauiskan och Snårarp med på vägen hem men där blev inga fynd.

Har även varit i skogen en runda i em med mamma, pappa och Anna. Jacob gillar verkligen att titta på alla löv osv i skogen:)

Fick även Jacob att äta potatis och purjolökssoppa ikväll på Nytäppsvägen. Han har totalvägrat var mat dom senaste dagarna så det var skönt den spärren släppte:)


Konstig dag.

0 Läs mer >>
Tisdag idag. Uffe fick åka bort till Vdc idag igen 102/51 var blodrtycket denna gången lägre än i fredags. Men han ska prova åka och jobba imorgon ändå och så får vi se hur det går. Han ska tillbaka till doktorn senare och ta fler prover och ha en utredning på detta. Kolla så allt är som det ska med hjärtat osv...

I övrigt har vi varit på EKO en runda idag och fått tag i en taklampa till Jacobs rum. En med lite böttre lyse i med tanke på att dom blå tapeterna blev mörka.Blev lite annat småfix med där som alltid.

Då var det tisdag...

0 Läs mer >>
Idag är det lördag. Igår kväll var vi hos moster och pojkarna och åt det var jättetrevligt!

Idag har Uffe tapetserat Jacobs rum. Imorgon ska vi förhopningsvis sätta upp golvlister och fönsterfoder som pappa har målat till oss. Mamma har även ropat in en Karlsson på taket bård som vi ska sätta upp på Jacobs rum:)
Jacob och jag tog ett barnvagnsrally och hämtade hem bilen från moster i em då den fick bli kvar där över natten efter ett par glas rödvin för våran del. Lotta, Anton och Amanda var där och hälsade på så det blev en trevlig fika:)

Ikväll har vi bara haft en myskväll med Dansbandskampen.

Lördag idag

0 Läs mer >>
Idag har Jacob och jag varit ute och provat den nya vagnen:) Den var toppen så nu ska jag sälja den gamla bruna. Gör det eftersom det ingick mjuklift osv i den nya så behöver jag inte den gamla längre. Har varit och hämtat madrassen till den hemma hos mamma och pappa så nu ska den bara skuras med lite klädseltvätt och sen ska den ut på blocket. Någon som är intresserad? Tänkte begära 1000kr för den.

Har även skickat bort Uffe på Vdc idag dom ska kolla hans blodtryck nu efter lunginflammationen för det är helt klart något som inte stämmer i hans kropp.

Ikväll ska vi hem till moster och pojkarna:) Ska bli jättetrevligt! Ser verkligen fram emot det.

Sälja vagn

0 Läs mer >>
Idag har vi köpt en ny rallyvagn till Jacob en svart sak. Jättefin:) Smidig som man kan vända sitsen på båda hållen, fullt liggläge, svängbara framhjul (fattar inte att inte alla vagnar har det. Guds gåva till småbarnsföräldrar lixom!) mjuklift, skötväska och regnskydd. Så nu får jag ta och städa av min gamla bruna vagn och sälja den. Den har verkligen varit underbar men nu är det dax att göra av med den.

Jacobs vagn.

0 Läs mer >>
Idag har jag varit på Litauiskan och lämnat alla sakerna. Så skönt att bli av med allt:) Skickade även iväg det gamla matsalsbordet. Pappa har varit här och hjälpt till lite så nu är det isolerat på Jacobs rum och lite gips har kommit upp. Lite till imorgon sen blir det förhoppningsvis snart färdigt. Går ju inte i någon racerfart nu när Uffe inte är 100. Men han blir bättre och bättre :)

Nu är allt borta

0 Läs mer >>

20101017235 (MMS)

Litauiskan högen ännu...Det kommer mera :)

SMS-inlägg

0 Läs mer >>
Idag när Uffe kom upp och skulle hämta ner Jacob när han vaknat. Sitter Jacob jättenöjd med sig själv och tuggar på en bit tapet. Mums tyckte han. Sådär tyckte vi.Tanken var ju att vi skulle göra vid hans rum efter jul men det får bli nu istället. Så det blev att lite hastigt och lustigt räkna på vad som kommer att behövas. Lite gips tapeter spackel och lim sen får vi köpa lister och så när lönen kommer. Blått blir hans rum. Hittade billiga tapeter på Rusta 49:- per rulle och det duger aldeles utmärkt till oss. Så Jacob får ett helblått rum hittade så vi ska tapetsera mellanrummet där nere med blir med en grå fondvägg och lite brunrött det övriga ska plocka fram våran relief som finns bakom vitrinskåpet och göra vid den. Funderar på om farmor ska få det ena vitrinskåpet. Vi gillar det jättemycket både Uffe och jag men skulle behöva platsen...Ja det får funderas på.Sen ska vi även passa på att göra vid vårat sovrum:) Ska bli så underbart att få lite mer ordning.

Ska köra massor av saker till Litauiskan med på måndag tror jag det blir ska tömma ett kryputrymme som vi bara trykte in saker i när vi flyttade hit och inte öppnat sen dess så det känns inte som om det är så livsnödvändiga saker. Så dom kommer att få åka iväg. Bra med stor bil då:) Ska fylla Sharanen till bristningsgränsen jag lovar.

Tapetsera mera:)

0 Läs mer >>
Har varit på studiebesök i Olofström på Klara gymnasiet idag. Tyvärr nådde det inte alls upp till förhoppningarna jag hade på skolan. Tråkigt! Men inget att göra åt det.
Vi ska även på studiebesök på Solängsskolan nere vid Simrishamn. Sen får man ta ställning efter det men Klara var en besvikelse för min del.

Olofström

0 Läs mer >>
Idag har vi inte gjort mycket var uten en stund i fm för vi fick grus i morse så Uffe körde ut det med traktorgrävare. Så kom mamma,pappa och Anna förbi när dom varit i skogen. Mamma tog med dalielökarna hem till dom att vinterförvara i källaren.

I em har vi bara slappat. Imorgon ska vi på studiebesök i Olofström på en möjlig skola till Felicia. Får se vad det är för något. Efter det blir det nog en runda på Litauiskan med Moster och Alfred skulle jag tro.

12/10