0 Läs mer >>
Idag var det första dagen för dagisinskolningen. Det gick jättebra:) Jacob lekte med barnen och hade roligt. Kollade läget och brydde sig inte ett dugg om mig och Uffe. Skönt att han kände sig så trygg direkt.

Där var en jättesöt flicka som gick fram och gav Jacob en kram med idag på dagis. Så gulligt!

Har skrivit nytt schema till dagis med får se om det går igenom...
Imorgon när det dax för inskolning igen hoppas det går lika bra:)

För övrigt går det framåt i köket här hemma. Nu har vi vask,kran,spis och ugen i köket och det är underbart!

Dagisinskolning

0 Läs mer >>
Uffe jobbar på med köket och det börjar verklingen ta form:) HÄRLIGT!

Imorgon börjar vi en ny period:) Jacob ska skolas in på dagis. Ska bli jättespännande!

Nya utmaningar:)

2 Läs mer >>
Idag har Uffe skruvat kök och jag och Jacob har slappat. Jacob är lite hängig för han har en kindtand på G upp så han är lite seg men i övrigt bra.

Ikväll har vi haft en mysig kväll med Moster, Boje och Emil,Alfred <3 Jätte trevligt! Och hur skönt som helst att slippa micromat,hämtmat ikväll:) Skönt att bara kunna sitta ner, äta och snacka hur trevligt som helst. Får ta och bjuda igen sen när vårat kök är färdig och julen utstädad...

Myskväll

0 Läs mer >>
Betalt räkningar nu ikväll. Ingen rolig upplevelse får ringa Eon och höra om vi kan dela elräkningen. Säkert inga problem gjorde det en gång förra vintern med. Fattar inte hur vi lyckats fick både vatten&avlop,renhållning och tv-lisensen samma månad det brukar vi inte ha. Suck jaja det löser sig.

Betalt räkningar:(

0 Läs mer >>

Idag är sista lediga degen för denna omgången. Lite tråkigt med tanke på att Uffe kommer hem så pass sent så att jag inte hinner träffa honom ikväll eftersom jag måste sova så jag kommer upp till jobbet imorgon:( Men men sånt är livet. Uffe och Jacob ska in till stan imorgon och handla det sista till köket så att det blir färdigt förhoppningsvis till helgen. Hade varit härligt! Men vi får se tar det som det kommer. I övrigt är det lugnt jag jobbar som sagt imorgon fm och torsdag fm. Ska försöka syselsätta Jacob så att Uffe kan jobba i fred i köket. Inte alltid det lättaste men det går nog bra. På måndag börjar våran lille prins på dagis.

Har plockat fram pottan idag. Har inga förhopningar på att han ska börja använda den redan men för att han ska vänja sig vid att den finns och inte tycka den är jätteläskig sen när det ska börja pottränas. 
Tänker ev göra ett försök längre fram att sätta Jacob på pottan när han visar att det är dax för nr2. syns väldigt tydligt för då går han liksom och gömmer sig lite. Får se tänker göra ett försök längre fram så får man se om det lyckas eller ej.

Jobb

0 Läs mer >>
I helgen tillbringade Jacob lördagen hos mormor(min mamma), Uffe var hemma och jag på jobbet så det var verkligen en jättesocial dag. Men vi hade det bra och så blev det en mysig kväll i soffan med handboll och pizza:)
Myyyyysigt!

Idag har jag fått luckor på dom köksskåpen som är uppsatta:) Gammelfarmor skrev innan idag på msn och frågade om inte Jacob kunde komma och hälsa på henne en dag. Så vi bestämde att han ska dit några timmar imorgon så jag kan plocka in lite i våra nya köksskåp:)

Helgen som varit.

0 Läs mer >>
Det här med att vända dygnet till rätta på Jacob går inte så bra. Speciellt inte med tanke på att jag sover till 9. Och tanken är att vi ska få Jacob att gå upp vid 7.30... Får kanske börja med att vända mitt dygn till rätta innan hans. Är dock bara 1,5vecka kvar innan min lille prins ska börja dagis :)

Det här med att vända...

0 Läs mer >>
Har haft ett jättemysigt besök av Elinor och Sebastian :) dom är hur mysiga som helst! Fikade och snackade skit i några timmar. HÄRLIGT! Dom fick även med sig våran gamla barnvagn som Jacob växt ur då dom väntar smått till sommaren. Så roligt! Ser verkligen fram emot deras lilla bebis:)

Elinor och Sebastian:...

0 Läs mer >>
Igår gick våran diskho åt hädan:( Så idag ringde mamma och erbjöd sig köra till IKEA och köpa ut en ny till oss. Annars hade vi fått vara utan vatten och avlopp i köket tills iaf lördag och det är lite jobbigt. Men det hade ju fått gå om vi varit tvungna. Nu återstår bara ett problem hällen som vi skulle fått av mormor och morfar finns inte så nu får det bli att åka in till Elgiganten imorgon och köpa en ny.

Diskbänk.

0 Läs mer >>
Igår var Uffe och jag i Helsingborg och köpte vårat kök. Hittade ju som sagt var ett kök som nog kommer passa oss aldeles utmärkt på blocket. Så nu ska det pusslas så vi får ihop det. Blir ju lite klurigt när man inte kan välja skåpsbrädd själv...Men vi fick med oss en hiskelig massa skåp från Helsingborg(Fyllde en hel släp till bristningsgränsen) så vi ska nog kunna pussla ihop något vettigt. Fick även med en inbyggnadsugn:) det gillar jag!
Igår kväll hade vi också en liten snabbdate med några tyska kompisar från Uffes tid när han körde på utlandet. så dom stannade till på macken 30min och drack kaffe:) roligt att se dom igen. Får se om vi hinner med och har råd med att åka ner en runda till sommaren. Dom vill väldigt gärna att vi kommer men vi får se. Ska ju hinna med att byta tak också i sommar så känna som om det kan bli tight men förhoppningsvis inte omöjligt.

Köksbyte:)

0 Läs mer >>
Vi var lite deprimerade i em när vi fått nej från banken. Så vi gick in på blocket och kollade lite...det slutade med att vi piggade upp oss med att ringa på ett begagnat kök. Så vi ska åka och köpa kök på lördag:)

Dessutom har jag nog lyckats med en ritning till en tillbyggnad på baksidan:) Så det har varit lite possitivt idag trots allt. Hoppas bara det fortsätter vara possitivt!

Lite possitivt iaf...

0 Läs mer >>
Då var vi tillbaka i verkligheten igen:( Det blir inget större hus. Får blankt nej av banken:( Så nu står vi här igen... Huset är förlitet och vad gör vi åt det?

Tillbaka till verklig...