0 Läs mer >>

Är fortsatt dunderförkyld! Annie tog mitt jobbarpass igår <3 jag trodde jag var på bättringsväg men det sket sig. Felicia lagade dom godaste köttbullarna jag smakat igår till middag. Verkligen mumsigt kart värda 10p! Jag och la mig ca 20.30 igår och gick upp 8. Välbehövligt men förkylningen sitter kvar:(
Idag ska jag hämta Anna i Malmö. Hon skulle kommit igår men hennes flyg blev inställt så hon kommer idag istället.

Förkyld

0 Läs mer >>

Igår var Jacob och jag och handlade kattmat på grizzly. Vilket var en upplevelse med tanke på att stadium outlet öppnade bredvid... Sen blev det lunch på mc donalds för att sen åka vidare till maxi och shoppa till Victor.

I övrigt har jag åkt på en monsterförkylning. Felicia ska komma i helgen och med tanke på hur lätt hon har att dra på sig olika infektioner har hon nog en rolig förkylning att se fram emot nästa vecka...

Handla

0 Läs mer >>

Ikväll när vi kom hem från mamma och pappa fick jag ett ryck och strök i namnlappar i Jacobs nya kläder +grön flagg kläderna. Skönt att ha det gjort! Har dock vinter ytterkläderna kvar och lite som är i tvätten får se om det hinns med imorgon eller det får bli en annan dag.

Har även roat mig med att betala räkningar ikväll. Ganska ok med tanke på att vi inte hade så många. Blev pengar kvar trots att jag satt undan Uffes lön till sparande och min lön inte kommit ännu.

Kläder och räkningar

0 Läs mer >>

Idag är det 3år sedan Jacob kom till världen och jag blev mamma. Tiden går verkligen jättefort! Kan inte fatta att min lille fis redan är 3år.

3år

0 Läs mer >>

Varför sova i sängen när man kan sova på golvet?

Sova

0 Läs mer >>

Besiktigade Volvon idag 9 st 2or. Ajajaj inte bra! Så nu har kvällen ägnats åt blocket.se...

Bil

0 Läs mer >>

Ikväll var det föräldrarmöte på dagis. Alltid intressant att få lite mer info om vad dom håller på med, tema osv.

Pappa var här och passade Jacob när vi var på F-mötet och det gick jättebra morfar är ju favoriten:)

Jag har roat mig med att bygga ihop Jacobs piratskepp ikväll. Så nu är det färdigt för lek imorgon efter dagis. Blir lämning lite tidigare på dagis imorgon då det står utflykt till skogen på schemat.

Föräldrarmöte

0 Läs mer >>

Idag var det Uffes tur att besöka Joen för lite information och remiss till provtagning i Malmö. Han ska dit 2 gånger och lämna prov. Även om det är konstaterat fel på mig vill dom kolla honom med innan vi går vidare i utredningen. (Hormonsprutor på csk är nästa steg) Man kan ta provet hemma med men det ska levereras kroppstempurerat till MAS inom 60min och med tanke på vägarbete osv så känns det dumt att chansa.

Uffes tur

0 Läs mer >>

Fullt ös i eftermiddag kom Kevin och lekte med Jacob. 2timmar bus och lek. Det har gått jättebra trots att dom är lite motpoler. Kevin är lugn och försiktig och Jacob kör på som ett ånglok. Trots det leker dom för det mesta fint och har roligt tillsammans även om man får bromsa Jacob ibland när han blir lite för på.

Bus och lek

0 Läs mer >>

Lilleman och jag tog en tur till Linderöd nu på fm. Dom har ju fyndbutiken öppen denna och nästa helg innan den stänger för säsongen. Så jag passade på att fynda:) 1klänning, 2tröjor, 2byxor, en kavaj/jacka och en skinnjacka. Blev även ett par strumpor till Uffe. Men tyckte jag fick mycket för mina 1200:- behövde verkligen uppdatera garderoben!

Linderöd

0 Läs mer >>

Idag har det varit fullt ös. Först gympa sen fick jag hem i 190 och laga mat. Kycklingsallad blev det. Jacob har haft ett toppenkalas och är jättenöjd med presenterna.

Kalas

0 Läs mer >>

Nu är äntligen garderoberna monterade! En till ska vi investera i längre fram men nu är dom två vi hade på plats:) underbart!

Garderober