0 Läs mer >>
Fick ett mail nu i eftermiddag att mina religionsböcker är skickade så jag får dom förhoppningsvis på måndag:) 

Böcker

0 Läs mer >>
Förkyld till max har jag lyckats bli och det är sååå drygt! 

Host, pust, frust

0 Läs mer >>
Snöar utav bara den idag...och yr så på 1,5 timme yr det så mycket snö på baksidan att man överhuvudtaget inte ser trappen... Så det är snöskottning som gäller idag. Både hemma och Uffe som kör traktorgrävaren så mycket han bara orkar. 
Jacob har varit på dagis idag men dom hade hållet sig inne idag och det förstår jag med tanke på vädret.
Jag körde ner med lite kläder till Jessica på Bus. Så skönt att bli av med dom:) sen blev det ju en obligatorisk kopp kaffe med:)
Selma och jag körde inte till träne idag med tanke på snöandet. 

Nu har jag fått inloggning osv till min religionskurs. Shit vilken uppgift vi har fått som första:S inte lätt kan jag säga men det löser sig. Känner dock att jag behöver så mycket tid som möjligt på mig tills den ska va inna 24/2 så jag har beställt hem böckerna idag så man kan börja så fort som möjligt! Ska skriva hen skönlitterär berättelse om 3 religioner där 3par ska bjuda varandra på middag osv. Känns inte helt lätt och så ska den vara 2-3 sidor lång. Har även konstaterat att jag inte har något Office paket på datorn... Känns lite sådär men det löser sig. 

Snö och skola

0 Läs mer >>
Farmor ringde idag och sa att det var rea på fröjds så vi körde dit när Jacob åkt till dagis. Blev en del fynd till barnen:) 


Fröjds

0 Läs mer >>
Fick hem ett brev från KOMVUX' idag. Skulle kontakta läraren för kursen för vidare info. Mailadress till läraren skulle finnas i maillistan på hemsidan. Tyvärr är det så att alla lärare utom den jag ska ha finns i listan... Så jag har mailat syon så får vi se om jag får svar imorgon annars blir det till att jaga dom på onsdag. 

Kontakt...

0 Läs mer >>
Jacob har haft Kevin här en stund idag och lekt. Busat med brandstationen och lekt massor. 

 om är verkligen varandras motpoler Jacob och Kevin. Men dom kompletterar varandra super och leker hur bra som helst:)  tyvärr tål inte Jessica Loke så det blir inte så långa stunder dom är här. Men en hel del bus och lite pizzalunch hann vi med. 

Pojkarna bus

0 Läs mer >>
Fick erbjudande om 100gratis foto från fujidirekt så tänkte att det är väl lika bra att utnyttja det. Kollade när jag framkallade vanliga foto sist. Slutet på 2010. Så det finns ju en hel del att framkalla. Men man kan ju ute ta allt på en gång. Så nu blev det 2011 bilderna. 

Foto

0 Läs mer >>
Blir inte alltid som man tänkt sig... Uffes chef ringde innan idag och sa att han inte behövde börja jobba förän imorgon bara han gjorde en online utbildning. Tyvärr blev det inte så utan 19 ringde det igen och då blev det till att packa väskan i full fart och ge sig iväg. För då hade någon av storkunderna kört slut. Tråkigt men så är det. 

Jobba

0 Läs mer >>
Jacob har varit på bio idag med mormor och morfar. Bamse såg dom. Ska ha varit riktigt bra och Jacob verkar med tycka att den varit bra. 


Bio

0 Läs mer >>
Vilken myslördag vi haft idag! Förs lite tv-mys imorse med barnprogram. Sen åkte vi till stan och klippte Jacob. En liten runda på body shop sen hämtade Uffe ut sitt andra par glasögon och justerade dom han haft ett tag nu. När vi var klara med det skulle jag på synundersökning. Ingen skillnad på synen i princip men dom gamla bågarna är slitna så det var tid att byta iaf så jag beställde ett par nya glasögon. Så om 2veckor ca kan man se bra ut igen:) 

Vi köpte tårta med hem och körde bort till Nytäppsvägen på fika. Mysigt:) 

Uffe har varit duktig och städat här hemma nu ikväll:) 

Myslördag

0 Läs mer >>
Det ringde från KOMVUX' idag:) 
Jag har kommit in på flex religion 1 så härligt! Skönt att börja plugga lite nu så det inte blir en chok till hösten om jag ska plugga heltid då... Jaja hur glad som helst iaf:) 

Skola

0 Läs mer >>
Idag var det dax att träffa Elinor, Sebastian och Elsa igen. Äntligen! Har haft en toppendag med full rulle på barnen som busat massor. Även tittat på kalvarna och kossorna:) 


Nosaby