0 Läs mer >>

Alla har vi olika set att sörja. Jag fick ett sms nu inatt om hur osmakligt det är att det står på Facebook att morfar är bortgången. Men jag ser inte det så. Det är ingen hemlighet och alla visar och uttrycker sin sorg på olika vis.

Mitt uttryck var uppenbarligen inte uppskattat av personen i fråga. Inget att göra åt. Men tråkigt när man uppfattas så.

Sörja

0 Läs mer >>

Idag är det söndag och the show most go on. Jag var och öppnade på jobbet imorse med. Ska stänga i eftermiddag med sen får vi se hur det blir på måndag. Man får helt enkelt ta en dag i taget så kommer det att rulla på. Vi hjälps åt så gott vi kan och tar problemen/utmaningarna en i taget när dom kommer.

I fm har Jacob och jag planterat lite morötter och varit hos ankorna med lite bröd. Uffe har åkt och jobba nu så det blir mycket fram tills han kommer hem på tisdag men det är bara att kämpa på. Får väl säga att jag ät lite splittrad just nu men det är nog för att det är många bollar att hålla i luften nu. Får börja skriva ner allt så jag kommer ihåg och kan strukturera upp det som ska göras.

Söndag

1 Läs mer >>

Nu är väntan äntligen över kl 16.00 i eftermiddag fick morfar somna in i lugn och ro. Känns bra att han inte behöver lida mer!

Över

0 Läs mer >>

Vänta är inte någon av mina starka sidor har jag märkt. Blir oerhört rastlös och vill ha besked och veta.
Morfar är jättesjuk och nu är medicinerna utsatta. Så nu är det bara att vänta tyvärr:(
Jaja det är bara att ta en dag i taget och timme för timme nu så går det.

Vänta...

0 Läs mer >>

Fick önskemål om en bild på magen. Tycker själv inte att det syns så tydligt med tanke på att det bara är 10v kvar till bf...

Magen

0 Läs mer >>

4 pallkragar rikare:) härligt! Så imorgon blir det nog att fylla dom och så lite fröer. Det vi sådde i helgen har redan börjat komma upp så Jacob är eld och lågor över plantering mm.

Pallkragar

0 Läs mer >>

Idag har Jacob och jag varit på Eko:- skulle köpa pallkragar och jord. Slutade med en hel del. Träffade farmor och hon sa att hon har en kompis som har pallkragar dom vill bli av med så där slapp vi den utgiften:) sen hittade jag en födelsedagspresent till Alfred, potatis, äpple, jord och lite annat smått och gott. Jacob passade på att köpa ett gevär som han tjatat om ett tag nu då han fått pengar av gammelmormor till det.
Köpte även en drivbänk som man sätter på pallkragar till mormor som jag ska montera ihop till henne.

Eko:-

1 Läs mer >>

80 dagar kvar till bf. Kan inte riktigt fatta det... Denna graviditeten går verkligen sjukt fort! 13pass kvar på jobbet innan jag går på min ledighet och jag bara njuter:) hoppas allt fortsätter lika bra nu bara.

80

0 Läs mer >>

Nu är jag slut i rutan!
Började jobba 7 sen fick jag åka med morfar till sjukhuset. Man blir ju lagom trött av att sitta på sjukhus... Uffe kom och hämta mig vid 16 och nu ligger jag halvdöd på soffan. Uffe lagar middag som han ska ha med sig till lastbilen.
Imorgon är Jacob och jag fria får se vad vi ska hitta på då...just nu känns det som om jag skulle kunna sova hela dagen men tror inte Jacob köper det...

Slut

0 Läs mer >>
Idag har vi hunnit med en del:)
Uffe har grävt bort gräs i slänten på framsidan så vi kunde plantera mina nya benved. Tror det kommer bli toppen:) sen grävde han även fram våra rabarber... 4av 6 höll nämligen på att bli uppätna av gräsmattan men nu är dom framgrävda igen.

Vi var bjudna på middag i Huaröd med idag, så kl 14 infann vi oss hos Benny. Han bjöd på fiskgratäng och den var verkligen super! Sen blev det snack och fika, riktigt trevligt! Längesedan vi träffades. Gunnel erbjöd sig att baka chokladbullarna till Felicias kalas och den hjälpen tackar jag inte nej till.

Hemma blev det bingospel som vanligt och Anna vann 2ggr! Orättvist tycker jag;) men så är det när man är född med matjord i fickorna..,

Söndag

0 Läs mer >>
Igår hade jag namnsdag. Så när vi hämtade Jacob hos mamma och Anna frågade mamma vad jag ville ha i namnsdagspressent. En tröja eller benved till rabatten på framsidan kom jag fram till.
Hämtade släp på gården så vi kan bli av med skiten vi samlat på oss både här och där. Jacob konstaterade att det var hemskt att vi hämtat honom så tidigt för han hade inte fått träffa morfar. Så vi ringde och bjöd mamma och pappa på middag. Grillade rostbiff pommes och sallad. Sen bakade jag tårta till efterrätt. Provade ett nytt recept, blev inte riktigt 100 som jag ville ha det men ok för att vara första gången. Dessutom var den glutenfri så kan bli att jag provar den fler gånger...
Dessutom kissade Jacob på toaletten 4ggr igår! Håll tummarna att han släpper blöjan snart!

Namnsdag

0 Läs mer >>

Vilken dag det blev igår(fredag)!
Började bra iaf med glykosbelastning. Hade sänkt värdet från 8,6 till 7,6 så det var toppen:) fick mig en liten avhyvling av Bm för att jag inte tänker satsa på amning 24timmar om dygnet dom första 2månaderna när bebisen kommit. Men det är ju faktiskt så att jag har ett barn innan och en man med jobb som gör att han ligger ute. Jag kan inte amma 24timmar om dygnet då. Funkar amningen så är det toppen och då kommer jag att amma. Funkar det inte tänker jag inte gräva ner mig över det. För varken jag eller bebisen kommer dö om inte amningen funkar. Så jag tar det med ro.

Sen efter glykosbelastningen åt jag frukost på sandhem. Köpte även med mig en sallad hem till lunch. På vägen hem körde jag inom Anna och lämnade Jacobs väska och cykel eftersom han skulle sova där.

När jag sen kommer hem får jag inte upp ytterdörren! Blir något irriterad efter att försökt 5min och fortfarande inte kommer in. Försöker få tag i Uffe som kört in morfar till csk för provtagning. Så inget svar därifrån. Kör till macken och äter min sallad och tillbringar ett par timmar där i väntan på att jag ska få tag i Uffe. Står och funderar på om det finns någon möjlighet för mig att ta mig in... Konstaterar att det är svårt! Säkerhetsdörr, pansarglas i fönsterna och i uterummet... Praktiskt i vanliga fall men inte när man vill bryta sig in i sitt eget hus. Jaja körde till farmor en runda och lämnade lite saker sen blev klockan så mycket att jag fick ringa mormor så hon fick ringa csk och säga till Uffe att jag måste få tag i honom. Vilken soppa! Jaja Uffe ringde tillslut och då hade dom precis satt sig i bilen och skulle köra hemåt. Så sen gick det ganska fort. Uffe fick upp dörren med sin nyckel iaf så vi slapp bryta oss in så det var skönt! Men idag ska låset smörjas och allt med mon nyckel kollad upp för jag har inte tid lust eller ork att bli utelåst fler gånger!

Sen blev det in och byta om lite snabbt för att sen sätta oss i bilen och köra till Karlskrona för att titta på Tomas Ledins show. Vi stannade och åt i Nättraby, kanon! Pommes fläskfilé och beasås är aldrig fel. Showen var toppen! Och så var det mysigt att komma iväg och göra något bara vi två vilket vi är ganska dåliga på annars.

Vilken dag

0 Läs mer >>

Igår var vi fria allihopa och stora delar av dagen tillbringades i trädgården. Hade lite vårstädning och sådde lite fröer inför sommaren.

Idag har jag jobbat fm och sen blev det en tur till affären. Kom hem utan det som jag verkligen behövde= en citron till glykosbelastningen imorgon bitti. Men kom hem utan:( sen blev det en tur till besiktningen för att besiktiga en kundbil från macken. Kom iaf ihåg att köra inom Ica och köpa en citron efter besiktningen men höll på att glömma den i kassan så det var tur att Carina påminde mig.

Nu är det snart dax att sätta fart med middagen. Idag blir det panerad torsk filsås och potatis. Hoppas bara jag lyckas med filsåsen då det är första gången jag gör den.

Torsdag

0 Läs mer >>

Idag har varit en seg dag. Har liksom inte haft det flytet som det brukar vara men blir lätt så på jobbet är inte varor kommer när dom ska osv. Man står liksom och stampar.
Dessutom har jag varit väldigt trött idag men så är det. Sovmorgon imorgon och sen mysdag med familjen:) om vädret håller i sig blir det nog en utedag i trädgården:) längtar verkligen efter det!

Seg dag

0 Läs mer >>

Idag har det varit premiär för utomhus fika. Skönt väder så det var toppen även om solen uteblev.
Tog en cykeltur ner till ankorna med lite knäckebröd med efter dagis. Tyvärr brukar vi pricka in så det inte är några ankor där när vi kommer ner, så även idag men det blev iaf en cykeltur.

Utomhusfika

0 Läs mer >>

Det kliar som f*n på mina vader! Trodde först det var som jag är torr men tyvärr inte. Hjälper iaf inte att smörja. Nästa tanke är ju att jag kanske börjar samla vätska i benen, på med stödstrumpor och kört med det några dagar nu men det hjälper inte det heller. Får som utslag( nästan som myggbett) men tycker att jag borde haft någon annan stans på kroppen med om det är myggbett. Konstigt liksom att det bara är på vaderna. Jaja försvinner dom inte får jag fråga Bm på fredag.

Stödstrumpor