0 Läs mer >>

Imorse var det reflexologi. Jag var frisk och kry. Lite seg i äggstockarna men det visste jag ju. Hon försökte få igång dom sånt hoppas vi på att det ska fungera. Har bokat tid om 5 veckor igen.

I eftermiddag när jag hämtade Jacob på dagis hade dom haft filmvila=att han hade inte sovit så det blev sängen när vi kom hem. När han vilat åkte vi till Eko och köpte belysning till uteplatsen då strömmen ska dras nu innan det kan isoleras färdigt.
Blev även en födelsedagspresent till moster och ett par byxor till Jacob.

Hemma igen fick jag värdens knockout förkylning:(

Reflexologi, Eko:-, f...

0 Läs mer >>

I eftermiddag har vi varit och shoppat loss isolering till bygget. Fyllde en hel stor släp + en bal i bilen. Så nu kan vi isolera:)

Imorgon ska jag äntligen på reflexologi hoppas det går bra:)

Byggmax

0 Läs mer >>

Har fått djävulsk PMS nu dom senaste månaderna av hormontabletterna. Mår apa och är på skithumör! Ingen ägglossning har jag heller:( suck vad tråkigt det är när det inte fungerar! Hoppas på att Palmzon kanske kan hitta en lösning på problemet.

PMS

0 Läs mer >>

Idag har det blivit cykling för min del. Uffe skulle till sjukgymnasten idag så jag tog cykeln när Jacob skulle hämtas från dagis. Sen cyklade vi en runda för Jacob tycker det är roligt:) sen har vi varit på tur. Varit på ÖSPAB och på Solhaga och kollat på träd. Hittade inget vi föll för direkt men har beställt en syrenbuske vi ska hämta i slutet på september. Kvällsmat blev det på Viking idag gott! Sen blev det en cykeltur till ikväll för Uffe har fått order om att promenera och han går för fort för att jag ska hinna med. Så Jacob och jag tog cykeln bort till mamma och pappa och Uffe kom efter. Sen blev det fika där och efter det blev det cykeltur hem dusch av Jacob sen natt för honom och tv för mig.

Cykla

0 Läs mer >>

Idag har Uffe och Jacob varit i stan och klippt Jacob. Riktigt snyggt! Sen shoppade dom loss jeans jacka fodrat regnställ vanligt regnställ och mössa blev det. Och ett bilar bilar duschtvål som belöning för han varit duktig hos frissan.

Ny klippt

0 Läs mer >>

Uffe har varit hos doktorn idag och skulle tappa vätska från knäet som är stort som en handboll för övrigt. Men det gick inte att tappa det. Blev istället 2 cortison sprutor och sjukskrivning. Så kan det gå. Så nu har jag gubben hemma i 2veckor framöver. Inte van vid det men det blir mysigt.

Sjukskriven

0 Läs mer >>

Idag har vi tillbringat dagen på Revingehed och tittat på militärer och pang pang med Elinor, Sebastian och Elsa. Trevligt! Avslutade det hela med en fika på Ekerödsrasten, mumsigt!

Revinge

0 Läs mer >>

Igår medan vi var på Maxi och klippte hår spikade Uffe panel han är så duktig och kämpar på!

Panel

0 Läs mer >>

Idag är det fullt ös medvetslös. Vi har varit på Maxi Felicia, jag och Jacob. Pantat och storhandlat. Köpte toning till Felicia för hon hade beställt klippning och toning. Hemma igen åkte Jacob i säng sen blev det inpackning av varor lunch(ärtsoppa) och sen klippning och toning av Felicias hår. Hon hade med sig en skiss på hur hon ville ha håret sen var det bara att klippa efter bästa förmåga. Blev jättebra!

Vi var inom markislagret och köpte en playmobil piratbåt till Jacob som han ska få i födelsedagspresent av mamma och pappa. Dom hade 30% så då gäller det att passa på.

Lördag

0 Läs mer >>

I fm innan dagis gick Jacob i kalsonger och det gick faktiskt över förväntan. Vist kom det lite i kalsongerna men när han märkte det knep han till och så sprang vi på toa. 3 ggr kissade han på toa innan dagis. Sen blev det blöja på när dom skulle vara ute på dagis. Tror aldrig dom tog av honom blöjan men ska prata med dom om det på måndag. Ska även inhandla fler kalsonger till honom då dom går åt... Men är jätteglad att det har börjat komma igång. Så nu övar vi i helgen innan det blir dagis på måndag.

Det går framåt

0 Läs mer >>

Ikväll har Jacob för första gången kissat på toaletten:) hoppas det släpper nu så han börjar gå på toa ordentligt så vi slipper blöjorna.

Toa

0 Läs mer >>

Idag är det en bra dag på jobbfronten! Har fått beslutat att schemat kommer läggas på ett vis som gör att jag kan jobba kvar:) så skönt! Blir dessutom nästan heltid mån-fre med så det blir mer klirr i kassan pluss att jag slipper helgjobb:) härligt!

Jobb