Jobb

Idag är sista lediga degen för denna omgången. Lite tråkigt med tanke på att Uffe kommer hem så pass sent så att jag inte hinner träffa honom ikväll eftersom jag måste sova så jag kommer upp till jobbet imorgon:( Men men sånt är livet. Uffe och Jacob ska in till stan imorgon och handla det sista till köket så att det blir färdigt förhoppningsvis till helgen. Hade varit härligt! Men vi får se tar det som det kommer. I övrigt är det lugnt jag jobbar som sagt imorgon fm och torsdag fm. Ska försöka syselsätta Jacob så att Uffe kan jobba i fred i köket. Inte alltid det lättaste men det går nog bra. På måndag börjar våran lille prins på dagis.

Har plockat fram pottan idag. Har inga förhopningar på att han ska börja använda den redan men för att han ska vänja sig vid att den finns och inte tycka den är jätteläskig sen när det ska börja pottränas. 
Tänker ev göra ett försök längre fram att sätta Jacob på pottan när han visar att det är dax för nr2. syns väldigt tydligt för då går han liksom och gömmer sig lite. Får se tänker göra ett försök längre fram så får man se om det lyckas eller ej.

Kommentera här: