0 Läs mer >>
Jag har faktiskt tagit tag i sista religionsuppg idag. Skrivit ihop det största så nu ska det redigeras men det måste jag göra på datorn så det får bli imorgon.

Mamma och pappa var inom i fm och sa hej till barnen:) annars har Uffe fixat lite i trädgården med gräsmattan, klippt häcken mm.

Har även bestämt med Jessica att Jacob och Kevin ska ha barnkalas tillsammans i stackedala:) kommer bli toppen tror jag. Grilla korv, leka lite och fiskdamm på slutet känns helt ok:)  

Plugg

0 Läs mer >>
Inte mycket action idag. Var hos Jessica och Kevin en runda. Jacob rastade sig en stund och jag hittade skor till Selma:) Jessica hade köpt en pajform åt mig med på öob. Så fiiin! 

Fredag

0 Läs mer >>
Förmiddagen bjöd på en cykeltur till floraparken för mig och barnen. Selma fick ju cykelhjälm igår så den fick vi ju inviga idag:) 

Flora

0 Läs mer >>
Förmiddagen bjöd på en cykeltur till floraparken för mig och barnen. Selma fick ju cykelhjälm igår så den fick vi ju inviga idag:) 

Flora

0 Läs mer >>
På väg till mitt prov idag körde jag inom maxi och köpte cykelhjälm till Selma:) äntligen kan vi ut och cykla. 
Provet kändes bra med:)  
Var inom systemet med efter provet och shoppade loss. 1 box rödvin, 1 flaska isvin och 1flaska vitt. 515kr tur jag inte är på systemet så ofta! 

Cykelhjälm

0 Läs mer >>
Nu har vi börjat projektet att introducera Astrid Lindgrens filmer och böcker så idag blev det Nils Karlsson Pyssling. Tror han tyckte den var helt ok:) har hittat en bok med Lotta på Bråkmakargatan med som vi får läsa en dag. 

Nu har vi börjat

0 Läs mer >>
Vi firade morsdag för mamma igår med middag, fika och paket:) 
En toppenkväll! Som inte blev sämre när mamma frågade om hon,jag och barnen ska åka till Astrid Lindgrens värld? Gärna tyckte vi:D pappa får nämligen inte semester som det var tänkt så mamma och jag åker med barnen. Bokade boende och inträde igår. En stuga i Sverigebyn ska vi bo i och det kommer bli toppen! :D 

Astrid Lindgren

0 Läs mer >>
Uffe har börjat riva i uterummet. 

I kväll har vi varit hos farmor och firat morsdag och hennes födelsedag. Får fira mamma imorgon:) Morsdag

0 Läs mer >>
Igår var det verkligen en fantastiskt lördagkväll. Vi var hembjudna till familjen Persson på Källvägen:) grillade och åt gott. Gott vin för mig och Jessica:) pojkarna lekte hur bra som helst hela kvällen! Inte ovänner någon gång så det var härligt:) Selma röjde rundor hon med och var hur duktig som helst. Dock missade hon mitt önskemål om sovmorgon idag... Men så kan det gå. 

Fantastisk lördag

0 Läs mer >>
Vi firar morsdag lite tidigare här hemma. Jag har fått blommor, regnvattentunna m stativ och en ny vattenkanna av barnen <3 


Morsdag

0 Läs mer >>
Nu äntligen har mina växter fått flytta ut på verandan:) Barnen har lekt i sandlådan med idag.Nu

0 Läs mer >>
Kristianstad fyller ju 400år idag. Trots det valde jag och Selma att ta en tur till stan. Klippning för min del och en tur till Kappahl som hade 25% idag så 2par byxor och en klänning fick följa med hem. Sen blev det Biltema och köpte stativ till kapen till Uffe. Köpte även blad till tigersågen men dom har jag lyckats göra av med...
En liten lunch hos Jessica blev det med innan Jacob hämtades hem. Uffe har börjat måla på verandan. Blir riktigt snyggt sen är den riktiga färgen med kommer på. 

Pizza till kvällsmat och Selma åt så det stod ut genom öronen:) 

400år