0 Läs mer >>
Igår var Jacob och Uffe på Sebastians 30års fest. Jag och Selma stannade hemma då jag var helt off. 

Idag är jag bara halvt off och har varit med i Nosaby och haft trevligt. Tälten har rivits och vi har ätit och haft mysigt. Jacob har lekt med Elsa och åkt traktor:) 

Söndag

0 Läs mer >>
Dagisfoto stod på schemat idag. Hoppas dom blev bra:) men det brukar dom bli så det går nog bra. 

Jacob har hittat sin platta så nu spelas Angry Birds för fulla muggar! 

Dagisfoto

0 Läs mer >>
Nu bakas det tårtor för fulla muggar! Vi ska ju fixa tårtorna tillhelgens fest och eftersom dom ska vara länge i ugnen gäller det att börja i tid:) 

Idag kom även paketet med barnens höstkläder. Äntligen! 

Selmas kläder<3 

Jacobs kläder:) Angry Birds var ju klart favoriterna:) 

Tårtor och kläder

0 Läs mer >>
Inskolningen fortsätter. Selma blir lite mammig när hon ser mig men blir inte ledsen om hon inte ser mig så det går bra:) 
Vill ju gärna prova dom stora cyklarna men det är ju svårt... 

Har även provat nya vagnen idag:) 


Vagn

0 Läs mer >>
Första dagen för Selma på vram idag och det går hur bra som helst. Hon blir lite trött när det närmar sig lunch men det är så det är. Hon kommer in i rutinerna snart sen kommer det gå hur bra som helst:) 

Jacob har övat lite på att cykla idag med. Lite varje gång vi är på Nytäppsv så lär han sig snart. Tror han skulle kunna ta av stödhjulen nu men jag har svårt att springa med honom så vi får se hur vi gör... 

Förskola

0 Läs mer >>
Jag och barnen har varit på dop idag. Lille Anton skulle döpas
Väldigt fint dop<3 dock jobbigt med högmässa... Men barnen var sååå duktiga! Roligt att dom var så snälla i kyrkan även om det tog lång tid och var tråkigt för dom. 

Antons doppresent som jag pysslat med:) 

Dop

0 Läs mer >>
Fest

0 Läs mer >>
Jag har fixat blomman till kvällens 40åra fest. Riktigt nöjd! Mamma du kan bli blommorist sa Jacob <3 


Blomma

0 Läs mer >>
Fantastiskt! Är ju väldigt bortskämd med att våra barn sover nattetid. Tyvärr inte inatt... Jacob kom in 3 och skulle ha täcket fixat. Suck... Jaja upp och fixa det bara och sen somna om 4.46 kom han igen.... Kissat i sängen. Jippi liksom. Upp och göra vid det och under tiden lyckas han väcka Selma som sätter igång och skriker som en stucken gris. Blandar välling till henne och skickar Jacob i säng igen. 
Härligt sånt händer när man verkligen behöver sova... Mosters 40års fest ikväll. Jaja nu gör vi ett nytt försök. Godnatt! 

Underbar natt...Inte!

0 Läs mer >>
Uffe kom hem i fm. Jacob har varit på dagis idag. Jag har pysslat lite med mosters 40års present som ska färdigställas imorgon. Har även gjort färdigt Antons doppresent. Bilder kommer dock inte förän paketerna är överlämnade. Anna var inom och sa hej en runda med. Kolla läget med syskonbarnen efter hennes semester :) 

Fredag

0 Läs mer >>
Full rulle idag med. Skola för mig, dagis och barnvakt för barnen. Sen blev det hem och plugga lite innan vi kört Johannes till tåget. Jacob blev superledsen när han åkte så jag fick muta med McDonalds...

Tåg

0 Läs mer >>
Kanondag idag altså! 
Skolan börja idag så Jacob åkte tidigt till dagis och Selma har varit hos farmor. När jag var i skolan ringde förskolechefen och berättade att vi fått plats till Selma på vram! Så underbart! Lyckan är total liksom:) 

Våran lilla dagistjej <3 

Johannes kom hem ikväll och Jacob har varit i himmelriket hela kvällen:) 

Selma har sorterat i köket...


Vilken dag!