0 Läs mer >>
Fick bra betyg på BVC för Selma hade bara tappat 50g under magsjukeperioden:) 

50g

0 Läs mer >>
Öppen förskola idag i Träne:) Jacob tyckte med det var roligt idag då där var en annan pojke med i hans ålder. Selma busade med på men blev trött. Märks att inte krafterna återvänt riktigt sen maginflensan. Har iaf fått lilla fröken att äta lite makaroniröra idag. Gick ganska bra faktiskt. 

Sen har Uffe gjort färdigt lilla toan med bara lite lister kvar:) 

Makaroniröra

0 Läs mer >>
Anna kom och sa hej en runda:) 
Uffe har jobbat med toaletten. Bara det sista med vattnet och avloppet som ska bli klart sen har vi en toa till. 
Förhoppningsvis blir det klart imorgon:) 

Söndag

0 Läs mer >>
Fick blommor av Uffe idag. 
Och så har jag planterat blommor där ute. 


Blommor blommor

0 Läs mer >>
Igår var Selma och jag på Eko med farmor. Blev en hel del fynd:) 2 stora krukor att ha på framsidan med små träd i och lite smått och gott nya leksaker till sandlådan och lite jord. En bra dag fram tills vi kör in på parkeringen vid cheapy för då vänder Selma ut och in på hela magen. Stackars lilla pyret:( 

Eko

0 Läs mer >>
Det rullar på dagarna här. Uffe och Jacob har varit på gubbdagis idag och skaffat det sista vi behöver till toaletten. Jag har gjort färdigt filten jag virkat 90*90 blev den. Riktigt nöjd faktiskt! 
Sen har jag varit och lämnat lite kläder på BUS med när jag var i farten. Snacka lite skit med är ju alltid trevligt:) 

Torsdag

0 Läs mer >>
Och nu kräks Selma igen:( stackaren och nu luktar det verkligen sjukt. Innan har kräket inte luktat så mycket men nu är det en hemsk doft. Ska ringa vdc imorgon och höra vad vi ska göra. Är rädd hon tappar väldigt mycket vikt på detta med och hon är ju redan tunn lilla gumman. 

Kass igen

0 Läs mer >>
Idag ska jag skriva prov. Håll tummarna! Kan nog det mesta men svårt när man ska skriva för en ny lärare. 

Sen blir det storhandling ala Willys. Eko överallt känns det som men så är det ibland. 

Beställde Annas examenspressent med igår. Nu är det bara födelsedagspressenten kvar...dessutom fyller hon ju år innan examen så känns som om jag börjar i fel ände men så blev det. 

Selma åt lite majskrokar igår:) 

Prov

0 Läs mer >>
Magonflensan har slagit till! Selma igår kräks och bajsat som bara den. Och nu inatt började Uffe med. Hoppas Jacob och jag kan hålla oss friska! 
Sitter uppe med Selma sen 3 och ger henne vätskeersättning när hon vaknar till lilla pyret. 

Håll alla tummar att jag klarar mig! Har prov på onsdag och röntgen imorgon. 

Maginflensa

0 Läs mer >>
Selma var kass igår:( så det blev inget flora som Jacob och jag planerat utan också hålla oss hemma och ta det lugnt. 

Idag har tjejen varit bättre och det är verkligen skönt! Fasade för maginflensa ett tag igår men nu tror jag mer på en dålig kombo av tänder och snor. Får se hur hon är imorgon helt änkelt. Pappa var här en runda med och hjälpte Uffe och Jacob att sätta upp studsmattan. Så nu är den uppe och vår gummiboll kan studsa gärnet! 

Lördag

0 Läs mer >>
Sång i vram idag som vanligt. 

Sen bar det iväg till mormor för att sortera kläder. Sorterade efter morfar. Skönt att ha det gjort och fort gick det. 

Gympa ikväll för Jacob och jag tog en liten runda till Jessica för att kolla fynd:) 

Deklarationen passade jag på att skicka in idag med. Blev en bra slant tillbaka i år med fast att jag inte jobbat så mycket. Men det är alltid välkommet med lite extra pengar även om det blev mindre än det brukar. (Skattar alltid mycket så jag garanterat slipper restskatt) 

Funderar på vad jag och barnen ska hitta på imorgon. Selma har sovit i stort set hela dagen idag och varit hängig så vi får se om hon ska bli sjuk eller bara haft en dålig dag. 

Torsdag

0 Läs mer >>
Har skickat in min ansökan till högskolan i höst. Sökte både Kristianstad och Malmö. Så nu gäller det att hålla tummarna! 

Ansökan

0 Läs mer >>
Blir inte alltid som man tänkt sig...
Förmiddagen gick enligt planerna med babysång och sen middag hos farmor. 

Sen gick det utför... Det ringde från dagis att Jacob satt ett fiskben i halsen. Fick tid på vdc. Dock ville dom inte ta det på vdc så det blev remiss till csk. Lämnade Selma hos mamma och så åkte jag och Jacob till csk. Sen när vi efter ett tag fick träffa doktorn så visar det sig att fiskbenet har släppt. Som det kan gå men skönt att han slapp det! Sen blev det Tollarp igen och mat hos mamma. 

Som det kan bli

0 Läs mer >>
Selma och jag var i Träne i fm. Jacob valde att vara hemma med Uffe. 
I em har jag städat upp i uterummet så vi har suttit där och ätit middag ikväll:) 


Då var det måndag

0 Läs mer >>
Ligger i sängen och funderar. Har precis varit nere och druckit slemlösande för att försöka bota förkylningen som hotar att invadera mig... 
Funderar lite på allt möjligt. Hur vi ska göra med barnens rum när de ska renoveras. Och hur vi ska lösa en plugghörna till mig om det kommer behövas till hösten osv. Jacob ska ju ha rummet ovanför trappen. Selma får Jacobs nuvarande rum. Sen blir det nog en sovalkov till Felicia i hallen här uppe om hon inte vill sova i ludan vill säga. När Selma flyttar till eget rum blir där ju en hörna i vårat sovrum där spjälsängen stått som skulle kunna bli plugghörna. Sen skulle jag väl egentligen velat ha ner ljus naturligt när jag ska plugga men det löser sig iaf. Finns ju gott om lampor. 

Funderar

0 Läs mer >>
Kalas för Gunnel idag. Hon blev glad för presenten. 


80år