0 Läs mer >>

Våran son har skaffat sig en väldigt trevlig vana tycker jag. Han sover till 8.15 numera och jag tycker det är UNDERBART! Så vi har som sagt tagit sovmorgon dom senaste dagarna och har även varit flitiga och motionerat. Men idag blev det ingen runda med vagnen känns inte så mmotiverande i detta vädret.
Har varit borta hos mamma och pappa en runda idag och fixat med Alfreds födelsedagspaket till imorgon. Nu sover Jacob i bilen och jag har förberätt kvällens middag. Det blir Taco ikväll och mys i Tv soffan för mig,gubben, tösen och sonen. Ska bli en skön kväll :)

Trevlig Valborg :)

Valborg

4 Läs mer >>
Jag har fått ett änglabrev idag :) Det börjar imorgon ska bli spännande att välkomna dom in i mitt hem. Även om jag redan har mycket änglar som rör sig i huset ska det bli spännande att se hur det kommer gå. Ska fundera ut 3 önskningar jag vill ha hjälp med och även fundera ut 3vänner jag kan skicka änglarna vidare till.

Spännande att se om det kommer hända något speciellt under de 5 dagarna änglarna ska vara hos mig och om jag kommer få hjälp med mina önskningar.

Jag vet ju redan att jag har änglar här som rör sig i huset. Hör dom ibland känner deras närvro... I lägenheten jag bodde i innan satt ofta en av mina änglar och gungade i min gungstol. Jag tycker sånt är jättespännande och tryggt. Jag vet att dom är med alltid jag är aldrig ensam.

Änglabrev

0 Läs mer >>
Idag har vi varit på långpromenad :) gick till macken och skulle hämta mitt arbetsgivarintyg men det var inte färdigt så då fick Jacob intaga lite korv och mos inte världens nyttigaste middag men han gillade det. En gång dör han ju inte av att får det. Sen var vi hemma hon mamma och så fick Jacob ett par joggingbyxor som mamma sytt. Var och kollade lite i den nya leksaksaffären också har nämligen en kusin som ska ha kalas på lördag. Men jag tyckte inte dom hade något som passade honom tyvärr. Massor av saker som till Jacob men sen tyckte jag att det var lite tunt sortiment till typ 4åringar. Nåja det löser sig säkert paket ska han få.

Promenad

0 Läs mer >>
Då var det dax att sälja barnvagnen vi var och köpte igår :( den kommer inte överens med min kropp. Vi funkar inte ihop och en av oss måste lämna huset då får det bli vagnen... Synd för jag gillar den. Men numera finns den på Blocket.se för den som är intresserad.

Sälja Barnvagn.

0 Läs mer >>
Då har man fått skaffa sig en ny dator. Den gamla behagade nämligen inte starta imorse. Så nu har jag en sprillans ny Hp Laptop och leker med. Hoppas den kommer vara värd pengarna men det tror jag. Ska snart ha en utredning på hur det fungerar att koppla in den till TVn osv. Är inte så bra på dethär med datorer och koppla till Tv osv...men det fixar sig nog.

Ny dator :)

0 Läs mer >>
Vi ska snart åka mot Trelleborg oc titta på en ny barnvagn till skrutten. Han växer ju så det knakar och det är bara att inse att den vagnen han har nu är förliten för honom. Han kan nämligen inte ligga och sova i vagnen längre. Så då får vi se om vi kan få tag i en annan vagn. Lite vemodigt med tanke på att jag älskar den vagnen men det är ju inte bara för mig den ska fungera. Har hittat en vag i Trelleborg nu av samma märke som den vi har 1år gammal som dom säljer för 1500kr så vi ska åka och titta på den. Där var även mjuklift med till den så då har vi vagn till nästa barn från början om vi köper denna. Men det är svåer med vagnar dom ska vara lätta att köra och lasta dom ska vara bekväma och ha gott om plats för barnet. Inte alltid lätt att förena. Håller tummarna för vagnen i Trelleborg!

Trelleborg = barnvagn...

0 Läs mer >>
Vi håller ju på att renovera lite överallt i huset som ni säkert vet. Nu e alla fönsterna bytta utom ett och så håller vi på med panelen på södergaveln. Tyvärr fick vi en lite tråkig överraskning när Uffe rev bort det gamla i lördags. Syllan var rutten på södergaveln :( Nåja in och köpa virke söndag morgon efter att Uffe inspekterat och konstaterat hur mycket som behövde bytas. Tur man har en händig gubbe :) Massa extra arbete men nu är vi på banan igen och Uffe spikar panel för glatta livet. Sen imorgon håller vi tummarna för att det ska vara uppehåll så vi kan måla en runda.

Huset

0 Läs mer >>
Igår var vi inne i stan och hämtade Johannes hos Andre. Jacob fick träffa sin storebror som han inte sett på ganska länge men jag kan ju lugnt säga att Jacob gillar sin storebror skarpt! :)








Jacob och storebror

1 Läs mer >>
Det blev en trevlig utekväll igår. :) Synd bara att en vän till mig hade fått lite för mycket att dricka och öppnade truten lite mer än hon borde gjort på vägen in i taxin. Det dämpade helt klart mitt intryck av kvällen :( Att få höra hela vägen in i taxin att vi ska inte skaffa fler barn för vårat förhållande inte kommer hålla. Hon tror inte på det, jag kommer bli själv med barnen och då är det bäst jag bara har ett. Det retar mig ett sånt beteende! Bara för att hon aldrig lyckats behålla en man någon längre tid. Så betyder väl inte det att vi ska skilja oss!

Bara för att Uffe är 27år äldre än mig behöver det väl inte betyda att vi inte kan vara lyckla tillsammans? Blit så irriterad på hennes beteenede!!! Ska säga till henne att hennes uppriktig het kan hon hålla för sig själv i den frågan. Den är inget jag är intresserad av.

Utekväll...

0 Läs mer >>
Tror folk i allmänhet att vi shar skaffat 7sitsig bil för att få köra fyllataxi? Vi ska ju iväg och dansa ikväll och vi har sagt att vi kan köra. Men nu kan folk inte lämna besked om dom ska med eller inte. Vi är 4 som bestämt att vi ska åka. Men det finns 3st som inte kan lämna besked. Så nu har jag bestämt att jag har 5 säten i min bil tänker inte plocka fram några extresäten till folk som inte kan lämna besked utan då får dom själva ordna skjuts. Har ju extrestolarna i ett kryputrymme där uppe och det tar ett tag att plocka fram dom och ska dom fram vill man helst veta det lite innan det är dax att köra. Så nu är det 5 säten i bilen och så kommer det förbli om dom inte kan lämna besked inom 30min. Fy fan vilken BITCH jag är :)

7sitsig bil för fylle...

0 Läs mer >>
Ikväll ska vi ut och ha roligt :) vi ska dansa till Playtones på Sommarlust. Ska bli jätterloigt och vi ser fram emot detta både Uffe och jag. Jacob ska sova över hos mormor, morfar, morbror och moster inatt. Så där lär bli full rulle. Imorgon ska i hämta Johannes i stan med. Spännande att se hur länge han stannar...han har varit i Jönköping, Stockholm,Uppsala nu i ca 1 månad så man får väl se. Ska iaf bli roligt att han kommer.

Playtones

0 Läs mer >>

Har först och främst jobbat i förmiddag. Sen var det mat och dusch när jag kom hem och sen bar det av till Huaröd och Lotta för att fotografera Jacob. Resultatet kommer här på söndag skulle jag tro när hon har hunnit redigera bilderna osv. Han är ju en riktig terrorist den lilla krabaten och han har visat upp all sin energi idag i Huaröd och alla sina konset ;)
Nu sover han gott i sin säng totalt slutkörd. Hoppas bara han tar sovmorgon imorgon. Jag vill så gärna sova länge imorgon!

Fotografering

1 Läs mer >>
Nu har min underbara man gjort värklighet av hotet och tagit fram massagebänken. Det var VÄLBEHÖVLIGT! Men det har liksom inte hunnits med dom senaste veckorna. Har varit så mycket med fönster och husvärdering jobb och gud vet allt. Så min kropp är väl inte i så särskillt gott skick just nu men massagen gjorde inte riktigt så ont som jag hade väntat mig. Och det vet ju possitivt med tanke på att jag den senaste veckan haft svårt att ta mig upp ur soffan hemma och för att inte tala om från golvet. Synd om Jacob med när hans mamma är såhär för jag undviker ju att sätta mig på golvet och leka med honom när jag vet hur ont det kommer att göra att resa mig igen och hur svårt det kommer vara. Hoppas kroppen blir lite bättre nu efter massagen iaf.

Massage

0 Läs mer >>
Då var det dax för jobb igen. Är med lite hatkärlek man går till jobbet. För jag trivs verkligen älskar kundkontakten och behöver lite andrum hemmifrån i och med det blir så intensivt med Jacob när Uffe jobbar. Jag behöver verkligen lite paus hemifrån och från Jacob för att kunna vara en bra mamma till honom. Men det är ju helt klart lite frustrerande att behöva ställa klockan och gå upp och göra sig färdig för jobbet när Jacob för en gångs skull tar sovmorgon. Men idag hoppsa jag verkligen Jacob sover länge för Uffe var inte hemma och la sig förän närmre 3 tror jag så han behöver ju få sova några timmar.

Jobba

0 Läs mer >>
Mamma ringde idag hon hade hittat en begagnad bilbarnstol som troligtvis skulle kunna passa i våran bil :) Det är ju så att vi har bilar med väldigt korta bläten så tyvärr är det väldigt svårt med bilbarnstolar :( Men hon hade hittat en och det är efterföljaren till den stolen vi har nu så det var kanon och den var jättefin. Dock får Uffe och jag hjälpas åt att montera den för det var lite klurit...

Mamma bjöd på middag med när vi var där ikväll Kyckling och ris och sallad jättegott! Skönt att slippa laga mat med och helst när man är ensam för det är så tråkigt att bara laga mat till en person.

Uffe kommer hem någon gång inatt. Han fick ju avbryta sitt jobbpass när det var husvärdering så han får jobba länge inatt stackaren. Han måste ju upp tidigt med Jacob imorgon för jag börjar jobba kl 7 men det är väl bara att hoppas på att Jacob tar en av sina få sovmornar. Annars kommer jag ha ett lik till man när jag kommer hem ;)

Bilbarnstol

1 Läs mer >>
Nu i eftermiddag har vi haft husvärdering. Vi har ansökt om ett lån för att bunta ihop lite skulder och även för att kunna byta taket på huset. Så nu har vi hållt på och fixat och donat i huset och på utsidan så mycket vi har hunnit och orkat i ca en vecka nu. Trodde inte i våra vildaste fantasier att vi skulle få huser värderat redan innom en vecka!

Nåja nu har mäklaren varit här. Hon lät väldigt possitiv och trevlig men tyvärr fick både Uffe och jag dåliga vibbar... Kändes som en sån som pratar fint och snällt och när man vänder ryggen till har hon redan bestämt vad hon ska värdera huset till innan hon ens gick in... :( Men vi får väl fortsätta hoppas och hålla tummarna fram tills dess att vi får ett besked.

Känns tyvärr som man får börja om och fundera över om det finns några andra lösningar som kan förbättra våran situation...Känns lite döfött faktiskt. Vi har kämpat i motvind ganska länge nu och känns inte som om det kommer sluta blåsa på länge. Men men vi har varandra, vi har ett hem vi trivs i och en underbar son. Vi får vara glada för det så länge och fortsätta kämpa.

Husvärderingen...