0 Läs mer >>

Idag skulle jag, Jacob, Elinor och Elsa på loppis i Knislinge. Jacob bangade dock ur och bestämde sig för att ringa till farmor Sigbrit och fråga om han fick vara där istället. Och det fick han:)
Jag åkte iaf på loppis men det var dåligt med fynd och mest regn/ösregn hela tiden. Köpte endast en bricka sen blev det inte mer.

Loppis

0 Läs mer >>

Igår var det mycket på g. Precis när Uffe varit och klöpt bullar till frukost kom mamma och pappa som också varit och köpt bullar. Så det blev bullfrukost:) sen hjälpte pappa till så att vagn, bilstol och spjälsäng kom fram. Lättare för Uffe och pappa än för mig. Mamma och jag röjde lite där nere under tiden.

Klockan 15 var det dax för 2års kalas för Elsa:) mumsig tårta och bullar. En trevlig eftermiddag.

https://cdn3.cdnme.se/1895665/7-3/pic_51d05feb9606ee2482a59dfb.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/1895665/7-3/pic_51d05feee087c35cf2e412e4.jpg" class="image">

Kalas

0 Läs mer >>

Igår var vi på vift hela dagen Jacob och jag. Först panta på maxi, sen till Ad efter det blev det Willys. Sen en snabbis på skopunkten och nya gummistövlar till Jacob. Elgiganten och en elektrisk potatisskalare fick det bli sen och vidare till Biltema med en full handlelista från Uffe. Hemma blev det sen mat. Så kan det gå ibland. 1,5timme hemma ca sen hämtade vi mamma och körde för att sätta lite buketter på kyrkogården. Grillning blev det till middag igår och Uffe kom med vid 18.30. Efter mat och lite fika så sa vi godnatt.

En full dag på vift verkligen!
Idag ska vi ta oss in i kryputrymmena och så har ju lilla Elsa 2års kalas<3

På vift

0 Läs mer >>

Har varit hos mamma i fm och sorterat och vikt bebiskläderna. 2 stora papperspåsar tog jag med mig hem och nu är det fullt i backarna! Kan inte komma på något jag saknar heller. Jo ev en mössa och en solhatt men det köper jag inte förän h*n har kommit så man kan prova. Har någon mössa kvar sen Jacob men man vet inte med storlek osv.
Blir det en flicka får man väl köpa några klänningar men annars tycker jag garderoben är komplett iaf nu i dessa små storlekarna när man har köpt mycket unisex.

Kläder

0 Läs mer >>

Kom på imorse att det fattades en sak bland bebiskläderna. Strumpor. Jag slängde alla efter Jacob så det var bara att köpa nya. Åkte in till Engelbräckstboden och köpte 8 par strumpor. Det fick bli mestadels vita men hittade även några gråa:) är ju svårt när man ska köpa för oftast är det jätterosa eller babyblå och det vill jag inte köpa när man inte vet vad det är.

Men nu har vi iaf strumpor ett tag framöver. Behöver ju inte så många denna säsongen men när det regnar som idag behöver man ju strumpor.

Strumpor

0 Läs mer >>

Det märks att kroppen börjar förbereda sig för förlossningen på allvar. Det är en pina att vända sig i sängen nu när fogarna är så mjuka. Gör djävulskt ont!
Sen är det sammandragningarna dels när jag anstränger mig och dels annars. Magen blir liksom stenhård som ett bowlingklot. Det gör inte ont så länge det är dom vanliga sammandragningarna som kommer lite när som. Däremot kan dom som kommer vid ansträngning göra ont för dom brukar pressa på neråt liksom. Jaja har inte tid att föda denna veckan utan det får vänta till nästa eller allra helst 2veckor till Uffes semester. Men känns som att det är bara att gilla läget och ta det som det kommer och när det kommer.

Förbereder

0 Läs mer >>

Plockade fram bebisklädena hos mamma ikväll och fy tusan vad kläder där fanns. Trodde jag gjort gott om plats till bebiskläder på toaletten men kom snabbt tillbaka i verkligheten! Vi får nog bygga ut huset så fort som möjligt:) fattar inte vart allt kommer ifrån och vart allt ska göras av men det löser väl sig...

Bebiskläder

0 Läs mer >>

Jag var i stan en runda idag och köpte födelsedagspresent till Elsa och Nike. Skönt att ha det klart nu är det bara Lukas kvar. Var på Lekvira och där var massor av fint! Hade kunnat köpa halva affären utan problem:) köpte iaf presenter till Elsa och Nike. Sen kunde jag inte hålla mig utan det blev en kanin till våran lilla loppa med. Köpte den ljusa för Uffe gillade den färgen bäst och sen en flickdress och en pojkdress.

Dax att hämta Jacob på dagis snart. Men det får bli bilen. Han cyklade till dagis och jag gick men fick rejält med sammandragningar när jag kom hem igen så vi får nog ta bilen nu så får vi se om han kan cykla imorgon igen.

Till lilla loppan

0 Läs mer >>

Idag har jag haft projekt organisera på toaletten så vi får plats med bebiskläder mm. Fick börja med att organisera om min och uffes garderob och byrån vi har i sovrummet. Sängkläderna fick flytta upp i sovrummet och sen lite omflyttning bland våra kläder så kunde vi flytta in 2 trådbacks stativ till på toa så vi får plats med bebiskläder. Skönt att få det gjort. Samlade ihop sängkläderna med till bebisen så ska farmor tvätta dom. Skönt att få hjälp med det då jag nog har att göra iaf...

Måste försöka få ordning på bombnedslaget (Jacobs rum) i veckan så vi kan komma in och få tag i vagn och bilbarnstol i helgen. Men känns som om det projektet får vänta tills imorgon.

Omorganisation

0 Läs mer >>

Graviditeten är snart över och jag börjar på allvar våndas. 20 dagar till bf. Vill liksom stanna tiden och kunna fortsätta graviditeten lite längre. Man vet ju inte om det blir fler gånger liksom. Vill att det ska vara länge och kunna njuta. Vist nu sista dagarna har fötterna börjat svälla men så är det. Vill liksom ändå inte att det ska ta slut redan nu även om man längtar efter bebisen så känns med liksom inte så bråttom. När vi väntade Jacob ville jag ju föda redan v 28. Nu skulle jag lätt kunna vara gravid 10v till. Men så är det nu gäller det att njuta max dessa dagarna för inom en månad har vi troligtvis en till i familjen. Nästa helg ska spjälsängen plockas fram från kryputrymmet och trådbackar ska in på toaletten så vi får plats med bebiskläderna. Finns en hel del att fixa med en bb väska ska med packas denna veckan är tanken. Får kanske plocka fram vagn och bilbarnstol med i helgen... Jaja vi har en hel del att roa oss med verkar det som men vi blir nog färdiga i tid. Annars får vi ta det som det kommer när bebisen väl kommit. Det löser sig liksom.

Snart över

0 Läs mer >>

Gör ett nytt försök. En sådan kanin från lekvira skulle jag vilja ha till bebisen.

Gör ett nytt försök

0 Läs mer >>

http://www.lekvira.se/dockor/maileg/medium-kaniner/medium-bunny-flicka-46cm/" target="_blank">http://www.lekvira.se/images/article/160x160/getimageaspx_3.jpg" border="0" alt="LekVira.se - Medium Bunny flicka 46cm" /> en sådan skulle jag vilja köpa till bebisen:)

Kanin