0 Läs mer >>

Det här med mat och så är ganska jobbigt för tillfället. Har börjat må illa och kräkas så fort jag äter minsta lilla för mycket. Jobbigt men så är det.

Bajsblöjor är också något som absolut inte funkar just ju. Uffe får ta det för jag kräks direkt. Så det blir intressant nästa vecka när Uffe börjar jobba igen... Får nog säga till Jacob att bajsa på dagis men det går i vilket fall som. Har ju nära mellan skötbordet och toastolen...

Mat

0 Läs mer >>

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Uffe körde Johannes till tåget 5 i morse. Och efter det har vi tagit det lugnt. Jag har läst lite och Jacob har tittat på Asterix. Uffe körde och betalade låskolven idag och passade på att fråga om pris på fönster och skjutpartier till uterummet som är vinterisolerade och vi fick ett pris som var 1/3 av det vi fått innan så vi har faktiskt beställt:) 12500:- kommer det att kosta men det kommer bli så bra!:)
Uffe håller dessutom på att lägga golv i hallen det vi köpte på Ikea riktigt tjusigt blir det:)

Söndag

0 Läs mer >>

Ikväll har vi varit inne i arenan och kollat på IFK mot Alingsås. Fullsatt och ganska bra ös tyckte jag. Dock var det inget för Jacob första halvlek gick bra sen fick han myror i baken!

F sa att hon kunde tänka sig åka på handboll fler ggr så det var ju ett bra betyg.

IFK

0 Läs mer >>

Då fick vi byta låskolv i ytterdörren:( Johannes hade brukat betydligt mer våld en vad som var befogat och istället för att ring in och be oss öppna dörren inifrån brukar han lite mer våld och låset går åt helsike. Tur hade vi iaf som fick tag i ny låskolv idag. Men säger bara suck:( har man inte utgifter så får man och denna kändes väldigt onödig!

Lås

0 Läs mer >>

Idag var 1a jobbedagen efter långledigheten. Dock hade jag inte gjort läxan ordentligt och läst schemat. Jag trodde jag skulle jobba 10-16. Men ack vad jag bedrog mig. 12.30-18skulle jag jobba så det blev 10-18 istället men det gick det med. Dock är jag trött som en lus nu men fick mycket gjort på jobbet inför inventeringen på tisdag.

Uffe har tagit bort den gamla ytterdörren och gjort vid valvet:)

Jobba

0 Läs mer >>

Idag körde vi hemifrån vid 9. Först bar det in till stan där Jacob och jag klippte oss och Uffe bytte Annas julklapp som tyvärr var sönder och tur som han hade fick han tag i sista paret.
Den åkte vi vidare till littel kids corner och köpte en ny bilbarnstol till Jacob. En blå BeSafe blev det:)
När bilbarnstolen var köpt och installerad i bilen tutade vi mot Karlshamn och lutfiskmiddag hos Camilla. Gott som tusan:) det blev en runda på stan med Felicia shoppade loss på rean och jag hittade med en tröja till nyår.
Nu är vi hemma igen och vi får se vad kvällen bjuder på...

Karlshamn

0 Läs mer >>

Vi skulle kört Anna till flyget idag men pappa körde istället så vi bestämde oss för att ta en tur till Ikea i Älmhult. Vi handlade inte så mycket utan bara lite golv till hallen en matta och 2lampor men det var trevligt att komma ut en runda:)

IKEA

0 Läs mer >>

Idag är det juldagen och i morse hade vi strömavbrott. Så frukosten intogs hos mamma och pappa. Mastig julfrukost idag igen. Sen blev det mys och umgänge med Victor innan han åker tillbaka till Norge.
När Jacob sov middag tittade Uffe och jag på Nu blåser vi snuten. Eller Uffe tittade och jag sov på soffan...
I eftermiddag byggde jag ihop Jacobs playmobil han fick i julklapp.
Middag ikväll fick bli Connys eftersom ingen ville ha eller laga något.

Juldagen

0 Läs mer >>

Nu har vi kommit in i vecka 12. Känns väldigt skönt att kommit så här långt utan problem med tanke på alla hormonbehandlingar osv. Men måste säga att jag mår jättebra! Inget illamående eller så. Har varit och gjort 2ul på Capio hos Joen. Första för att bekräfta graviditeten och andra för att kolla ca BF för bebisen var inte så stor som förväntat 1a gången. Men den växte fint och hade full låda i magen 2a gången vi såg den så Joen konstaterade bara att den fastnat sent.

Jag har varit på hälsosamtal, inskrivning och glykosbelastning hos BM. Sockervärdet efter glykosbelastningen var lite högt men det blev ingen åtgärd på det nu utan ny glykosbelastning v 28.

Ultraljudet är inbokat i februari och allt flyter på. Är känslig mot vissa dofter och för fet eller rökt mat. Tröttheten är ju massiv också men annars har jag inga graviditets nojor eller symtom. Men å andra sidan kräktes jag väl så det täckte med Jacob?
BF är i mitten på juli.
Bifogar bilden från 1a ul.

Magiska vecka 12

1 Läs mer >>

Igår var det julafton:) en riktig toppendag! Jacob fick en piratö av oss i playmobil den lekte han med hela förmiddagen:) tittade även på 2av hans nya dvdfilmer. Jag kokade gröten vi skulle ha på gården på kvällen. Den blev faktiskt riktigt bra:). Uffe och jag kollade Kalle medan Jacob sov middag och sen var det dax att åka bort på gården för julfirande:).
Jacob var så toppad hela kvällen och lekte massor med Alfred och Emil. Men bästa julklappen var ju att Victor kom hem och firade med oss:) så glada vi alla blev över det! Massor av mat som vanligt och sen blev det ju julklappar. Barnen hade vars ett berg precis som det ska vara:)
Vi levererade med en julklapp:) Emil fick läsa ett brev jag skrivit där vi önskade alla en god jul och gott nytt år och tillkännagav att vi väntar tillökning till sommaren:)

Julafton

0 Läs mer >>

Igår var vi hos mamma och pappa och Anna och firade lillejul:) jättemysigt och god mat som vanligt! Fick Jättefina julklappar med. En traktörpanna av Anna och Victor, kamera av mamma och pappa. Uffe fick ett X laserpass och en trådlös ringklocka bland annat. Jacob fick en radiostyrd blixten, filmer, böcker och playmobil. Massa fint!

Lillejul

0 Läs mer >>

Nu är första julmiddagen avklarad:) mumsigt som tusan. Massor av mat har vi dock över men så är det ju alltid. Fina julklappar blev det med! Jacob fick en Kurio surfplatta av Johannes så han blev ju jättelycklig:) Felicia tyckte dagen var toppen så det var verkligen lyckat.

Julen har börjat