0 Läs mer >>

Jag är inne i någon pestig period just nu. Vaknar innan fan har skorna på sig. Klockan 4.40 var jag jättepigg idag. Så irriterande när man sen är jättetrött när klockan ringer 6. Suck! För att inte tala om hur död man är på kvällen.

Vaken

0 Läs mer >>

Dagen idag blev inte riktigt som planerat. Först vaknade Jacob 5.45 och skulle spela lotto. Jippi! När vi gjort det duschade jag och så åkte vi till mc donalds för frukost och sen till maxi för att köpa nya vitaminer.

Sen skulle Jacob fika hos gammelmormor på vägen till dagis så det gjorde vi. Men det blev nog lite mycket för när vi kom till dagis så sprang Jacob ett varv runt mattan i lekhallen och sen kräktes han. Det var bara att åka hem och anmäla vab kändes lite konstigt med tanke på hur pigg och glad han varit på morgonen men klart han ska vara hemma när han kräks. Det blev en dag i soffan med diverse filmer. Och ikväll åkte vi bort till Nytäppsvägen för mat och lek eftersom Jacob inte kräkt mer och är pigg. Så jag tror det blev lite mycket god fika innan dagis som gjorde att han kräktes.

Iaf F kommer inte ikväll som det var planerat eftersom att Jacob kräkts. Vill inte riskera något eftersom hon har så lätt att dra på sig infektioner.

Uffe kommer hem ikväll med för frivecka och det ska bli så skönt! Mysigt att ha familjen samlad.

VAB

0 Läs mer >>

Vissa dagar är bättre än andra helt enkelt:) idag är en sån dag. Trots att jag var trött som ett as imorse gick morgonen smidigt och Jacob kom iväg till dagis. Sen blev det lite jobb och när jag hämtade Jacob från dagis åkte vi till Nytäppsvägen. Jag färgade håret på Sara och sen blev det kycklinggryta till middag mumsigt! Jacob blev trött tidigt och hamnade i säng innan 19 så det blir nog en tidig morgon imorgon. Men det gör inget.

Vissa dagar

0 Läs mer >>

I eftermiddag har vi varit hos Elinor och Elsa på höstfika:) jätte mysigt! Ett trevligt gäng vi är som träffas ibland.

Hemma igen gjorde vi kycklingpytt med ägg och rödbeter. Sen blev det som vanligt bingospel och X i taket JAG vann! Ny lott:)

Höstfika:)

0 Läs mer >>

Jacob har blivit snorig igen så det blev ingen gympa för oss idag heller:( men inget att göra åt. Kammade av en del ärenden i stan istället Willys, Byggmax, Elgiganten och Biltema blev det. Och givetvis frukost på mc donalds innan med det är ju Jacobs favorit:)

Shopping

0 Läs mer >>

Ikväll har jag lagat oxrullader på Nytäppsvägen och sen blev det hasselbackspotatis till mumsigt!

Rullader

0 Läs mer >>

Jobb på fm idag och sen körde Anna med mig ut till skroten. Lilla loppan har nu fått sin sista resa. Den har varit mig trogen i nästan 6 år men nu gick det inte längre. Fick iaf 1000:- för den och det är ju trevligt:)
Em bjöd på middag på Nytäppsvägen och nu har jag hamnat i soffan. Tror jag stannar här tills det är dax för sängen.

Skrot

0 Läs mer >>

Glömde berätta att jag igår skickade in min ansökan till KOMVUX. Heltids studier en termin då jag bara har IG i religion fick jag välja till annat som jag inte läst. Hoppas det blir bra. Synd dock att man inte kunde läsa religion 1och2 samma termin. Men klarar mig med 1an så får vara nöjd med det.

KOMVUX

0 Läs mer >>

Idag har det verkligen varit en kass dag. Vakna med migrän. När Jacob lämnats på dagis blev det soffan en timme. Hjälpte inte mycket:( åkte till jobbet där mormor tvingade i mig en treo blandad i varmvatten. Mumsigt! Örk!
Iaf kom Anna och jobba för mig efter en timme. 1000000tack!

Migrän

0 Läs mer >>

Eftermiddagen har tillbringats vid spisen med långkok, köttgryta:) och till kvällsmat blev det kotletter med sås och potatis och ris till Jacob.

Resten av kvällen blir det att slappa i soffan.

Laga mat

0 Läs mer >>

Godmorgon Tisdag:) vi är uppe och klara i god tid för en gångs skull. Brukar alltid vara sena på morgonen men kom på nu att jag ställt klockan för att vara klara och lämna på dagis 6.30 istället för 7 som jag ska lämna idag. Jaja så kan det gå skönt med lite lugn morgon.

Uffe är på röntgen nu och sen ska han på provtagning. Annars lämnar vi inte Jacob så här tidigt när Uffe är hemma. I eftermiddag ska Uffe plocka av extraljusen på Volvon och ta högtalarna och förbereda den för skroten. För när regbeviset kommer ska den skrotas. Hoppas vi hinner få iväg den innan det blir körförbud...

Tisdag

0 Läs mer >>

Måndag idag och jobb som vanligt. Eftermiddagen slappade jag och Jacob framför TVn. Uffe och Jacob hade städat ovanvåningen i fm så nu är det jättefint där uppe:)

Funderade lite ikväll och kom på att jag måste lämna in dagisschema senast nästa måndag vilket innebär att jag behöver ha mitt nya schema senast fredag. Spännande! Undrans tro hur detta ska lösas?!?

Måndag