Doktor

Igår var vi på Nytäppsvägen och spelade bingo ingen vinst som vanligt. Fick UNDERBAR middag iaf oxfile, potatisgratäng, kantarellsås och sallad. Det var verkligen toppen!

Nu kl 9 har uffe gått in hos doktorn. Han ska på lite utredning med sitt blodtryck och hjärta och lite så. Hoppas det går bra och att doktorn kommer på vad som är fel. För det är inte roligt när man ser att han inte mår bra.

Kommentarer:

1 lotta:

skriven

hoppas att han kryar på sig fort.nu till jul skall ju alla må bra:-)här har vi faktist varit flitiga(jag ialla fall)julstaädat handlat klart klapparna.drastiksk redusering av julklappar i år.man behöver inte köpa en massa.gemenskapen tycker jag är det viktigaste.arb lille jul,juldagen,samt nyårsafton full rulle.får väl svar på mina prover med.så får jag utgå sedan därefter hur jag skall göra. trycket vär vedervärdigt.men inget att gnaälla över.vad fin han är på pepparkaksbilderna.söt som socker.-)

2 Emelie:

skriven

Han fick medicin för att sluta röka sen har dom tagit massa prover och gjort en omfattande ndersökning med EKG osv. Får se vad proverna visar i januari ska han ta kolesterolprov kan ju bli spännande att se vad det visar...

Helt rätt man behöver inte en massa julklappar för att julen ska bli lyckad. Våran jul blir ju annorlunda på många vis iår gäller bara att hoppas att morfar blir frisk snabbt så han är hemma till jul.

Ja det var en impuls att ta på pepparkakskläderna och prova och det blev bra. Bestälde den som ligger här till julkort.

Kommentera här: