0 Läs mer >>

Det är ju Valborg idag men här hemma firar vi inte det direkt. Uffe jobbar(kommer hem inatt) då blir det inte samma sak. Dessutom tycker jag det blir så sent för Jacob. Jag väckte ju honom 5,45imorse och sen var det fullt ös på dagis och massa bus hos farmor i eftermiddag. Så vi bestämde att vi stannar hemma och skönt är det för Jacob somnade vid 19 helt slut. Så nu blir det slappande vid TVn för mig resten av kvällen.

Trevlig valborg!

Valborg

0 Läs mer >>

I eftermiddag har vi varit hos farmor och busat:) toppen eftermiddag i toppenväder!

Hemma igen har vi planterat lite. Fick äntligen tummarna ur. Skönt! Nu är det bara några överblommade påskliljor som ska sättas ut. Men dom tar jag en annan dag.

Lek

0 Läs mer >>

Har varit på kalas nu. Trevligt värre:)

Nu sitter vi och spelar Bingolotto och kollar efter Victor som är i studion och spelar.

Bingolotto

0 Läs mer >>

Idag ska vi på kalas i Huaröd. Ska bli trevligt:) ska bjudas på smörgåstårta och annat mums. Så nu på fm har jag slagit ihop en glutenfri smörgåstårta till Felicia och en till Johannes hoppas dom blir ätbara.

Jacob ligger och vilar en liten halvtimme till halv över tio som han säger. Så jag får väl passa på att hoppa in i duschen så man blir klar till kalaset.

Smörgåstårta

0 Läs mer >>

Nu ikväll har jag ägnat en timme ca åt att stå med rumpan i vädret och rensa ogräs. Verkligen i grevens tid. Blir nog ett ryck imorgon med.

Rabatter

0 Läs mer >>

Trött, ont i fötterna och lite sådär men allmänt ganska bra tycker jag:) Uffe är och hämtar Felicia vid tåget. Jag koker potatis och fixar sås för kl 17 kommer Anna och äter middag.

Uffe ska köpa en brevlåda till Johannes med idag om han hinner. Har tröttnat på att vi har post här inne som inte är våran och som inte tas om hand. Men blir ett jäkla liv om den skulle råka försvinna. Därav brevlåde investeringen.

Lördag

0 Läs mer >>

Idag har Jacob fått bestämma vad vi skulle göra i eftermiddag. Åka till stora affären. Fattar inte riktigt vad som gör Maxi så roligt men tydligen är det roligt för han vill dit minst 2 gånger i veckan. Jaja idag blev det en hel del klädfynd:) en mjukisdress med bilarbilar på till Jacob jättefin och en ny svart keps ville han med ha. Sen fyndade jag med köpte ett par mysbyxor för ett tag sen och har ångrat sen dess att jag bara köpte ett par för dom är underbara! Har inte funnits inne sen jag köpte dom men idag fanns dom halva priset dessutom så jag köpte 3par:)

Fyndat

0 Läs mer >>

Ikväll var det åter dax för plastparty:) trevligt blev det men nu är jag sliten. Blir nog sängen snart tror jag. Först Andys och sen plastparty är precis lagom vad jag orkar med idag.

Tupperwere

0 Läs mer >>

Haft en toppen förmiddag på Andys med Anna och Jacob. Fullt ös medvetslös!

Andys

0 Läs mer >>

Idag har Jacob och jag lite frukost mys innan vi ska till Andys och busa:)

Frukostmys

0 Läs mer >>

I em har Jacob lekt med Alfred och Emil. Funkar sådär tycker jag. Men Jacob tycker det är roligt att leka med dom stora pojkarna.

Imorgon lutar det åt Andys men vi får se. Sen ska jag ha plastparty på kvällen. Fullt ös medvetslös:)

Lek

1 Läs mer >>

Pizzaunge skulle man kunna kalla Jacob. Idag åt han 1/2calzone till kvällsmat. Så mycket har han inte ätit innan kan jag säga:)

Har glömt att visa upp mitt fina shopping fynd från Apoteket;) så mycket jag! En lila dosset. Tänkte det kunde vara bra nu när jag ska äta pergotime vissa dagar. Så man kan ha lite koll. Speciellt när man som jag har minne som en guldfisk.

Dosset, pizza