Konstig dag.

Idag har det varit en lite konstig dag. Uffe åkte och jobbade imorse känndes inte så br med tanke på att han varit hemma så länge då är det alltid tuffare än det brukar. Men extra tufft idag för vi fick ju inte veta förän igår eftermiddag att doktorn tyckte det var ok för honom att åka iväg. Då hinner man inte förbereda och så som man brukar göra i lugn och ro.

Jacob har sovit i sitt nytapeserade rum första gången natten till idag. Han sov jättegott var lite orolig att han skulle tycka det var läskigt med tanke på att det bara är hans säng och bäddsoffan som finna på rummet ännu. Men han sov hur bra som helst.

Har varit i stan idag och köpt en vinterjacka med:) Det behövdes! Kom på häromdagen att jag inte hade någon vinterjacka alls som passade och såg ordentlig ut men nu är det inhandlat.

Var inom och kollade Litauiskan och Snårarp med på vägen hem men där blev inga fynd.

Har även varit i skogen en runda i em med mamma, pappa och Anna. Jacob gillar verkligen att titta på alla löv osv i skogen:)

Fick även Jacob att äta potatis och purjolökssoppa ikväll på Nytäppsvägen. Han har totalvägrat var mat dom senaste dagarna så det var skönt den spärren släppte:)


Kommentera här: