0 Läs mer >>
Posten var rolig idag:) dagiskorten på barnen har kommit! Selma ser lite morsk ut men dom är fina. 


Dagiskort

0 Läs mer >>
Vi har varit i Ronneby idag:) haft en toppendag! Hur mysigt som helst hos Bosse och Lisa. Wille och Ellie var med där så det blev massa bus:D Anna och Christian kom med lite senare för dom hade sovit på hotell inatt efter ett bröllop igår. Lisa bjöd på middag och eftermiddags fika. Det är så lätt att åka dit så jag fattar inte varför vi inte gör det oftare? Får väl se till att få tummen ur lite oftare och åka bort! 

Ronneby

0 Läs mer >>
Johannes har varit här på besök idag:) roligt när han kommer och Jacob blir så glad! Jacob fick födelsedagspresent med vilket han tyckte var toppen:) hade dock gärna velat ha fler pressenter busen. 
Jacob tyckte det var super att hoppa studsmatta med Johannes:) 
Märks på Johannes att han tycker det är mysigt att komma hit och träffa småsyskonen. Saknar nog lite att bo här samtidigt som han tycket det är skönt att rå sig själv. Roligt att ha honom här iaf. 

Besök

0 Läs mer >>
Uffe kom hem i eftermiddags. En dag sent men så efterlängtad! Så ikväll har vi haft fredagsmys med kålpudding sås och potatis. Efter det har vi festat på lösgodis i tv-soffan. Selma är gnällig som tusan och har ont i munnen tror jag. Börjar nästan fundera på om man ska ringa BVC för en extra vägning för hon kladdar med maten och kräks eftersom hon sväljer mycket saliv när hon dreglar så mycket som hon gör nu... Får se hur det blir efter helgen. 

Fredagsmys

0 Läs mer >>
Var i Linderöd och shoppade idag med barnen:) sista helgen som rea huset är öppet så jag passade på. 3 klänningar, en bolero och en svart vardagströja. 1400kr fattigare men vad gör det;) Linderöd

0 Läs mer >>
Jacob fick fler paket i eftermiddag på Nytäppsvägen men hade gärna velat ha fler:) Selma fick med ett par söta skor:) 

En mysig födelsedag för stora killen<3 

När vi kom hem hade snickaren som ska byta taket varit här och satt upp bygnadsställningen så nu är taket snart på g:)! 


Paket

0 Läs mer >>
Idag fyller min lille fis 4 år! Kan inte fatta det riktigt men så är det:) så stor och duktig är han våran fina kille. Började dagen med lite paket öppning i sängen imorse 
Han hade ju redan fått studsmattan av oss och gammelmormor så det blev bara lite små paket. Har lovat honom ett till i eftermiddag och sen får han ett imorgon av Uffe. 
I eftermiddag ska vi till Nytäppsvägen för lite mera födelsedagsfirande:) 

Jacob 4

0 Läs mer >>
Jacob valde kvällsmat idag. Vitlöksbröd efter hans önskemål. Han ville ha det och eftersom att han fyller 4år imorgon tyckte jag att vi kunde lyxa till det med en myskväll med vitlöksbröd ikväll:) 

Jacobs val

0 Läs mer >>
Selma och jag har provat på babysång i träne idag. Hur mysigt som helst! Selma tyckte det var mysigt när vi sjöng osv. Riktigt uppskattat:) 

Babysång

0 Läs mer >>
Har ju glömt att berätta att jag och Selma har fått plats i kyrkans babyrytmik grupp:) så roligt! Längtar tills vi börjar nästa vecka! 

Vi ska även åka till träne imorgon och prova på babysång där är det tänkt. Men nu är det John Blund som kommer ha min förhoppningsvis odelade uppmärksamhet i några timmar framöver. 

Babyrytmik

0 Läs mer >>
Då var julpysslet igång. Julgranskulor ska målas till släkten. 6st hann vi med ikväll får se när vi tar resten. 

Julpyssel

0 Läs mer >>
Har varit och lämnat kläder på BUS hos Jessica. Så skönt att slippa hålla på med allt. Bara att sortera och köra iväg sen kan vi förhoppningsvis köra dit och få en liten slant om 2 månader. Toppen tycker jag! Är för bekväm för att hålla på att annonsera och försöka sälja kläderna själv. Så jag tycker det är toppen att hon ska öppna sin affär nu. Så nästa vecka kommer vi garanterat att göra ett besök för jag gjorde en tjuvkik i butiken och där var så mycket fint och billigt! 

BUS