0 Läs mer >>

Funderar och funderar.... Vad är det för fel på mig? Går det att "åtgärda"? Blir det hormontabletter? Kommer vi få fler barn? Massor som snurrar i huvudet. Har liksom aldrig funderat över att det skulle kunna var problem att bli gravid. Nu är det liksom verklighet och vad gör vi då typ?

Funderar

0 Läs mer >>

Fick provresultatet idag. Ingen ägglossning =utredning. Så nästa gång jag får mens ska jag in till Capio och ta prover. Det ska kollas så det inte finns någon bakomliggande sjukdom eller så som gör att ägglossningen upphör. Så nu är det bara att vänta på mensen så jag kan ta prover.

Utredning

0 Läs mer >>

Det hände faktiskt en lite rolig sak på jobbet idag eller jag tyckte det var roligt iaf:) kom in en kund som är här med jämna mellanrum. Snackade lite och rätt vad det är frågade han hur gammal jag är. Jag svarade snart 25. Då frågade han om jag hade pojkvän och blinkade lite. Då svarade jag att jag är gift:) Ajdå svarade han.
Lite roligt med uppskattning utifrån:) men jag är lyckligt gift och skulle nog aldrig kunna få det bättre än jag har det med Uffe. Men som sagt var ibland är det roligt att få någon sådan kommentar;)

Lite roligt

0 Läs mer >>

Skissar på klätterstässning till Jacob. Riddarborg:) vad tycker ni?

Klätterställning

0 Läs mer >>

Idag har vi haft mysmorgon. Jacob kom in vid 6 sen har vi legat kvar och myst:) en toppenmorgon. Sen blev det varma mackor med makrill till frukost. Jacob gillar ju varma mackor från smörgåsgrillen:) så då får man bjuda på sånt som han gillar en ny favorit han har är ostkaka. Skönt att han börjar äta lite mer nu. Hoppas han snart börjar äta allt igen.

Mysmorgon

0 Läs mer >>

Inget är som väntans tider brukar man ju säga. Och nu går jag och väntar på beskedet om mina prover sen i torsdags bör få besked denna veckan men man blir ju alltid otålig. Hoppas dom är ok.

Väntar

0 Läs mer >>

Igår var det söndag och en riktigt härlig sådan:) vi var och lämnade Felicia i Olofström och på vägen dit blev det ett varv inom Eko:- fyndade en del.

Sen blev det fika hos Felicia i hennes lägenhet på internatet :) hon hade bakat muffins med marsmallows i. Kompletterade även lägenheten med matta, hylla vid sängen, lite blommor och annat smått och gott.

När vi kom hem beställde vi kinamat och tutade upp om backarna till Benny och Janette jättetrevligt:) dock slutade det med att jag fick migrän men sånt är livet sovit hela natten så nu har det mesta släppt.

Söndag

0 Läs mer >>

Idag har vi STORHANDLAT på maxi! 2400kr hamnade notan på. Så det var eko både här och där... Men nu är både kyl, frys och skafferi påfyllt. Skönt att ha det gjort bara bilarna som ska tankas med sen är vi i fas igen.

Storhandling!

0 Läs mer >>

Ikväll är det fredagsmys<3 bakad potatis med massa goda röror hade Uffe fixat. Till efterrätt blir det fruktsallad:) blir nog att vi slår igång Grease 2 snart för burken hade inte mycket att erbjuda ikväll.

Fredagsmys

0 Läs mer >>

Igår hämtade vi Felicia som kom hit för att ha 2 halvan av sportlovet. Roligt när hon kommer blir ju inte så ofta nu när hon bor på internat. Men hon stannar till söndag när vi ska köra upp henne och kolla in hennes lägenhet:) sen kommer hon nästa helg med.

Hämtat Felicia

0 Läs mer >>

Ikväll tog jag en välbehövlig promenad:) kallt, blåsigt, regnigt men skönt. Är nu beordrad in i duschen av maken så det är lika bra att lyda vill inte få lunginflammation.

Promenad

0 Läs mer >>

Idag har jag tillbringat förmiddagen hos Janette hur mysigt som helst! Skönt att bara vara en stund. Känner jag behöver det för tillfället. Mycket som snurrar i huvudet nu. Ska jag söka skola eller inte? Vad kommer proverna visa? Kommer vi få fler barn? Massa som ligger och gnager. Det mesta ligger bog i det undermedvetna tror jag. Vet inte riktigt hur jag ska bena upp allt och ta tag i det men det löser väl sig så småningom.

En trevlig stund