0 Läs mer >>

Jacob har blivit dunderförkyld den lille stackaren. Näsan rinner, hostar och låter som en hes kråka. Men hoppas han piggar på sig till måndag när det är dagis.

Förkyld

0 Läs mer >>

Det blir inte alltid som man tänkt sig... Idag skulle Uffe varit ledig. Enligt planerna men det går inte alltid enligt planerna så han jobbar. Sen ska han på kurs imorgon så vi får inte träffa honom förän på tisdag kväll:( men så är det inget att göra åt. Lilleman och jag har varit på maxi idag och pantat passade på att handla lite inför påsk med så man inte behöver ta allt nästa vecka.

Slappat hela kvällen är ofattbart trött alltid nu. Tråkigt men sant... Hoppas provsvaren kommer på måndag eller tisdag!

Nu är det natt för min del. Ha det bra:)

Inte alltid som man t...

0 Läs mer >>

Idag har det blivit en heldag hos farmor. Tanken var ju att vi skulle åka till Hörby och bada. Blir inte alltid som man tänkt sig. Får åka till Hörby en annan dag.

Jacob ringde farmor i fm och frågade om vi fick komma på fika. Sen blev det lunch och middags vila. Jacob bjöd även Anna-Lisa (farmors granne) på eftermiddags fika. Efter det blev det dusch och till slut blev det kvällsmat på Nytäppsvägen. Nu slappar jag i soffan resten av kvällen.

Farmor

0 Läs mer >>

Tidig morgon idag... Lämnade Jacob på dagis 6.30 sen var det jobb som gällde. Eftermiddagen har spenderats med Victor som kom hem från sin 6månaders resa igår:) jättekul att se honom igen!
Nu är det ryggläge i soffan som gäller. Trött som en lus är jag.

Onsdag

0 Läs mer >>

Vi håller på att fixa ihop en lekplats till Jacob hemma i trädgården. Var inne i stan igår och köpte hem material. Så nu är vi på gång. Ska bli en lekstuga alla riddarborg med rutchkana och gunga. Och så har han ju sin sandlåda med. Så sen har vi massor att leka med här hemma. Ska bli skönt då vi har så långt till närmsta lekplats.

Lekplats

0 Läs mer >>

Vi har en PRAO idag på jobbet. Tråkigt att han kommer den dagen i veckan när vi har absolut minst att göra. Jobbigt att inte kunna sysselsätta honom. Menmen man får väl göra så gott man kan.

Prao

0 Läs mer >>

Nu på morgonen har jag varit på Capio och lämnat nya prover. Även ett fördjupningsprov på ämnesomsättningen. Så nu är det bara att vänta på svar igen. Fördjpningsprovet kunde det dröja upp till 2 veckor innan svaret kom på så vi får väl se. Hoppas dock att det går fort. Vill veta!!!

Nya prov

0 Läs mer >>

I eftermiddag har jag gjort ett påskris. Jacob tyckte fjädrarna och kycklingarna var för svåra så han valde att gräva med pappa istället. Men första kommentaren var:
Oj mamma fint du gjort!
Då blir man glad är ju för hans skull man gör det.

Påskris

0 Läs mer >>

I förmiddag har jag haft Tupperwere party. Så det blev att gå upp tidigt imorse och städa det sista. Sen blev det party. Det såldes för drygt 5000:- så det blev en hel del fina saker i gåva:) ska ha ett party sen med i slutet av april.

Nu ska jag njuta i solen innan det är dax att laga våfflor till kvällens bingospel. Är ju våffeldagen idag.

Tupperwere

0 Läs mer >>

Idag är det ledig lördag. Så lilleman och jag har varit i stan och blivit fina i håret och shoppat loss på Mix. Ja sen blev det kattmat med dom hade kampanj på Lokes kattmat 299:- för 5kg så det fick bli 2 säckar.

Sen blev det en runda hem till mamma och pappa. Uffe hämtade jord med traktorgrävaren och Jacob busade med Anna och Rille.

Nu lagar jag Falsk filé med potatis och ikväll blir det nog jordgubbsmosse. Lördagsmys:)

Lördag

0 Läs mer >>

Idag ringde doktorn. Nya prover på måndag då sköldkörtel provet inte var 100. Är det likadant på måndag blir det medicinering med Levaxin för att se vad som händer då.
Och är sköldkörtel provet bra på måndag blir det ägglossningsstimulerande medicin istället. Så fortsättning följer.

Nya prover

0 Läs mer >>

Uffe har börjat städa uterummet så vi ska kunna börja använda det. Så idag har det blivit en runda till Litauiskan och tippen. Lite shopping på Biltema hann vi också med innan jag skulle jobba i em.

Uffe och Jacob har hämtat hem traktorgrävaren idag för imorgon ska dom sista träden fällas. En lagom toppad kille som fick åka traktorgrävare.

Städning av uterummet