0 Läs mer >>
Fick reklam i brevlådan idag om gympan i byn. Funderar på om Jacob ska prova Bamsegympa på torsdagar. Är ju prova på veckor vecka 2-3 så vi får se vad han tycker om det. 

Gympa

0 Läs mer >>
Igår åt vi lutfisk med Camilla och Agneta. 

Och idag var det klanen Isakssons tur. Hade en toppeneftermiddag på alla set och vis! Hur mysigt som helst:) vi hade dukat långbord i tv-rummet till alla och satt ut soffan i uterummet så det var en del jobb men det har verkligen varit toppen. Jacob har busat massor med Wille och Elli med så han var nöjd:) Nu har alla åkt hem och vi har städat av det mesta. Bara lite kvar i köket och skiftet av möblerna kvar sen är vi tillbaka i verkligheten igen. 

Lutfisk

0 Läs mer >>
Igår bakade jag klenätter tills lördag när vi ska ha släkten Isaksson på lutfiskmiddag. Ska bli mysigt. Men lär bli fullt med 17 pers i lilla torpet men finst det hjärterum finns det stjärterum. 

 Vi ska ge oss på att duka långbord med så det är tur att Johannes med är här då så vi kan få lite hjälp:) 

Idag blir det med lutfiskmiddag med Camilla och Agneta. Så nu får jag nog fortsätta med förberedelserna. Ligger dock ganska bra till :) 

Klenätter

0 Läs mer >>
Igår var det dax att fira jul på gården. Full rulle med massor av god mat och en hel del julklappar. Jacob fick bland annat en radiostyrd bil, en bilar dvd, en rullebör osv... Selma fick en hemmastickad kofta, en kånken ryggsäck, kläder osv... Uffe fick flanellskjorta, strumpor osv... Jag fick presentkort på Kappahl, en bricka, grytlappar osv... Sen fick vi även ett nytt bäddset till dubbelsängen osv...


Juldagen

0 Läs mer >>
Fira jul hos mamma och pappa med syskonen är ju helt klart höjdpunkten! Det gjorde vi igår. Julmat och klappar i massor:) tomten kom och alla hoppade minst 0.5 meter när tomtarna bankade på fönstret! Jacob tyckte det var toppen och kramade om båda tomtarna:) 
Selma är ju förliten för att förstå men hon gilla läget. 

Många fina klappar som sagt jag fick bl.a. Presentkort på glasögon så nu kan jag med se bra ut snart;) en gryta och 2stekjärn fick vi med och en röd smörgåsgrill:) Jacob fick en playmobil drakborg, pussel, spel och kläder. Selma fick med en del kläder, en docka, en tv och en annan leksak. 
Uffe fick en massa kläder:) 


Jul

0 Läs mer >>
Julafton idag:) Jacob vaknade kl 6 men lyckades soma om en stund till. Tomten hade ju varit och länat paket på kaminen. Barnen fick vars en paktet från varandra och julklapparna från benny. Jacob fick en bilmatta från Benny och en hörbok med Petson och findus och Mamma Mu av Selma. 

selma fick en orm av Bennyoch en dreglis som det står Liten men tuff av Jacob. 


Uffe fick en kap och giringssåg av mig och barnen.
Jag har fått pressentkort på klippning, tangentbord till paddan, headset och en bok ännu så länge av Uffe och barnen. finns dock en paket kvar som jag är väldigt nyfiken på!!


God Jul

0 Läs mer >>
Vet i fasen vad jag gjort men det kliar som f*n på fingrarna! Grymt irriterande! 

Kliar!!!

0 Läs mer >>
Nu har jag slagit in alla julklapparna:) tomten har varit och lämnat 2paket var till barnen. Uffe väntar på att jag ska lägga mig så han kan slå in min julklapp som han var och köpte i stan idag. Och jag är som vanligt grymt nyfiken vilket han tycker är väldigt roligt. Uffe har dock redan listat ut vad han ska få... Men så kan det gå.

Julklappar

0 Läs mer >>
Blev storhandling imorse behövde en hel del med kattsand, tvättmedel, deo osv. Skulle handla till våra julbak med. Uffe ska baka småkakor imorgon så dom degarna ska sättas idag. Pepparnötter och faster Sigfridskakor blir det sen får vi se hur det blir med chokladlöven... Jag bakade lite släta saffransbullar till nästa lördag när vi ska ha släkten Isaksson här så då får vi ju ha lite att bjuda på. 

Handlat och bakat

0 Läs mer >>
Funderar seriöst på att skriva till tomten och önska en lottovinst på 10000kr efter att ha räknat ihop räkningarna. Men eftersom jag har otur i spel lär det aldrig hända...men vi klarar det. Blir dock inga utsvävningar denna månaden. 

Tomten

0 Läs mer >>


Helt klart lättad! Jacob var hur duktig som helst när vi kollade ögonen. Men bäst av allt var att han ser bra :) 

Selma var ho morfar och mormor när Jacob kollade ögonen.

Det tog på krafterna;) 

Lättad!

0 Läs mer >>
Våran sockerborg


Sockerborg