Husvärderingen...

Nu i eftermiddag har vi haft husvärdering. Vi har ansökt om ett lån för att bunta ihop lite skulder och även för att kunna byta taket på huset. Så nu har vi hållt på och fixat och donat i huset och på utsidan så mycket vi har hunnit och orkat i ca en vecka nu. Trodde inte i våra vildaste fantasier att vi skulle få huser värderat redan innom en vecka!

Nåja nu har mäklaren varit här. Hon lät väldigt possitiv och trevlig men tyvärr fick både Uffe och jag dåliga vibbar... Kändes som en sån som pratar fint och snällt och när man vänder ryggen till har hon redan bestämt vad hon ska värdera huset till innan hon ens gick in... :( Men vi får väl fortsätta hoppas och hålla tummarna fram tills dess att vi får ett besked.

Känns tyvärr som man får börja om och fundera över om det finns några andra lösningar som kan förbättra våran situation...Känns lite döfött faktiskt. Vi har kämpat i motvind ganska länge nu och känns inte som om det kommer sluta blåsa på länge. Men men vi har varandra, vi har ett hem vi trivs i och en underbar son. Vi får vara glada för det så länge och fortsätta kämpa.

Kommentarer:

1 lotta:

skriven

mycket fin hemsida.-)så länge man har varandra så brukar det mesta lösa sig.och ni har verkligen gått igenom mycket.så det tror jag att ni fixar galant.-9

Kommentera här: