0 Läs mer >>

Idag har det verkligen varit cirkus på jobbet. Allt har hänt idag som aldrig händer annars. Så då får man hålla på att ringa och fixa hit och dit med allt möjligt. Men det mesta fungerade när jag gick iaf. Hoppas det fortsätter så!
Hämtade Jacob på dagis och nu är vi hemma och kollar så allt kommit igång igen efter strömavbrottet imorse. Och det verkar det ha gjort:) det jag hunnit kolla ännu iaf.

Cirkus

0 Läs mer >>

Idag har Jacob och jag haft ledig dag. Och det har bara slappats. Uffe körde inte på jobb förän sent eftersom lastbilen var på service. Så vi hade lite mysmorgon hela familjen först och sen när Uffe åkte iväg så startade jag barbapappa till Jacob på hans rum så jag kunde betala räkningarna. Insåg dock att jag inte fått fkasse pengar som jag räknat med:( men så är det. Hoppas dom kommer snart.
Jacob somnade när jag betalade räkningarna så jag satte faktiskt på en film Stolthet och fördom. Tycker verkligen om den filmen. Nackdelen är ju att den är över 5 timmar lång så det blir att man spolar en del när man som jag set den några ggr...
Åkte hem till mamma och pappa i eftermiddag. Panerad spätta och potatis och ärtor blev det till middag mumsigt! Jacob åt 4spättfileer och en potatis :) sen åt han 2apelsiner 1kiwi och en inspinne senare. Så härligt att han äter igen! Och då riktig mat inte bara tjafs.

Ledig onsdag:)

0 Läs mer >>

Har inte kunnat känna något liv i magen på några dagar och började nästa bli lite småorolig. Även om det är tidigt ännu har man ju vant sig vid att känna lite liv och när det försvinner börjar man ju fundera. Men ikväll har det varit fullt ös nu när vi satt i tvsoffan. Tror det lilla livet ändrat lite på sin dygnsrytm. Skönt att kunna släppa dom funderingarna iaf. Har tillräckligt att tänka på iaf.

Gympapass

0 Läs mer >>

Jacob verkar ha börjat äta på allvar:)
Idag åt han en full skål med flingor och yoghurt till frukost, 4 panerade fiskar och potatis till lunch på dagis och 1/2 äpple och 1/2 banan till mellanmål. Sen ska vi ha raggmunkar till kvällsmat. Är så glad över att han börjat äta ordentligt för det är så tråkigt att truga och tjata. Håll alla tummar att det håller i sig!

Jacob

0 Läs mer >>

Igår spelade vi som vanligt Bingolotto och trots att vi fått 2extra lotter blev resultatet som det brukar... Ingen vinst. Idag är det måndag Jacob har varit på dagis första dagen på länge. Han har verkligen saknat dagis till 100%. X i taket hade han även ätit som en häst på dagis raggmunkar till middag. Sen fikade han på kardemummabulle hos mig på jobbet nudlar till kvällsmat och en halv semla till efterrätt. Så roligt när han äter! Hoppas det håller i sig:)
Nu är det dax för sängen för imorgon är det jobb igen. Och sen är jag ledig på onsdag:)

Måndag

0 Läs mer >>

Idag bara slappar vi. Har inte gjort ett dugg vettigt idag och det är ganska skönt. Uffe är fortfarande inte 100 men mycket bättre:)
Ska snart laga lite ost och skinkpaj till kvällsmat. Ska verkligen bli mumsigt! Hittade ett nytt recept så hoppas det är lika gott som det låter.
Ikväll sk vi nog mest mysa i soffan tror jag. Kanske blir en bok eller en film vi tar det som det kommer:)

Slappa

0 Läs mer >>

Idag går vi in i v17. Tiden går otroligt snabbt! Kan inte riktigt fatta det men snart är vi halvvägs liksom. Tyckte allt gick så sakta med Jacob. Men det bar nog för att jag hade så ont och blev sjukskriven så tidigt. Sen var det mer fokus på graviditeten när jag väntade Jacob nu är det liksom fokus på Jacob och allt som ska hinnas med. Vi har ju ett ganska stort projekt med bygget som ska bli klart innan nr 2 kommer. Så vi har en del att sysselsätta oss med + att uterummet ska fixas till med dom nya skjutpartierna och lite annat lullull. Men vi hinner nog och det vi inte hinner det lär inte gå ifrån oss.

V17

0 Läs mer >>

Igår kväll var det storhandling så idag har det varit lugnt. Var hos farmor i fm och hämtade gardinerna hon sytt till oss. Jättefina! Sen har vi fixat till Jacobs rum. Möblerat om och städat kopplade även in tv med VHS till honom.
Uffe har även lagat en supergod wok idag till middag mumsigt!

Torsdag

0 Läs mer >>

Då var vi hemma idag med. Känns som om lilleman är piggare idag men hade feber fortsatt imorse. Så vi får se hur det är efter han har vilat middag. Inget dagis imorgon iaf. Men vi satsar på fredag för han längtar verkligen till dagis och kompisarna. Uffe kommer hem ikväll:) och imorgon ska jag jobba. Men på torsdag är vi lediga allihop tillsammans:)

Vab idag med

0 Läs mer >>

Idag blev det vab. Jacob vaknade med 38,2 i temp. Så det blev inget dagis idag. Fick lämna Jacob hos mamma mellan 6,30-9 innan hon skulle iväg. Fick lösa så det kom folk till jobbet osv. Dock har Jacobs feber stigit så det går ju inte på rätt håll...hoppas han kryar på sig och att jag slipper bli sjuk.

Vab

0 Läs mer >>

Mamma det är sol idag. Kan din bebis komma nu?
Frågade Jacob innan idag men tyvärr det är lite tidigt ännu...men har ju sagt till honom att den ska komma när det är sommar och han tyckte väl det var sommar idag när solen sken:) <3

Det är sol idag

0 Läs mer >>

Natten hade varit stabil på sjukhuset så mormor kom och hjälpte mig imorse. Men allt gick bra och var lugnt på jobbet. Har dock spytt som en gris idag på jobbet. Även nu i eftermiddag kom wooken upp:( inte mycket att göra åt men känns som att det blir att leva på lingongrova med koktmedvurst på idag då det är det ända som fått vara kvar i magen... Ikväll ska vi slappa:)

Lördag