0 Läs mer >>
Selma och jag var uppe först idag. Sen kom Uffe som skulle på provtagning idag. Jacob tog sovmorgon:) lugn förmiddag blev det. När Uffe kom hem började han tömma det som ska bli toalett i hallen och sen tog vi en tur till byggmax och köpte lite panel och golv. Så nu är vi på g igen med huset:) 
Imorgon ska Uffe hjälpa till att flytta Annas säng och sen ska vi hämta Felicia som kommer med tåget för en dag i Tollarp. 
Fick en inbjudan till bröllop i augusti med idag så det ser vi fram emot:) 

Bygg

0 Läs mer >>
Äntligen! Idag kom Selma och jag iväg till babyrytmiken i vvram. 1a gången sen jul. Roligt att komma iväg dit igen men det märks tydligt att madame börjar bli äldre och har inte riktigt tid att sjunga. Men så är det vi gör det bästa av situationen. 
Uffe var och fick avgasröret bytt på Volvon idag. Kanon att det blev gjort direkt! Provtagning för Uffe imorgon och läkaren på måndag så hoppas vi han snart är pigg igen. 
Gympa för Jacob ikväll och under tiden åkte jag bort till BUS och gjorde lite fynd:) en skinnjacka till Selma för 50kr och så hittade jag en snyggväst till Jacob för 40kr. Han är ju galen i sin utklädningsväst så nu fick han en riktig finväst. 

Äntligen!

0 Läs mer >>
Selma och jag kom äntligen iväg till Träne idag:) så roligt! Har verkligen saknat det när vi varit sjuka. 


I eftermiddag har vi varit på maxi och handlat. Fyllde på lite här och där. Det blev även till att köpa ett avgasrör till Volvon. Bytte ena paret skor jag köpte till Jacob igår som var för smala. Köpte även nya gummistövlar till honom då dom andra var lite små även om han sa dom passade. 

Träne

0 Läs mer >>
När Jacob var på dagis har Selma och jag haft full rulle. Vi var först hos farmor och beställde lite fler foto. Sen bar det in till stan och köpte skor till Jacob. Tyvärr passade inte det ena paret så de får vi byta men så kan det gå. Var även inom leksaksaffären och köpte födelsedagspresent till Emil. Även 2 nya pussel till Jacob fick följa med hem:) 

Tisdag

0 Läs mer >>
Full rulle idag! 
Först några timmars lek med Kevin i fm. Härligt! Lunch hos farmor sen åkte Selma och jag på föräldragrupp på BVC medan Jacob stannade kvar hos farmor och lekte. 

Ätit lite plättar hos farmor och nu sitter jag och ska ladda upp foto som ska framkallas. 

Måndag

0 Läs mer >>
Första religionsuppgiften inlämnad. Tjoho!!! Hoppas bara den blir godkänd med... 
Inga större under som hänt idag. Största bedriften var väl att försöka fixa till Jacobs hår som han klippte lite kreativt igår. Som tur var kom Uffe på honom innan han anlagt helt ny frisyr... Jag har iaf försökt putsa till det lite så att det inte syns för mycket...
Full rulle står det på schemat imorgon så nu ska jag försöka somna mellan Uffes snarkningar...ZzzzZzzzZzz

1a

0 Läs mer >>
OS har stått på programmet idag. Inget avancerat alls. Uffe lagade flygande Jakob idag och det var sååå gott! Kvällen fortsätter med melodifestivalen sen får vi se vad som händer imorgon. 

Slapp

0 Läs mer >>
När Jacob och jag bakade i fm kom ett sms från Kevin som ville leka i floraparken. Vi hade precis slagit ihop ingredienserna så vi fick planera in playdaten till eftermiddag istället. Sega chokladkakor blev det av bakandet:) 
1,5 timme bus och lek i full fart blev det i eftermiddag. Pojkarna hade verkligen roligt! 
Här leks det bockarna bruse:) 


Flora

0 Läs mer >>
Idag har det varit plugg för hela slanten när lilleman var på dagis. Börjar se slutet på tunneln gällande första religionsuppgiften. Så skönt! Hoppas kunna göra den färdig imorgon så jag kan få in den innan helgen. För deadline är på måndag men hare varit skönt att sätta bock för det. 

Selma har 3 tänder på g ser det ut som. Lika bra att ta alla på en gång...


Plugg

0 Läs mer >>
Idag har Selma haft premiär på gåstolen. 

Måste även visa Selmas nya skor. Så snygga! Härligt när man kan fynda på BUS:-) 

Gåstol

0 Läs mer >>
Att gå upp 1,5 timme innan väckarklockan ringer är ingen hitt! Speciellt inte när man varit van vid sovmorgon den senaste veckan när Uffe varit hemma. Men men så är det vi är vakna nu. 
Jacob har kommit in i någon inte så kul period att han ska bara ha vissa byxor typ 4 par är godkända resten ratar han. Suck! Hoppas det går över snart... 

ZzzzZzz

0 Läs mer >>
Första dagen på dagis idag efter sjukstugan här hemma. Som Jacob har längtat! Hela helgen och dagen igår frågade han om han kunde åka till dagis. Men idag var det äntligen dax. Full rulle:) 
Har lite dåligt samvete för att jag tackade nej till en playdate för Jacob i eftermiddag men jag tror inte han kommer orka med det riktigt utan behöver nog sova en stund efter dagis. Dom får busa på dagis imorgon istället. 

Dagis