0 Läs mer >>
Sista uppgiften i specialpedagogik gjord och inskickad nu:) så skönt! Bara 2 redovisningar kvar imorgon och på torsdag.
Vi fick hem ved ikväll. Skönt att ha fått hem det! Nu ska den bara staplas in...mindre kul men det tar vi imorgon eller så... 

Inskickad

0 Läs mer >>
Söndag har vi slappat och fixat hela dagen. Byggt lego, satt upp lampa och cd-spelare, tittat på film mm 

Inte så värst produktivt men mysigt <3 

Det blir Träne idag (måndag) och sen blir det att begrava mig i skolböckerna tills sista arbetet är inskickat. Längtar till torsdag eftermiddag när kursen är klar! 

Fix

0 Läs mer >>
Ingen vanlig dag idag. För idag är Jacobs 5års dag. Hurra hurra hurra! 
Skönsång imorse och paket. En minitraktor av Selma och en mini iPad av oss och mormor :) glad kille som dock velat ha kalas idag men det blir imorgon så han får vänta en dag till. Riktig höjdare att både Victor och Johannes och farmor Sigbrit ringde och grattade och så hämtade vi ju Felicia vid tåget. Hon ska vara här över kalaset imorgon. 

Födelsedag

0 Läs mer >>
Kevin har varit här och lekt i eftermiddag. Jessica och jag fikade:) ja barnen fikade med men mest vi... Jacob fick födelsedagspresent från Kevin med idag:) en drake och en pyssel/målarbok. 


Lek och paket

0 Läs mer >>
Öppen förskola idag som vanligt på måndagar barnen målade gipsfigurer som ska bli kylskåpsmagneter❤️ 

Träne

0 Läs mer >>
Dagisfotona kom idag💕
Fina busungarna även fast Selma ser vild ut på den enskilda bilden...

Dagisfoto

0 Läs mer >>
Igår cyklade barnen på olika nivå men roligt hade dom:) 
Idag hade jag och barnen farmor med oss till Maxi för storhandling. 4,5säckar pant så vi hade lite att roa oss med! 
Sen har Jacob lekt hos farmor i eftermiddag. Dessutom har jag fått bromsarna fixade på bilen idag. Tack <3 

Lördag

0 Läs mer >>
Selma fortsatt sliten men piggar på sig. Blir mormor som underhåller henne imorgon när jag är i skolan. Jacob får vara på dagis som vanligt men Selma orkar inte riktigt med det tempot ännu. Får se hur det blir på torsdag annars får hon nog vara hos farmor. Men det tar vi då. 

Uffe har bakat idag med han har kommit in i ett riktigt stimm! 

Jag har suttit och skrivit rent anteckningar mest hela dagen. Behöver komma igång med arbetena med som ska in snart men svårt när Selma inte är riktigt kry. 

Selma lekte lite med dockmöbler i em. Har ingen docka som passar till men det spelar ingen roll. 

Tisdag

0 Läs mer >>
Uffe har varit och fixat med min bil idag tyvärr behöver bromsarna fixas till. Så tråkigt vi har ju liksom annat att lägga pengarna på! 

I övrigt har jag skickat in ett arbete och en fältstudie. Sen passade jag på att skicka ett personligt brev och ett cv till aktivitetshuset i Tollarp där jag gjorde min fältstudie i fredags. Behöver dom en vikarie är det bara att höra av sig! 

Bil

0 Läs mer >>
Verkar som att lilla hönan här hemma dragit på sig falsk krupp. Har hållit på hela kvällen. Blev bättre när jag var ute med henne en stund och nu kör vi ac i sovrummet och hoppas på att hon kan sova resten av natten! Har flyttat hennes säng med så den står mot fotändan av vår säng så man hör henne bättre. Så det lär ju inte bli något Träne imorgon för våran del:( tråkigt! Hoppas hon piggat på sig snappat nu lilla loppan lus! 

Falsk krupp?

0 Läs mer >>
Selma och jag tog en liten loppisrunda i fm. Mysigt att vara iväg med bara henne en stund. Fyndade ett par skor till Jacob för 55kr! 
Så snygga och han gillade dom direkt:) kanon att slippa knyta och knäppa bara att hoppa i. 

Farmor var här på fika en runda och så plockade hon lite äpple:) skönt dom kommer till nytta och skönt att vi blir av med dom! 

Nu ska jag sova:) imorgon står röstning på schemat sen får vi se vad som händer. 

Loppis lördag

0 Läs mer >>
Skola som vanligt så upp tidigt och iväg. Ganska meningslöst idag dock men så är det. Fältstuder imorgon på 2ställe:) hoppas det går bra. 

Uffe har gått all in i köket i em både kålpudding och bakat tekakor. Så gott!!! 


Full rulle

0 Läs mer >>
Uffe kom hem imorse lite senare än beräknat men så blir det ibland.(skulle kommit igår) Jag har varit i skolan och det rullar på. Studiebesöket imorgon blev flyttat till fredag men det gör inte mig något. 

Jacob har gympat ikväll och han tycker det är såå roligt! 


Onsdag

0 Läs mer >>
Plugg plugg plugg har dagen inneburit idag. Har skrivit klart ett arbete idag som bara ska redigeras sen kan det skickas in. sen är det 2fältstudier med som ska göras idag... 

Plugg

0 Läs mer >>
Vi var i Träne idag på öppen förskola. Så roligt! Barnen gillade det och allt var kanon. Jacob lekte mycket med bilar och spelade fotbollsspel med Heléne. Selma målade med fingerfärg :) 


Öppenförskola

0 Läs mer >>
Härlig helg:) Jacob lärde sig cykla i fredags! Och Uffe kom hem tidigt från jobbet:) härligt! 

Igår var Jacob och Uffe på bio och såg draktämjarna eller vad den hette. Jag och Selma lagade köttgryta. 


Dagens meny med biff, sås, potatis. Så gott och såsen blev kanon:) dock blev jag som vanligt kass i magen. Att jag inte lär mig! Kan inte äta sås med för mycket mjölk/grädde i... Men men nu är det ätit så bara att gilla läget. 

Helg!