Midsommar

Igår var det midsommar och vi hade lite folk här hemma:) Uffe va hemma redan på natten så det var skönt. Men vi hade fullt upp med att förbereda. Först åt vi sill och potatis som sig bör. Sen blev det jordgubbar, grädde, glass och lite melon till efterrätt. Barnen busade ute i Jacobs riddarborg, gungade, åkte rutshkana mm. Full rulle hela kvällen:) senare på kvällen blev grillning och potatissallad så vi rullade från bordet allihopa.

Jag kokte kräm till frukost idag på dom överblivna jordgubbarna så vi mumsade på varm nykokt kräm med grädde. Vi har även varit och hämtar hem Loke som var hos mamma och pappa igår. Har även passat på att lämna lite återvinning på vägen bort och gardinerna från uterummet som farmor ska tvätta till oss och lägga upp då vi har flyttat gardinstången i uterummet så nu passar dom inte på höjden längre.
Jag passade på att sova en stund på soffan nu i eftermiddag när Jacob med vilade. Uffe skruvar gips där uppe. Får väl snart ta och förbereda lite mat. Rester blir det idag för vi har massor av mat över som vanligt och jag orkar inte laga något idag.

Kommentera här: