Tjoff Tjoff Tjoff

Fullt ös blev det idag. Igår konstaterade Uffe att vi skulle vara "barnfria" idag altså bara Jacob hemma inga stora barn. Efter det att dom åkt vidare till Karlshamn för att fira Felicia som fyller år.
Vi planerade en lugn dag och ev en cykeltur med fika i Stackedala.Blev inte riktigt så... Slutade med att Uffe fick gräva med traktorgrävaren hos mamma och pappas granne. Vi fick ett äppelträd med oss hem från den grävningen:) Så nu har vi 4 äppelträd och 1 päronträd. Hoppas bara detta sista äppelträdet tar sig.
Sen fick jag med mig massa växter hem med från mamma. Grannen hade delat massa plantor som mamma fått som sen jag fick en del av och sen delade mamma med ett antal så dagen slutade med att vi fick slå ihop en provisorisk rabatt på framsidan. Ska gräva upp rabatten som går längs huset men det ligger en anka på ägg i den så vi får vänta tills hon är färdig med sitt innan vi kan vända upp och ner och ut och in på den rabatten. så nu har vi en provisorisk rabatt får se om den blir permanent sen man vet aldrig...

Kommentera här: