0 Läs mer >>

Idag fick Jacob ta hem sin ljuslyckta från dagis. Jättefin! Dom har målat och klistrat så nu har vi fredagsmys:)

Ljuslyckta

0 Läs mer >>

Idag gjorde Uffe risgrynspudding med russin. Som Jacob åt! Massor:)
-Jag tycker om sånhär russinpaj pappa, mycke!
Härligt att se honom äta ordentligt. Det är liksom inte så ofta det händer. Men risgrynspudding är helt klart en ny favorit hos lilleman.

Vi har även satt upp belysningen ute i äppelträdet och julgranen vid önskebrunnen. Blev jättefint! Dock väldigt kallt ute idag. Vad ska jag då tycka när det verkligen blir vinter? Vad ska jag har på mig då liksom?

Russinpaj

0 Läs mer >>

Det blir inget dagis för lilleman idag. Han var nämligen lös i magen 2ggr igår eftermiddag så vi tar det säkra före det osäkra och han får stanna hemma idag med Uffe och imorgon är det hans lediga dag. Synd bara att det blir nu när han hjälper till att duka på dagis. För det är verkligen något han gillar men så är det inget att göra åt. Nu ska jag sätta fart in i duschen och sen till jobbet.

Inget dagis

0 Läs mer >>

Igår betalade jag räkningarna vilket inte var någon kul upplevelse! 5000:- mer i räkningar än vi brukar ha + alla jul utgifter. Suck! Men det löser sig dock känns det surt med extra räkningar just nu.

Idag har jag jobbat förmiddag. Jacob har kommit i en period att han inte vill till dagis.(vill inte hem heller) men idag slutade det med att Maggan fick hålla kvar honom på dagis när jag gick. Sen vill han ju oftast inte hem men idag gick det ganska bra. Hemma blev det lite filmtittande innan vi åkte till Anna. Kycklingbitar och pommes blev det till middag. Nu är vi hemma igen och tar en lugn kväll.

Måndag

0 Läs mer >>

Nu är det jul igen:) eller iaf har julgardiner och fönsterlampor kommit upp idag. Hade tänkt spara det till nästa helg men blev nu för F behövde lite julsaker till sin lägenhet. Hon fick med sig en gardin en julgran med ljusslinga och en tomte som Uffe gjort. Så hon var nöjd och glad tjejen.

Ikväll är det som vanligt bingo och ikväll blir det fyllt franskbröd till middag. Uffe blev sugen på det igår men passade ju inte igår iom F inte tål gluten. Så vi tar det idag istället.

Jul igen

0 Läs mer >>

Lördag och fullt ös skulle man kunna säga. Först gympa i morse för Felicia och Jacob. Syskonen hade jättekul:)
Uffe har städat här hemma idag. Jättetjusigt som vanligt! Han är världens bästa min man❤❤.
Flygande Jacob blev det till middag idag. Mumsigt! Uffe blev sugen på efterrätt så han körde till affären för att köpa något mumsigt:)

Lördag❤

0 Läs mer >>

Idag var det kaos när jag skulle lämna Jacob på dagis. Han lyckades somna på vägen mellan dagis och affären. Så det tog 25min att lämna Jacob på dagis för allt blev fel när jag fick väcka honom vid dagis. Men så är det.

Ikväll har vi varit hos mamma och pappa och ätit tacos mumsigt! Nu är vi hemma och väntar på Uffe och Felicia. Under tiden sätter jag fyr i kaminen så vi får varmt och mysigt här hemma.

Tacos

1 Läs mer >>

Jacob somnade i sin egen säng igår och har sovit där hela natten! Dock är sovmorgon ett överskattat begrepp om man frågar Jacob. 5.50 ville han gå upp. Suck men är iaf glad att det funkade med hans säng inatt bara att hoppas det håller i sig.

I eftermiddag kommer Felicia och ska tillbringa helgen här. Hon har lovat följa med på gympan imorgon. Ska bli skönt eftersom jag är täppt i näsan.

Hela natten

0 Läs mer >>

Pigg och glad kexchoklad var jag i morse. Men jag gick ju och la mig med Jacob ca 20. Så jag fick sova länge:) Jacob sov i Felicias säng inatt. Vet inte vad som är bättre med den... Kanske att hon har fler kuddar? Eller att hon inte har stödbrädor? Ikväll när han skulle sova ikväll tog vi iaf bort stödbrädorna och så fick han 2nya kuddar så hoppas han blir nöjd och sover i sin säng när jag kommer upp.

Torsdag

0 Läs mer >>

Är så trött på dessa förkylningar! Har varit förkyld i stort set hela tiden i 8 veckor. Och när jag blivit frisk håller det i 2dagar sen är man där igen. Man orkar ju ingenting och det är så pestigt!

Förkyld

0 Läs mer >>

Undersökning hos Joen i eftermiddag. Fick ny tid om 3 veckor för ny undersökning för ytterligare undersökning. Proverna var iaf ok dom som var klara idag. Uffes prov från i Malmö var med bra.

Joen

0 Läs mer >>

Godmorgon idag är det dax för hälsoundersökning och imorgon ska vi på läkarkontroll. Efter hälsoundersökningen ska jag jobba 10-18 så hela dagen är inrutad.

Hälsoundersökning