0 Läs mer >>
Hunnit med en hel del idag:) 
Gunnel kom på frukost medan hennes bil var på verkstad. Sen har jag varit och besiktigat forden och den gick igenom!!! Så skönt! Var även inom maxi på vägen hem och köpte lite julklappar. Så nu har jag några julklappar till klara:) 
Uffe har putsat fönster idag och satt upp lite adventsljusstakar osv. Jacob har satt upp sin julgran. 


Torsdag

0 Läs mer >>
Trodde jag låg bra till när det kom till julklappar. Tyvärr var det nog inte så... Har ju dom svåra:
Mamma, pappa, Anna, Victor, moster, Boje, Benny, Gunnel, Felicia och Johannes kvar...
Felicia och Johannes har jag nog ganska klart om vad dom ska få. Men resten har jag ingen aning om faktiskt. Skitsvårt! Någon som har något tips? Har ev en tanke till Anna men när jag berättade det för pappa tyckte han det var kass så vet inte...får kanske hitta på något annat. 

Trodde jag låg bra ti...

0 Läs mer >>
Sitter och väntar på att mannen ska komma hem<3
Borde egentligen lägga mig men för att ta mig till sängen måste ju rumpan lyftas från soffan och det känns drygt... Men jag får nog se till att hitta lite inspiration till att göra det snart. Imorgon ska ju Selma och jag till träne som vanligt så då vill vi ju vara pigga och glada.

Selma har för övrigt börjat bli riktigt förtjust i smakportionerna. Idag åt hon en hel fruktbägare. Slurp sa det bara. Får se vad vi ska servera imorgon till lilla damen. Blir nog lite potatismos på kvällen eftersom vi ska ha spätta vi andra. Kanske lite gröt mitt på dagen om vi är på humör för det.

Väntar...

0 Läs mer >>
Idag har det varit full rulle! Sotaren kom när vi skulle köra till dagis. Sen åkte Selma och jag hem och fyllde bilen med allt vi skulle lämna på BUS. Blev fullt lass i bilen. Så skönt att bli av med allt:) 

Hittade en kofta och en klänning till Selma:) så fina! 



Nu eldar vi för fullt i kaminen och myser till en film.

Fullt ös!

0 Läs mer >>
Idag var det dax för föräldrargrupp igen. Mysigt som vanligt:) hade lite info från Apoteket idag. Inte så mycket nytt men intressant att höra andras erfarenheter om olika produkter. 

Hade även turen att kunna få Selma vägd idag så jag slipper det imorgon när vi har en hel del andra projekt. Har även frågat Anki om en remis till Jacob för att kolla hans ögon så hon skulle fixa det. 
Selma har börjat gå upp i vikt ordentligt nu:) börjar tom få lite rullsingar på låren! Skönt med nu när hon börjat med lite smakportioner. Morotspure, potatismos och päronpure är favoriterna. Majs är däremot värsta bottennappet! 

Imorgon ska sotaren komma hit, Jacob ska på dagis och jag ska lämna ett lass med saker på BUS. Hela hallen är belamrad nu men det blir skönt när det mesta försvinner imorgon:) 

Föräldrargrupp

0 Läs mer >>
Mormor kom hit imorse med julblommor till oss. 5st stora fina blommor fick vi:) Vi bjöd på lite kaffe och fika som tack. 

I eftermiddag har vi varit på Nytäppsvägen som vanligt. En runda på lekplatsen blev det men fy tusan vad kallt det var! 

Julblommor

0 Läs mer >>
Nu är Uffes julklapp inhandlad:) skönt att ha det gjot! Tror han blir glad iaf. 

Gratulerade mamma med idag. Jacob hade valt 2 trädgårdsdekorationer som hon fick. 

Selma och jag har sjungit idag som vi brukar. Marianne tyckte Selma blivit mycket mer med nu bara på ett på veckor nu. Roligt när andra med tycker hon är med och duktig lilla hönan:) 

Julklapp

0 Läs mer >>
Sovit som en kratta inatt men förvånansvärt pigg idag:) 
Sjungit i Träne som vanligt vilket är veckans höjdpunkt! Tycker verkligen det är super när vi får komma dit:) 

Mamma fyller år idag med. Men eftersom hon jobbar ikväll får vi gratulera henne imorgon.  

Fick ett ryck och bytte gardinerna idag jag och Jacob tyckte det kändes fel med sommargardiner nu. 


Onsdag

0 Läs mer >>
Min mobil har fått nipran! Eller rättare sagt. Högtalaren där man har örat när man pratar i telefonen har lagt av:( funkar att ringa osv så länge man pratar i högtalarfunktionen vilket inte alltid passar sig... Suck! Får nog ringa telenor imorgon... 

Telefon

0 Läs mer >>
Idag har det varit full rulle! Bakade i fm rimbobullar och bondkringlor 

Sen kom farmor och fikade en runda och visade lite fynd från Ullared bland annat. 

Ikväll har vi varit i Nosaby och firat Elinor som fyllt år. Lika trevligt som alltid! 


Mys med dom finaste<3 

Full rulle

0 Läs mer >>
Kalas i Huaröd stod på schemat idag. Trevligt:) vi hade köpt plastblommor till honom;) det blev klassiskt smörgåstårta och mördegstårta. Ingen av mina favoriter men så är det. 

Har funderat lite på att prata med BVC om ev provtagning på Jacob. Tycker han är mörk under ögonen alltid så ska be dom ta lite prover och kolla om något är fel. 

Kalas

0 Läs mer >>
Idag har jag premiärlagat pulled pork och det blev riktigt gott! Med lite pitabröd, gurka, majs, sallad så blev det toppen:) Lotta och Jerry fick agera försökskaniner och dom tuggade på bra så det var nog gott. Lottas mumsiga kardemummakaka till efterrätt med sen så rullar man ju fram! 
Fru Isaksson har även lyckats dricka 2/3 Xider och 2glas vin. Inte ofta det händer så fick ta bildbevis:) 


Pulled pork

0 Läs mer >>
Uffe har bytt däck på bilarna idag:) skönt att ha det gjort! 


Kvällens fredagsmys! 
Nu slappar vi i soffan resten av kvällen för imorgon blir det full rulle.

Fredagsmys!

0 Läs mer >>
Igår var Selma och jag i Träne som vanligt och sjöng. 

Veckans höjdpunkt:) 


Idag har Selma och jag varit och sjungit i Tollarp. Och i eftermiddag har Johannes och Kim varit här och ätit mat. Barnen älskar när storebror kommer:) 




Torsdag

0 Läs mer >>
Måndag igår och ny vecka. Vi hittade inte på så mycket utan bara slappade och spelade spel. Sen när vi skulle köra bort på Nytäppsvägen kom det roliga....bilen startade inte:( tror det är batteriet som är kass. Fick iaf tag i pappa efter ett tag. Så han kom och hämtade oss och sen har vi lånat hans bil. 
Tackkorten från dopet kom igår med. 

Passade på att skriva dom direkt så är det gjort. Dem som skulle på posten har jag lämnat idag så nu är det bara dom i byn som jag ska lägga i lådorna kvar. Annars tar vi det lugnt idag med Selma och jag. Handlade lite på Ica så det inte är ekohallen i kylen mer. Handlade även hem så jag kan göra pulled pork på lördag. Hoppas det är lika gott som alla säger! Har gjort lite kycklingbiffar idag med som vi ska ha till middag imorgon tänkte jag. Skönt att ha det förberett när Selma och jag ska sjunga imorgon och Uffe ska till vdc. 

Ny vecka

0 Läs mer >>
Idag är det farsdag och barnen och Uffe tog sovmorgon. Jag var väl inte heller uppe med tuppen men iaf innan dem. Jacob hade gömt farsdagspressenten under Uffes säng:) tokunge! Jaja 3 tröjor fick Uffe iaf i världens bästa pappa tema.  

Efter att Uffe åkt till jobbet bakade Jacob och jag chokladmuffins att ha med oss bort på Nytäppsvägen. Pappa fick ett världens bästa morfar förkläde av barnen. Sen när Anna kom hem fick han en iPad mini av oss som mamma fixat. Farmor kom med så vi var fullt hus nästan. Oxrullader med gräddsås och ris till middag och sen blev det kanelbullar, rulltårta och våra muffins till kaffet. 


Farsdag