0 Läs mer >>
La ut en bild på matvrak idag på fb 
och nu ikväll var där en som skrev som blivit av med sin katt för några månader sedan. Håll tummarna för att det är matvrak för imorgon kommer dom och kollar. 

Matvrak

0 Läs mer >>
ABBA och Waterloo på Ronneby brunn kanon kväll! Och tack Anna för batnvaktshjälpen:) <3 Waterloo

0 Läs mer >>
Lekoseum och sen vidare till stan och lite mat på trendie efter att jag varit hos frissan. Sen har jag stekt köttbullar till barnen och Anna imorgon. 

Lekoseum

0 Läs mer >>
Jacob har pyntat årets pepparkakshus och döpt det till spökhuset 

Pepparkakshus

0 Läs mer >>
Nu är det adventmys I vårat hus:) 

Advent

0 Läs mer >>
Har varit på brevidgång idag. Gick super tyckte jag. Imorgon likadant och sen blev det in i hetluften direkt på fredag. Härligt! Har fått lite timmar med i december. Mest resurstimmar så det är inga långa pass men det gör inget. Skönt att komma igång:) 

Jobb

0 Läs mer >>
Stackars mammas lille kille! Han är inne i någon fas nu och vill inte bli lämnad. På dagis blir han ledsen och ikväll vaknade han vid 22 och gick ner för att kolla så att vi var kvar. Vet inte riktigt vad man ska göra för att det ska bli bättre men vi kommer väl på något. 


Stackars liten

0 Läs mer >>
Farsdagsfika hos pappa igår. Kom dock på nu att vi missade alla paketöppningarna men det gick bra iaf... Avslutar med Jacobs selfie från paddan 

Farsdag

0 Läs mer >>
Fick mitt arbetsgivarintyg idag så skönt. Nu är allt klart från macken och nu är jag liksom vidare. Har väl iofs varit det sen jag gick på mammaledigheten med Selma men nu är det officiellt eller hur man säger. Skönt är det iaf. Skickade vidare både arbetsgivarintyget och betygen från omvårdnadsprogrammet till chefen för hon hade lite problem med hur jag ska lönesättas. Men det blir bra i vilket fall som. Får väl förhoppningsvis mer än från Fkassan iaf. Brevidgång bokade :D 

Arbetsgivarintyg

0 Läs mer >>
Fortsatt flyt:D idag pratade jag med chefen. Kommer bli kanon detta. Hon skulle begära ut från brotsregistret vilket de alltid gör sen när det var klart kan jag börja gå brevid:D så imorgon ska jag ringa och boka brevidgång förhoppningsvis redan i slutet på nästa vecka. Sen frågade hon om jag kunde tänka mig att vara vikarie i andra daglig verksamhet med och inte bara i Tollarp GIVETVIS! Dock börjar vi med Tollarp så utökar vi eftersom:D 

Flyyyyt

0 Läs mer >>
Blev såååå GLAD i em när det ringde från aktivitetshuset idag! Jag ska ringa chefen imorgon och sen ska det bli klart att jag får vara timvikarie:D så härligt! 
Ja det blir väl något möte med chefen och lite pappersfix innan det är helt klart men det gör inget. 

GLAD!

0 Läs mer >>


En eftermiddag i floraparken 

Floraparken