0 Läs mer >>

En trött dag har det varit idag. Är inne i en jättetrött period nu. Men vi kom iaf upp imorse och iväg till dagis och jobb i tid. Tur vi har en så medgörlig son som vi har. På morgonen brukar han iaf vara det... Annars hade det nog inte funkat att gå upp 30min innan man ska befinna sig på dagis och dessutom hinna med en dusch.
Jag slutade 12.30 idag och sen hämtar jag Jacob 14 så han ska hinna sova färdigt. Kan säga att just nu är den stunden ovärderlig! Fy tusan vad jag verkligen behöver den stunden själv för att sen orka med eftermiddagen med Jacob. Idag blev det mellanmål och sen åkte vi bort till mamma och pappa. Ett bad stod på schemat för Jacob. Sen har det mest rullat på.
Jag har tittat på Sofias änglar ikväll och kan bara konstatera att fy fan vad jag har det bra! Världens bästa man och son och vi får vara friska:)

Trött dag

0 Läs mer >>

Idag har Jacob och jag haft en toppendag:) hjälptes åt att laga vårrullar i fm och dom blev jättebra. Jacob hacka svamp och körde matberedare. Sen blev det lite vila. Jag hade tänkt se skidåkningen på tv men jag somnade istället. Så kan det gå. I eftermiddag har vi varit hos mamma och pappa. Det blev en runda bort till lekplatsen i det fina vädret med. Kändes verkligen super att kunna gå ut utan att vara klädd för finska vinterkriget.

Toppen dag:)

0 Läs mer >>

Vi fick lite ändrade planer nu i em Uffes kollega ringde och sa att dom ska ha utbildning veckan efter påsk när Felicia skulle vara här några dagar när det är påsklov. Fick dock ringa och ändra så Felicia får vara här påskhelgen istället för veckan efter. För det blir ju inte direkt umgänge med Uffe om hon kommer hit när han är på kurs. Men det gick ju att lösa bra i vilket fall som helst.

Ändrade planer

0 Läs mer >>

Efter maxi körde vi inom nöbbelöv för att kolla när våra fönster till uterummet skulle komma. Och dom hade redan kommit:) så vi ska hämta dom 9/3 sen ska dom mellanlagras i Huaröd tills dess att det är väder för att byta dom. Längtar verkligen tills vi har uterummet färdigt och när vi kan plocka bort bordet i mellanrummet utan bara ha köksbord i uterummet. Då blir det luftigare och mer trivsamt i huset.

Fönster

0 Läs mer >>

Idag har jag tagit ledigt från jobbet. Behöver ladda batterierna en del efter förra veckan som var ganska tuff. Så kollade läget igår på jobbet och bytte mig ur schemat. Så idag blir det storhandling för mig och Uffe med pantning osv. Imorgon är Jacob och jag fria så då får han bestämma vad vi ska göra. Hoppas bara att dessa två dagarna räcker för att fylla batterierna. Tar ju lite längre tid att fylla på energi när man är gravid. Nu ska jag iaf njuta av dagen<3

Ledigt

0 Läs mer >>

Idag var det tid för besök hos Bm 8.00 befann jag mig på Capio och träffade Lotta. Allt var bra hjärtljuden låg på 150. Kisseprovet var bra men jag måste ta mina järntabletter varje dag. Inte slarva med dom fast jag blir förstoppad. Ajabaja!

Bm

0 Läs mer >>

Ikväll har vi som vanligt haft bingo söndag. Blev kycklingpytt rödbetor och stekt ägg till middag och som vanlig blev vi utan vinst i bingot. Nu har jag vaknat för en av nattens kisserundor.(förhoppningsvis blir det vara denna inatt) jobbar eftermiddag imorgon men ska till Bm kl 8 så det blir ingen sovmorgon:( men ser fram emot besöket hos Bm. Nu är det dax att sova vidare. Godnatt

Pytt

0 Läs mer >>

Känns lite overkligt men det närmar sig att jag ska sluta jobba. Har planerat att jobba till 17/5 för att hinna njuta lite och varva ner lite innan nytillskottet kommer. Som det känns nu så blir det inga problem och det känns bra för när jag väntade Jacob blev jag ju sjukskriven i v16. Och nu är jag inne i vecka 21 och inga tendenser på att behöva sjukskrivas. 3 månader kvar på jobbet hoppas jag så nu kör vi ända in i kaklet:)

Jobba

0 Läs mer >>

Mamma pappa och Anna var här på fika i eftermiddag. Jag hade slagit ihop en kladdkaka med grädde och lite frukt cocktail. Mumsigt:)
När dom åkt hem körde vi in till China wall. Jag var lite sugen på det och vi behövde göra något vi tre tillsammans. Supergod mat och ett perfekt ställe att ha Jacob med sig på. Alldeles lagom och barnvänligt. Jacob åt pommes och köttbullar, Uffe tog buffé och jag åt jätteräkor med blandade grönsaker. Lite glass till efterrätt så har vi lyxat till det ikväll. Resten av kvällen kommer tillbringas i soffan och vi ska njuta till max!

China Wall

1 Läs mer >>

Idag är det halvtid för graviditeten. Skönt att det går hyfsat fort men känner mig fortfarande inte så gravid. I kroppen alltså. Vist är det full rulle i magen men längtar efter att det ska bli mer påtagligt. På måndag är det dax för besök hos Bm och då blir det ju lite mer verkligt. På något vis när man kommer det liksom. Det som stör mig är att jobbarbyxorna är förstora och livremmen är förliten så ser riktigt schavig ut på jobbet men det får vara så. Går inte och köper nya kläder för bara några veckor. Vet inte om det är känningar av kapraltunnelsyndrom jag har eller vad det är för bitvis domna högerhanden eller så domnar det från mitten på handen och ut i pekfinger, långfinger. Jaja får kanske fråga Bm om det på måndag.

Halvtid

0 Läs mer >>

Började jobba 7 idag istället för 10. Viktor ville byta och det var helt ok för mig:) så helgen började 12.30 redan. Hem och laga lite middag kycklingröra i pitabröd. Tyckte det blev riktigt gott.
Felicia och Johannes körde till Karlshamn vid 17. Sen dess har det vi bara haft myyyys på hög nivå<3 har mumsat vitlöksbröd ikväll dock är det inte så uppskattat av min inneboende. Nu kallar dock sängen och imorgon väntar sovmorgon:)

Fredag

0 Läs mer >>

Idag är vi fria:) skönt! Uffe och Felicia kom igår kväll. Så nu är det fullt hus. Uffe är med Johannes i stan och kollar på bil. Johannes ska köpa bil så Uffe hjälper honom. Jacob och jag har varit och matat ankorna för vi behövde ut och lufta oss lite. Felicia bara slöar idag.

Onsdag

0 Läs mer >>

Då har vi startat upp denna veckan med jobb och dagis. Trött som tusan på morgonen är jag ju men det får gå. Har börjat få lite små ont i kroppen bitvis och börjat äta panodil nästan dagligen. tråkigt att behöva göra det men vardagen måste ju fungera. Är ännu långt ifrån fulldos iaf och det är skönt! I det stora hela mår jag ju bra och det är skönt!
Har hämtat Johannes vid tåget idag med så det blev middag på Max ikväll.

Måndag

0 Läs mer >>

Idag har Jacob haft ett hemskt humör! Varit en riktig pina:( tycker inte alls om sådana dagar och hoppas på en bättre imorgon.
Imorgon ska vi även hämta hem Johannes som varit på turné sen i julas. Tror Jacob blir riktigt lycklig när han får se storebror imorgon.

Helsikes humör

0 Läs mer >>

Idag har vi bara slappat! Felicia och Jacob bakade kladdkaka till kvällsfikat. Mumsigt värre! Schlagerfestivalen stig för underhållningen ikväll och vår solklara favorit var en riktig jävla schlager:) nu kryper jag under täcket. Vi hörs!

Schlager

0 Läs mer >>

Inatt har jag sovit 22-6,45 härligt! Längesedan det blev så mänga timmar utan att man vakna av något. Inte ens en kisserunda. Snäll inneboende som inte hoppat på blåsan inatt:) Nu funderar jag på om jag ska gå upp och börja dagen eller om jag ska nöja mig med att kissa och sen krypa ner i sängen igen? Tror det blir sängen igen efter min kisserunda.

Sova