0 Läs mer >>

Nu har vi (Uffe) återupptagit bygget. Börjat riva ner panel och puts på väggen. Och nu när panelen är nere upptäcker vi att syllen är rutten:( suck! Men men inget att göra åt. Blir dock en del mer arbete när den ska bytas och lite extra mtrl men så är det. Det är liksom inte värt att fuska med.

Har hämtat ut nästa omgång pergotime idag så på söndag kör jag igång med dom. Måste ringa och boka tid till progesteron provet med. Det ska tas samma dag som vi ska åka på semester. Perfekt! Annars hade vi kanske blivit tvungna att stanna hemma från semestern.

I övrigt är lilleman bättre idag och har sovit bättre inatt:) han och jag kokar jordgubbskräm till lunch. Mumsigt!

Bygget

0 Läs mer >>

Idag har Jacob möblerat sin borg med utemöblerna som mamma köpte till honom.

Möblerat

0 Läs mer >>

Onsdag idag och är ganska fräsch med tanke på att Jacob och jag sov på golvet inatt. Hamnade där efter många om och men och somnade till Hedvig och ugglan.
Idag har vi varit i stan en sväng. Jacob fick ju inte följa med i affärerna men vi satt i bilen och det gick bra. Blev en såg till lecablocken och en annan maskin och en putsspade.
Det fick även bli en tur till maxi då Jacob behövde pyjamas nu när han har vattenkoppor. Ville ha en med långa ärmar och långa ben med mudd vid fötterna. Men det är ju inte riktigt säsong för det. Så det slutade med att jag fick köpa tights till honom att sova i. Ska ha det för att han inte ska komma åt att klia så mycket. Verkar bra ännu så länge:)

Onsdag

0 Läs mer >>

Verkar bli en natt på soffan för mig och Jacob då han är lugn här nere men så fort vi går upp blir han hysterisk. Jätteledsen och kliar som besatt! Stackare:(

Soffan

0 Läs mer >>

Lilla hjärtat har verkligen svårt att komma till ro nu när han har vattenkoppor. Han somnade när vi kom hem sov ca en timme sen börjar det klia och då blir han ledsen och sen är det kasst:( just nu sitter jag på golvet på hans rum. Försöker ha honom att sova i sin säng i och med att Uffe kommer hem inatt. Får se hur det går...

Komma till ro

0 Läs mer >>

Vattenkopps smörja kan verkligen rekommendera den:)

Tips

0 Läs mer >>

Vattenkopporna kliar som tusan på lilla <3 han kan inte sova ordentligt när det kliar:( jobbigt för honom men inget att göra åt. Vi myser mest vid TVn och slappar. Idag har vi bakat en rabarberpaj med. Nytt recept så vi får se om den är ätbar.

Tisdag

0 Läs mer >>

Idag kör vi vattenkopps VAB lilleman är väldigt prickig men på ganska gott humör faktiskt. Tröttare än vanligt men det får man ju räkna med. Och peppar peppar så lider han inte jättemycket av kopporna ännu iaf. Håller tummarna att ert förblir så.

Vattenkopps VAB

0 Läs mer >>

I eftermiddag har Jacob och jag mest slappat faktiskt planterade lite i kärlen jag fick men annars var det lugnt.

Åkte hem till Nytäppsvägen med ikväll och åt mat och firade morsdag:) varmrökt lax stod på menyn och tårta till efterrätt. Mumsigt! Ingen bingovinst tyvärr.

Eftermiddagen

0 Läs mer >>

Då har Jacob fått vattenkoppor. Någon som vill smittas?

Vattenkoppor

0 Läs mer >>

Morsdag:) har fått fina presenter och sovmorgon idag. Fick 3 fina planteringskärl och en lila planteringsspade, en lila kratta och en lila säckatör. Av mitt lilla <3. Fick även en egenkompinerad cd av Felicia:) mysmorgon med familjen nu innan Uffe och Felicia ska åka.

Morsdag

0 Läs mer >>

Denna dagen började fel! Ingen hade talat om för mig att vi skulle jobba 8-15 idag istället för 10-15 som jag trodde. Så Daniel ringde 8.10 och frågade var jag var. Hemma i sängen. Zzzz Jaja det var ju bara att gå upp. Då vaknar Jacob och blir förtvivlad för att mamma ska åka iväg och han vill åka med mig till jobbet mm... Efter lite om och men lugnade han sig iaf och jag kom till jobbet 8.30. Men är sååååå trötttt!

Fel fel fel

0 Läs mer >>

Idag har schemat varit fullt!
Först jobb sen utvecklingssamtal på dagis. Gick hur bra som helst:) våran kille är så duktig! Ja utöver att han är lite strulig med maten men det var ju ingen nyhet precis. Och att pottan inte är något större intresse var vi med medvetna om. Till hösten ska våran lilla fis flytta upp på lingon. Var tar min lilla kille vägen!?!
Sen var vi och hämtade Felicia i stan och en runda till Elgiganten där hon shoppade loss!
Efter det blev det fika och bus hos farmor. Hemma igen har vi bara slappat och väntat in uffe som har kommit hym nu<3. Nu är vi alla trötta så nu säger vi godnatt!

Fredag

0 Läs mer >>

Ligger och njuter i hängmattan:)

Hängmatta:)

0 Läs mer >>

Idag är vi lediga:) härligt!!!

Började dagen med frukost på McDonalds muta för att klippa Jacob för han ville inte klippa sig idag men det gick hur bra som helst:) så nu är vi båda klippta. Smidigt att klippa oss i stan så vi kan klippa oss samtidigt tycker jag.

Sen blev det en tur på stan och jag fyndade på Lindex. Dom hade basplagg köp 3betala för 2 så det blev 6basplagg för min del + en klänning som jag kan ha när jag fyller år, midsommar och när vi ska till Borås:)

Klipp

0 Läs mer >>

Idag fyller lilla farmor 70år. Så ikväll har det varit kalas för henne:) trevligt! Hon fick en tavla av oss med Jacob på.

Annars har det varit jobb idag och i eftermiddag var Jacob och jag och köpte sandaler till honom 3 par fick följa med hem. Han ville ha ett par med spindelmannen som jag inte tyckte satt så bra. Men han bara skulle ha dom så det fick bli så och 2 par som jag valde.

I övrigt så vattnar vi...betongen.

70år