0 Läs mer >>
Idag är det morsdag:) och jag har fått paket:D
Fick av Jacob en LILA verktygslåda som jag önskat mig med verktyg i så jag kan ha koll på mina verktyg för Uffe har inga lila. Alla verktygen jag hade när vi blev tillsammans har nämligen försvunnit från verktygslådan. Dom flesta troligtvis ut i det mörka hålet som kallas garage/verkstad...jaja nu har jag iaf egna färgkodade verktyg:)
Fick även en blomma av Felicia en våreldsliknande jättefin:)

Har även varit borta hos mamma och firat morsdag av oss barn fick mamma en maskrosupptagare. Av Jacob fick hon 2st fusk fågelholkar som JAG byggde och målade igår:) Och så fick hon en ängel att hänga i något av hennes träd eller i uterummet.
Blev lite middag, bingospel och fika. Jacob tryckte i sig 2st delicatobullar till fika och sen ville han ha mer "bålle".

Morsdag:)

0 Läs mer >>
Idag vaknade Jacob kl 6 så vi var uppe i god tid till dagis. Så vi hade en lagom slapp mogon här hemma. Under tiden han var på dagis passade jag på att ta en promenad i skogen. Blev en runda på ca 4km tyckte det var aldeles lagom:)

När jag hämtat hem lilleman vägrade han sova middag idag. Lagom kul:( efter 1,5timme gav jag upp och tog med honom ner och då somnade han på soffa. Ikväll har vi varit hemma hos mamma och ätit lite. Sen när vi kom hem var det dax för Jacob att sova 5-10min tog det sen sov han som en stock. Inga problem alls att lägga honom.

Ikväll har jag varit ute och kupat våra potatisar med. Vet inte om det blev bra eller rätt men har iaf gjort det. Nu väntar duschen imorgon några timmars jobb.

25/5

0 Läs mer >>
I söndags blev det en riktig kalasdag. Förs var vi hos farmor och firade där bjöds det på räksmörgås och kladdkaka. Sen åkte vi till Osby och firade svåger Janne, där fick vi paj och massa mumsig sallad och torta. Innan kalasen gjorde vi ett ryck med och plockade fram möbler som skulle få åka till Litauiskan på måndag.

Vi passade även på att plocka fram juniorsängen till Jacob. Det gick lite segt i början han skulle inte sova middag i söndags men somnade bra på kvällen. Igår sov han middag på dagis och på kvällen tog det 1timme innan han somnade. Idag somnade han direkt när han skulle sova middag så det går nog bra.

Kalas och ny säng

0 Läs mer >>

Idag fyller Anna 20 år :) GRATTIS!

För övrigt har jag jobbat i fm och Uffe ha fixat med stugan. Och den blev så pass färdig så Johannes har faktiskt flyttat ut där ikväll. Lite foder kvar runt fönsterna bara men i övrigt klart. Blev jättebra faktiskt:) och det trådlösa nätverket funkade med så det blev verkligen full pott. Ibland lyckas man bättre än vad man hoppas på.

Johannes har flyttat

0 Läs mer >>
Nu ÄNTLIGEN har jag varit och fixat mitt cellprov. Skönt att ha det gjort. Allt såg bra ut och hon kollade även ärret sen förlossningen och det var fint:) Kändes bra så nu är det bara att vänta på provsvaret.
Var inom ÖoB på vägen hem och köpte en blomma till Farmor som ska ha kalas på söndag. Och ja sen följer det ju alltid med lite annat smått och gott med när man är där...

Stugan går framåt med:) Väven är uppe på väggarna och första slaget färg med. Uffe ska börja med andra slaget nu sen ska golvet läggas förhoppningsvis ikväll. Sen får vi se blir kanske utflyttning i helgen. Man vet aldrig...

Då var det gjort

0 Läs mer >>

Igår fick jag äntligen tummen ur och planterade i mina fönsterlådor och krukor. Petunior i fönsterlådorna och tagetes i krukorna blev ganska tjusigt tycker jag.
Vi tog även ett ryck i ena kryputrymmet ska få en del hämtat av Litauiskan på måndag. Bäddsoffan, ett skrivbord och gungstolen ska få åka iväg pluss 6 banankartonger med lullul.

Planterat

0 Läs mer >>
Nu var det ett tag sen jag skrev. I fredags var Jacob och jag på Skånesdjurpark. Jättemysigt hade vi där så det var en toppendag lyckades parera regnskurarna med. På vägen hem var vi inom klädaffären i Linderöd med Danska kläder. Hon hade verkligen så mycket snyggt i alla storlekar. Och lite annorlunda kläder som inte alla andra har. För jag tycker det är tråkigt när man kommer någonstans och så ser man att folk är likadant klädda.
Så jag rekomenderar verkligen Linderöds klädaffär:)

I Lördags jobbade jag hela dagen och sen blev det 20års kalas för Amanda. Så det var fullt ös medvetslös där.

I söndags åkte Uffe och Felicia tidigt redan vid 8 så sen var det bara Jacob och jag hemma så vi bestämde oss för en tur till EKO som hade billiga blommor knapt 2kr st för plantorna. Så jag har köpt blommor till mina fönsterlådor. Dom har dock inte blivit planterade ännu...men det kommer. Mamma och pappa åkte mde så det blev en trevlig fm. Sen efter Jacobs middagslur åkte vi bort till mamma och pappa igen för middag och sen blev det bingospel hos mig på kvällen. Jag vann 50kr eller rättare sagt en ny lott. X i taket verkligen för jag vinner ALDRIG! Anna vann hon med men det är så vanligt förekommande så det räknas inte.

Igår var det en lugn dag med middag hos mamma och pappa på kvällen. Tror det kommer bli ungefär likadant idag men man vet inte för Johannes ska eventuelt komma hem med idag så jag får se när jag ska hämta honom med.

Ett tag sen

0 Läs mer >>
Nu har jag äntligen fått tummen ur och bokat tid för cellprov. Tog inget förra året så detta blir första. Fredag är det dax men det går säkert bra.

Idag var det planerat att lilleman och jag skulle åka till skånesdjurpark. Får se vad vi känner för när han har vaknat. Regnet har ju slutat för tillfället men man vet inte så vi får se. Man vill ju inte bli våt när man ska titta på djuren...

Äntligen fått tummen ...

1 Läs mer >>
Igår skaffade vi oss ett trädgårdsland. Potatis, rödlök, vitlök blev det ska sätta rädisor med idag. Sen har jag ju rabarber och smultron sen innan så det blir nog bra. Blev lite gräsmatta med sått igår bara framsidan kvar sen men den får vänta ett litet tag till känns det som. Fattar inte hur vi ska hinna med allt men, men det löser sig nog på ett eller annat set.

Trädgårdsland

0 Läs mer >>
Fullt ös blev det idag. Igår konstaterade Uffe att vi skulle vara "barnfria" idag altså bara Jacob hemma inga stora barn. Efter det att dom åkt vidare till Karlshamn för att fira Felicia som fyller år.
Vi planerade en lugn dag och ev en cykeltur med fika i Stackedala.Blev inte riktigt så... Slutade med att Uffe fick gräva med traktorgrävaren hos mamma och pappas granne. Vi fick ett äppelträd med oss hem från den grävningen:) Så nu har vi 4 äppelträd och 1 päronträd. Hoppas bara detta sista äppelträdet tar sig.
Sen fick jag med mig massa växter hem med från mamma. Grannen hade delat massa plantor som mamma fått som sen jag fick en del av och sen delade mamma med ett antal så dagen slutade med att vi fick slå ihop en provisorisk rabatt på framsidan. Ska gräva upp rabatten som går längs huset men det ligger en anka på ägg i den så vi får vänta tills hon är färdig med sitt innan vi kan vända upp och ner och ut och in på den rabatten. så nu har vi en provisorisk rabatt får se om den blir permanent sen man vet aldrig...

Tjoff Tjoff Tjoff

0 Läs mer >>
Har varit en jättetrevlig kväll hos Johanna ikväll. Pizza, spel, lite vin och en del tjabb :)
En toppankväll! Men får väl erkänna att jag just nu är något berusad men glasklar endå...

Tjejfest

0 Läs mer >>
Känns som om det är lite för få timmar på dygnet just nu. Inte för att jag har jättemycket att göra är bara trött hela tiden och orkar liksom inte göra allt jag skulle behöva...

Igår jobbade jag på fm och sen var vi uppe i Huaröd en runda på em. Trevligt att träffas då det var ett tag sedan. Vi fick mtrl som blev över när dom rev stallet.

Idag blev det lite jobb i fm och sen har jag inte orkat med så mycket mer än en runda till Hemköp.

Hinner inte riktigt m...