1 Läs mer >>
Idag är Jacob tillbaka på dagis efter att varit hemma hela förra veckan. Hoppas det går bra men det tror jag. Han gick direkt in och började leka precis som vanligt. Idag var vi dessutom flitiga och promenerade till dagis för första gårngen. Tog dock inte så lång tid som jag trodde så vi var lite tidiga men men sånt händer. Spelade bingo igår men ingen vinst som vanligt :( Anna hade vunnit 250000om dom inte bytt nr.

Tillbaka på dagis

0 Läs mer >>
Igår hade vi besäk av Lotta, Benny och Hampe. Jättetrevligt! Grillade lite och sen kollade vi Melodifestivalen och snackade skit. En grogg blev det så därför väljer naturligtvis Jacob att vakna tidigt idag. Men men så är det. Så nu har Jacob fått sin välling och vi sitter och tittar på från A till Ö.

Melodifestivalen

1 Läs mer >>

Dagen har vi tillbringat fm på Maxi Jacob var hos gammelfarmor och trimmade henne några timmar. Sen har jag betalt räkningarna X i taket det är faktiskt inte den siste föräns på måndag.

Sen ringde C det ska utredas om F har fått gluten. Finns en del saker som tyder på det men är inte fastställt ännu. Blir ju en hel del omläggning av kost för hennes del. Får se om man ska prova baka lite bröd till henne. Är ju dyrt med färdigbakat glutenfritt bröd. Jaja den som lerer får se först och främst ska vi ta reda på om hon har gluten över huvudtaget.

Gluten

0 Läs mer >>
Idag har vi varit på besök i Huaröd. Jättetrevligt! Var längesedan vi sågs. Lotta bjöd på middag och så satt vi bara och snackade en stund. Lilleman var lite sliten för han ville inte sova i em. Men men inte mycket att göra åt.

Jag är förövrigt tött som en lus nu. Sängen nästa! Men imorgon är jag LEDIG och då ska vi storhandla...på lördag ska jag jobba extra och sen får vi se hur det blir på söndag om jag ska jobba då med eller om jag är ledig.

Besök i Huaröd

0 Läs mer >>
Jacob har blivit sjuk:( Magen spökar på honom. Stackars liten. Men inget att göra åt. Han ska vara hemma från dagis denna veckan har vi bestämt. Så han blir riktigt bra innan han ska dit igen. Dröjde ju faktiskt ganska länge innan han fick första "dagissjukan".

Sjuk liten kille :(

0 Läs mer >>
Vilken toppendag det har varit idag:) Eller ja den började tile knackigt men har helt klart jobbat upp sig:)

Jacob vaknade 5.30 och var hungrig och när han fått en väling somnade han om igen så det var skönt. Låg och slappade till kl 8. Gick upp och packade väskorna för idag har vi varit och badat i Hörby. Men först var vi i stan och köpte badbrax till Jacob.

Trodde littlekidscorner öppna 9 men det gjorde dom inte...Sen trodde vi att muset öppnade 10 men det gjorde dom inte dom öppnade 12. Jaja skitsamma vi åkte iaf och köpte badbyxor till Jacob sen blev det lunch på Max. Efter det åkte vi till badhuset i Hörby. Toppen kan jag säga! Rekomenderar verkligen det. Inte så mycker folk och jättefint. Väldigt bra basänger med tanke på Jacob.

Sen åkte vi hem till mamma och pappa och gjorde hemmabakad pizza.

Kanon dag!

Vilken dag:)

0 Läs mer >>
Då var vi själva hemma igen. Uffe åkte imorse vid 4,30 skulle jag tro. Jacob tyckte han hade sovit färdigt 5,30 det tyckte inte jag men vi gick upp 6,45 iaf. Dagis kl 8 och eftersom att Jacob gick upp tidigt imorse var han ju helt slut när jag hämtade honom. 2ggr somnade han på vägen från dagis och hem. Nu har han dock sovit över 2 timmar så nu får han snart gå upp.

Under tiden Jacob var på dagis hjälpte morfar mig att byta batteri i sharanen. Ja sa till Uffe igår kväll att vi nog skulle bli tvugna att buta batteri men Uffe trodde inte det skulle behövas men det gjorde det. Som tur var hade morfar ett ståendes:) Var även i Åhus idag och fyllde på gasol. Måste elda med gasolvärmaren med nu när det blåser från fälten annars kommer vi behöva valium innan vi öppnar nästa kuvert från eon. Behövs iofs nästan redan nu. över 4700kr på en månad är fan inte billigt! Usch och fy jaja thats life.

Själva igen.

0 Läs mer >>
I slutet på april ska vi åka till Göteborg och gratulera morfar som fyller 60år.

Har börjat fundera lite smått på barnvakt. Farmor har ju varit lite dålig med tanke på sin diabetes. Annars hade hon passat honom. Men nu behöver vi nog ett alternativ nr2 för man vet ju inte hur det går om dom får rätt på hennes medicinering...

Barnvakt

1 Läs mer >>
NU är vi där igen med den eviga funderingen på hur vi ska lösa platsbristen i vårat hus.
Det senaste och hitills bästa förslaget kommer här:

Vad tycker ni?

Den eviga funderingen...

0 Läs mer >>
Nu är inskolningen över och på måndag kör vi full fart på dagis:) Roligt för Jacob att komma iväg och leka med barnen. Han trivs bra på dagis och det är jätteskönt. Har dock varit lite gnällig nu dom sista dagarna men det tror jag beror på att han har 2 tänder som han håller på att skita ut.

Jag jobbar extra i helgen. Gött med extra pengar!

Johannes var hos våran Hokuspokus i veckan och han hann knapt innanför dörren här hemma innan han frågade om vi skulle ha fler barn. Hokuspokus hade set det:) vi försöker ju skaffa ett barn till men man kan liksom inte köpa bebisar på ICA så man får ta det när det kommer och om det kommer. Men blev glad att hon hade sagt att det skulle bli nu snart:) Håller tummarna!

Inskolningen över.

0 Läs mer >>
Inatt blev det strömavbrott inget jag led av då. Har sovit som en stock:) Iaf blev det ingen dusch imorse som jag hade planerat. Dagis hade ingen ström dom heller så jag hämtade Jacob lite tidigare. Eftermiddagen har vi tillbringat hemma hos mamma och pappa. Som tur var har vi fått tillbaka strömmen i em så vi kan sova hemma. Skönt, för man sover alltid bäst hemma.
I övrigt så har plåttaket på virkesförrådet givit sig av. Så det blir lite extrajobb för Uffe.

Imorgon ska jag jobba och Jacob ska till dagis 6,40 spännande att lämna honom så tidigt första gången. Uffe ska hämta honom.

Blir en del extrajobb i veckan med. Victor åkte nämligen på semester imorse så jag ska jobba extra lördag och söndag. Gött med extra pengar:)

Strömavdrott

0 Läs mer >>
Jaha vad gör man uppe nu? 04,32 känns inte hälsosamt! Har grymt ont i halsen :( jaja får se om jag hinner sova en stund till när jag druckit mitt honumgsvatten. Resten av familjen ska nämligen upp kl 7.

Vad har vi då hunnit med sen sist? 3dagar utan TV, telefon och internet inte särsklillt roligt men det går. Sen fortsätter inskolningen av lilleman på dagis. Har gått hur bra som helst ännu. Dock börjar nog han bli sjuk han med så vi får väl se om det blir något dagis på måndag eller inte.
Jag jobbade igår och i övrigt så flyter det på här. Inga större överraskningar direkt.

trött