Bäddsoffa

Igår var vi och köpte en bäddsoffan till ludan. Det var en på Facebook som sålde en fin bäddsoffa för 400:- så vi slog till. Johannes kommer ju nästa vecka och ska sova här iaf 3nätter så då är det ju trevligt om han har någon stans att sova. Iofs kan han ju låna Felicias säng men då lär han inte få sova så länge med tanke på att den står i Jacobs rum. Och eftersom det är Sweden rock så är det nog trevligt om han får lite sovmorgon iaf.
Jacob hade önskemål om att han och Felicia skulle sova över där ute med i sommar. Får väl se om Felicia vill det eller hon helst sover inne.

Har tittat på hur vi ska fixa till i nya sovrummet med idag. Blir nog vit väv på väggarna och sen ska vi spänna upp tyg som en fondvägg mot gaveln. Tror det kommer bli bra och betydligt billigare än tapeterna eftersom vi redan har tyget:)

Satt även och kollade lite på blocket på bilar om inte Volvon går igenom besiktningen. Iofs 2månader kvar innan den ska besiktigas men bra att kolla lite vad man får för pengarna och vad man skulle kunna tänka sig för modell. Just nu lutat det åt en Ford Fusion eller en Ford Focus (ej kombi) om inte Volvon går igenom vilket vi hoppas på.

Började även planera födelsedagskalas för mig idag. Det var vist tid att fylla år snart. Så har börjat planera lite smått iaf. Blir inget avancerat men lite folk kommer det.

Kommentera här: